Lektiehjælp i gymnasiet Erhvervsjura

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i erhvervsjura til dit barn?

Faget består af både et mundtligt og skriftligt aspekt, som du skal mestre, hvis du vil opnå gode resultater. Du kan i værste tilfælde ende med en dumpekarakter på eksamensbeviset, hvis du ikke får styr på de mange emner, I vil beskæftige jer med i undervisningen. Med en privatunderviser fra GoTutor kan du få skræddersyet hjælp efter lige præcis dine ønsker og behov - sammen med din underviser arbejder du fokuseret mod dine faglige mål. Ring ind til os i dag, så snakker vi om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med erhvervsjura på HHX!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Privatunderviser til erhvervsjura

Med en privatunderviser er der 100% fokus på de udfordringer, du har med erhvervsjura på HHX. Vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, og de ved derfor, hvad du skal besidde af redskaber, hvis du vil gøre dem kunsten efter. På erhvervsjura kommer du til at arbejde med juridiske problemstillinger af forskellig art. Eksamen er en mundtlig prøve, og du skal derfor have en bred viden inden for faget, hvis du skal kunne svare på spørgsmål og gennemføre til topkarakter. Din privatunderviser kan hjælpe dig med at få styr på alle de aspekter, du føler dig usikker ved. Vi matcher dig med den af vores undervisere, der kan varetage dine udfordringer og behov bedst muligt.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i erhvervsjura

Johannes S.

Johannes S.

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Geofysik og Rumteknologi

Se profil
Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Louise W.

Louise W.

Københavns Professionshøjskole

Lærer

Se profil

Målrettet med erhvervsjura på HHX

Ved forløbets start fastsætter du en række mål, du vil arbejde på gennem undervisningsforløbet. Der vil både være kortsigtede og langsigtede mål, som du skal fokusere på. De kortsigtede mål skal sikre, at du løbende får små succesoplevelser, der motiverer dig til at fortsætte. De langsigtede mål er dem, der i sidste ende definerer din faglige udvikling set i et større perspektiv. Du bestemmer så vidt muligt selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå; det kan enten være hjemme hos dig selv, på et bibliotek eller i et andet oplagt studiemiljø. Din underviser vil gøre sit bedste for at imødekomme dig og din øvrige kalender, så du oplever forløbet så fleksibelt som muligt.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn