Online lektiehjælp

Med Skype, Google Docs eller skærmdeling kan din underviser nemt følge med i de emner og opgaver, du har svært ved

Folkeskole
Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Online lektiehjælp er en fleksibel løsning

Vil du gerne hæve dit faglige niveau, men har du brug for hjælp? Mange oplever problemer i et eller flere fag, og vi ved, at det kan medføre mange ting; dårlig selvtillid, mangel på motivation, eller bare en generel ondt i maven ved tanken om skolearbejde. Hos GoTutor har vi fokus på, at du kan lære at række hånden op med selvtillid og svare på spørgsmålene med sikkerhed, selv i dine sværeste og mest udfordrende fag. Derfor tilbyder vi lektiehjælp med let tilgængelighed og fleksibilitet, så du kan få gode oplevelser med læring ind på kontoen! Med online lektiehjælp vil det hele foregå gennem fx Skype eller Google Docs, og på den måde gør vi det endnu nemmere for dig at få en hjælpende hånd i de svære fag. Kontakt GoTutor i dag, så kan vi sammen finde ud af, hvilket online værktøj, der bedst kan hjælpe dig videre med lektierne!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Du er i centrum med online lektiehjælp

GoTutor står klar med dygtige lektiehjælpere, der alle har det tilfælles, at de har erfaringer med lektiehjælp, elsker at hjælpe med faglige udfordringer og selv har fået topkarakterer i deres undervisningsfag. Vi har undervisere, der er ekspert i dine svære fag, uanset om det er matematik, tysk eller samfundsfag. Når du har brug for lektiehjælp, kan du være sikker på, at deres undervisning kan give dig et nyt fagligt niveau. Det er alene dig og dine faglige udfordringer, der er i centrum, når du får online lektiehjælp – din underviser sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med de komplicerede tekster og svære opgaver.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Mød vores dygtige undervisere

Alle vores undervisere gennemgår en omfattende screeningsproces, der sørger for, at de er top-kvalificerede både fagligt, pædagogisk og socialt. Dit første møde med underviseren bliver en kortlægning af, hvordan vedkommende bedst kan skræddersy det perfekte forløb med online lektiehjælp til dig. Du samarbejder derfor med underviseren om, hvad du har brug for, og hvad dine ønsker og ambitioner er, så du ikke længere behøver at føle dig frustreret over det fag eller de emner, der er problematiske.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
En personlig læringsplatform

Hos GoTutor gør vi det nemt for dig at følge med i de fremskridt, du gør dig med din online lektiehjælp. Vi tilbyder fuld gennemsigtighed ved at tilbyde dig den service, at du kan logge ind på en læringsplatform, der er din helt egen. Her kan du følge med i alle de timer, I gennem forløbet har afholdt, og du kan læse en udførlig rapport fra din underviser om, hvad I har gennemgået. Du kan også se, hvor godt underviseren mener, dit forløb går – og du kan se din udvikling med grafer over din egen motivation og koncentration i undervisningstimerne. Det kan give et samlet overblik over dit forløb, så du kan blive så dygtig som muligt til at skrive opgaver og selvfølgelig blive 100 % klar til dine eksamener!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn