Lektiehjælp i folkeskolen Samfundsfag

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i samfundsfag til dit barn?

Søger du privatundervisning i samfundsfag med en kompetent, kvalificeret og imødekommende underviser? Hvad enten du ønsker at blive bedre til at læse statistikker, forholde dig kritisk til politiske budskaber eller sætte danske samfundsforhold ind i en EU-politisk kontekst, er vores undervisere udstyret med de rette redskaber til at hjælpe dig.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Privatundervisning i hjemmet

Vores undervisere står klar til at sammensætte et undervisningsforløb i samfundsfag, der passer til dine behov – uanset om du går i folkeskole eller på gymnasiet. Vores samfundsfaglige undervisere har en bred forståelse for faget, og brænder for at formidle den viden videre til dig. Vi møder dig, der hvor du lærer bedst. Vi tilbyder derfor både privatundervisning i hjemmet, på biblioteket, skolen eller et helt fjerde sted.


Vores undervisere arbejder med spidskompetencer indenfor det samfundsfaglige felt med et bredt udvalg af tilgange, der kan skærpe dine evner til at gennemskue forskellige sociale, politiske og økonomiske sammenhænge.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i samfundsfag

Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Benjamin R.

Benjamin R.

Københavns Universitet - KU

Statskundskab

Se profil
Søren H.

Søren H.

Aarhus Universitet - AU

Statskundskab

Se profil
Andreas K.

Andreas K.

Aarhus Universitet - AU

Erhvervsøkonomi, HA Almen

Se profil

Boost din indlæring i samfundsfag

Samfundsfag handler om alt lige fra hjemmehjælpernes overenskomst og livet i sociale boligbyggerier til globale kriser og international politik. Det er et spændende fag at engagere sig i, og kan give anledning til debat. Det er sjovt at tale om samfundet og diskutere samfundsmæssige forhold. Men det kræver, at man er dygtig til at sætte konkrete hverdagsfænomener ind i en bredere favnende samfundskontekst, hvilket ikke altid er ligetil.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn