Lektiehjælp i gymnasiet Tysk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Tyske lektier behøver ikke være en sur pligt

Tysk er ikke bare tysk. Tysk er mange ting – det er grammatik, udtale og kultur, og så er det et sprog, der bliver talt i store dele af verden herunder vores naboland, med hvem vi deler flere sproglige facetter. Det gælder om at holde tungen lige i munden, og der er meget at lære. Falder man først bagud, kan det være svært at indhente det forsømte, og årskaraktererne og eksamen kan være i fare i selskab med motivationen. Kom godt ind i faget med lektiehjælp i tysk på gymnasiet!

Sammen med en underviser kan du indhente, træne og gøre tysk til en mere naturlig ting i din hverdag, og det kan blive sjovt at lære. Det er sjovt at være god til noget, og tysk behøver ikke være en sur pligt.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Tysk på din måde

Vi kender dem alle – remserne – og vi ved, at der er noget med nogle regler. Men hvordan er det nu lige, de er? Og hvad er undtagelsen? Og hvordan husker man dem alle? Det kan virke kaotisk og uoverskueligt; hvor skal man starte? Hvis afmagt og manglende motivation for at lære tysk er noget, du kender til, så ved du sikkert også, hvor frustrerende og evigt lange tysktimerne og lektierne kan være.

Uanset hvordan du bedst lærer med lektiehjælp i tysk på gymnasiet, kan du i fællesskab med en underviser udarbejde en plan, der tager udgangspunkt i dine behov og dine mål – dine mål er vores mål.

Vores dygtige undervisere i tysk

Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Isabel V.

Isabel V.

Aarhus Universitet - AU

Nordisk sprog og litteratur

Se profil
Kamilla K.

Kamilla K.

Kontorassistent med speciale i administration

Se profil
Josephine F.

Josephine F.

HHX - merkantil studentereksamen

Se profil
Anna P.

Anna P.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Kathrine T.

Kathrine T.

Syddansk Universitet - SDU

Cand. mag. i religion og engelsk

Se profil

Arbejde med udgangspunkt i dig

Vores undervisere hos GoTutor er selv studerende, læser på en højere videregående uddannelse og har god erfaring i at undervise i tysk for både børn og unge i folkeskolen og på gymnasiale uddannelser. Vi står klar til at hjælpe dig, der har brug for hjælp, og vi brænder for at sætte ind lige netop dér, hvor behovet er størst. Vi kan hjælpe med tysk grammatik, tekst- og kulturforståelse og med at se hele sammenhængen i tysk i et større perspektiv. Sammen finder vi den eller de læringsmetoder, der passer dig bedst.

Når vi tilbyder lektiehjælp i tysk på gymnasiet, er det afgørende den trygge relation mellem underviseren og eleven. Som elev er du i centrum, og vores unikke mål er at klæde dig på ud fra dine forudsætninger og personlige mål – uanset om det drejer sig om mere aktivitet i timerne, højere karakterer, udtale eller noget helt fjerde. Det særlige ved en underviser til lektiehjælp hos GoTutor er det primære fokus på personlig udvikling i kombination med faglighed frem for fokus på karakterer og konkurrence.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Hvem er GoTutor?

Siden 2014 har vores mange undervisere hjulpet tusinder af børn og unge godt videre med deres skolegang. Vores mission er at sætte punktum for mistrivsel og i stedet motivere, rådgive og vejlede til en videre gang i uddannelsessystemet, der i højere grad er præget af lærelyst og skoleglæde. Vi samarbejder med en række sociale organisationer og kommuner, og vi arbejder med blandt andet ordblindhed og ADHD. Vi garanterer kvalitetssikring fra vores undervisere og tør med i alt 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot garantere rigtig høj kundetilfredshed for lektiehjælp i gymnasiet.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

samtidshistorie
Fortiden og nutiden
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn