Tutor

Vi tilbyder en hjælpende hånd til dig, der har brug for hjælp.

Folkeskole Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Tutor til succesoplevelser

En certificeret tutor hos GoTutor er en studerende på en højere videregående uddannelse, som virkelig brænder for at hjælpe dit barn. Vores tutorer har store erfaringer inden for både lektiehjælp og tutorarbejde, og vi tilbyder lektiehjælp med udgangspunkt i elevens faglige niveau og kriterier for succes, så I kan opleve netop dette: succes! Undervisningen foregår i trygge rammer, allerhelst med base i hjemmet. På denne måde er der de bedste muligheder for deltagelse, indflydelse og personlig kontakt, som vi prioriterer højt. Udgangspunktet er en individuel behovsanalyse og det unikke behov hos eleven, så vi på bedst mulig vis kan arbejde hen imod at løse dét, lige netop du har brug for hjælp til.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Dit barn er i centrum med en tutor

Vores kriterier for succes er baseret på barnets succesoplevelser; vores undervisning, vejledning og tutorarbejde har eleven i centrum, og dit barns mål er i højeste grad også vores mål i samarbejdet. Det er elevens behov, der sætter rammerne for vores dagsorden. Dagsordenen udarbejder og planlægger vi i fællesskab med både tutor, elev og forældre. Vi stræber efter at vejlede jer, så dit barn kan opnå sine mål – sammen kæmper vi for de oplevelser, som kan give lysten til og motivationen for skolen tilbage. Vi har trivsel i fokus, og succesoplevelsen er den absolutte førsteprioritet i samarbejdet med elever og forældre.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Skræddersyet til dig

Har dit barn brug for lektiehjælp i matematik, fysik/kemi, dansk, engelsk, historie eller er det noget helt sjette, der driller? Der er heldigvis hjælp at hente med en passioneret tutor! Sammen kan vi tilrettelægge en plan for undervisningen, som passer til lige nøjagtigt dit barns behov. I fællesskab kan vi skabe trivsel, selvtillid og mere glæde både ved skolen og for læring i det hele taget. Vores tutorer arbejder målrettet via faglighed for at styrke selvværd og selvtillid hos børn og unge, og vi brænder for at skabe det bedst mulige grundlag for dit barns videre uddannelse.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang
Find skoleglæden igen

Når et barn mistrives i skolen, og når hver eneste dag måske er forbundet med negative oplevelser og ondt i maven, er der ikke særlig langt fra kærlighed til had til netop skolen; men i fællesskab med en kompetent, interesseret og omfavnende tutor er der faktisk endnu kortere den anden vej. Ved hjælp af positive relationer og god kemi mellem elev og underviser kan vi sammen lægge et konstruktivt grundlag for udvikling og troen på egne evner, som kan tages med fremover i barnets videre skolegang og vej gennem uddannelsessystemet.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn