Tutor

Vi tilbyder en hjælpende hånd til dig, der har brug for hjælp.

Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Trænger du til en succesoplevelse?

En certificeret tutor hos GoTutor er en studerende på en højere videregående uddannelse, som virkelig brænder for at hjælpe dig eller dit barn. Vores tutorer har store erfaringer inden for både lektiehjælp og tutorarbejde, og vi tilbyder lektiehjælp med udgangspunkt i elevens faglige niveau og kriterier for succes, så du kan få netop dette: succes! Undervisningen foregår i trygge rammer, allerhelst med base i hjemmet. På denne måde er der de bedste muligheder for deltagelse, indflydelse og personlig kontakt, som vi prioriterer højt.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Du er i centrum

Vores kriterier for succes er baseret på din succesoplevelse; vores undervisning, vejledning og tutorarbejde har eleven i centrum, og dine mål er i højeste grad også vores mål i samarbejdet. Det er elevens behov, der sætter rammerne for vores dagsorden. Dagsordenen udarbejder og planlægger vi i fællesskab med både tutor, elev og forældre. Vi stræber efter at vejlede dig, der har brug for hjælp, så du kan opnå dine mål, og sammen kæmper vi for de oplevelser, som kan give dig lysten og motivationen for skolen tilbage. Vi har trivsel i fokus, og succesoplevelsen er den absolutte førsteprioritet i samarbejdet med elever og forældre. Netop dét er vores og vores tutorers primære drivkraft.

Det fulde overblik

Har du brug for lektiehjælp i matematik, fysik/kemi, eller er det dansk, engelsk, historie eller noget helt sjette, der driller og måske endda tager modet fra dig i dit daglige skoleliv? Der er heldigvis hjælp at hente med en passioneret tutor! Sammen kan vi tilrettelægge en plan for undervisningen fuldstændig skræddersyet, så det passer til lige nøjagtigt dine behov, så vi i fællesskab kan skabe trivsel, selvtillid og mere glæde både ved skolen og for læring i det hele taget. Vores tutorer arbejder målrettet via faglighed for at styrke selvværd og selvtillid hos børn og unge, og vi brænder for at skabe det bedst mulige grundlag for din videre uddannelse.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Skræddersyet til dig

Når du mistrives i skolen, og når hver eneste dag måske er forbundet med negative oplevelser og ondt i maven, er der ikke særlig langt fra kærlighed til had til netop skolen; men i fællesskab med en kompetent, interesseret og omfavnende tutor er der faktisk endnu kortere den anden vej. Ved hjælp af positive relationer og god kemi mellem elev og underviser kan vi sammen lægge et konstruktivt grundlag for udvikling og troen på egne evner, som kan tages med fremover i din videre skolegang og vej gennem uddannelsessystemet. Nogle af de centrale nøgleord hos GoTutors tutorer er personlighed, forståelse og tålmodighed kombineret med kompetence, serviceminded tilgang til opgaven og struktur i arbejdet. Vi hjælper med lektierne og vejleder dig, vi klæder dig bedst muligt på og sender dig afsted, så du kan lave benarbejdet i praksis og opnå lige præcis det, du gerne vil.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn