Lektiehjælp unikt tilpasset dit barn

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Hvordan kan vi skabe succes med lektiehjælp?

Vores lektiehjælp har 100 % fokus på den enkelte elev og de ønskede mål. Inden forløbets start kortlægger vi i fællesskab, hvad undervisningen skal have fokus på – og hertil opsætter vi en række delmål, der arbejder hen imod det overordnede mål. På den måde opstår der løbende succesoplevelser, der skaber motivation og gør faget og/eller opgaven værd at kæmpe for. Det er vigtigt for os, at lektiehjælpen opleves som noget, man gerne vil arbejde med; det skal ikke være endnu en kedelig undervisning for barnet eller en hovedpine for den studerende. Vi sørger altid for at skabe det bedste match mellem underviser og elev, både fagligt og personligt; og så vil din/jeres underviser finde frem til den læringsstil, der giver forløbet det bedste resultat.

Folkeskoleniveau

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin og alle fag i folkeskolen, så dit barn kan få den helt rette hjælp. Det er vigtigt for os at styrke fundamentet for læring, og derfor har vi fokus på motivation og selvtillid, så dit barn kan opleve skoleglæden i hverdagen og have lysten til at følge med i timerne og deltage aktivt. Dit barns unikke behov er i centrum for vores engagerede og kompetente undervisere!

Go effekt og skub i rigtig retning

Vi valgte at købe 40 timer og det var det skub som skulle til for min datter i dansk og engelsk fagene så det nu bare spiller. Tak til hele teamet...

Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. materialer og opgaver fra:

... For at sikre den højeste kvalitet!

Leder du efter lektiehjælp
på højere niveau?
Videregående niveau

Er der for meget om ørerne? Føles det ikke som om du får noget ud af undervisningen? Kunne dine lektier lige så godt stå på russisk? Hos GoTutor tilbyder vi en unik mulighed for at få en erfaren, engageret og faglig sparringspartner, så du kan få styr på lektielæsningen, og igen få noget ud af undervisningen.

Lektiehjælp på videregående niveau
Virksomheder/institutioner

GoTutor tilbyder mange muligheder for at hæve det faglige niveau. Vores mission er at forbedre motivation og trivsel, således at så mange som muligt får det bedste fundament for læring. Vi har erfarne og passionerede undervisere, som alle har det tilfælles, at de sætter dig i centrum. Hos GoTutor sætter vi den individuelle oplevelse af læring og faglighed i fokus, så vi kan give lige præcis det du har brug for!

Lektiehjælp til virksomheder/institutioner
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn