Fleksibel online undervisning

Med Skype, Google Docs eller skærmdeling kan din underviser nemt følge med i de emner og opgaver, du har svært ved.

0.-10. klasse Gymnasie

Opgaver og materialer fra:

Online lektiehjælp er en fleksibel løsning

Vil du gerne hæve dit faglige niveau i trygge rammer? Online lektiehjælp er en fleksibel løsning, hvor du kan få undervisning i hjemmets rammer med en underviser, der kan hjælpe lige præcis dér, hvor udfordringerne ligger. Med muligheder som fx Skype, Google Docs og skærmdeling vil lektiehjælpen være lige så effektiv som ved et personligt møde – fordelen er endda, at udvalget af dygtige undervisere ikke er geografisk begrænset.

Hør mere om vores onlineforløb:

To piger øver tal sammen Pige i folkeskolen laver lektier hjemme Gymnasieelev skriver opgave med sin lektiehjælper Elever hjælper hinanden i undervisningen Gymnasieelev til klasseundervisning

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag

Online undervisning ved brug af skype

Vores tilgang til online læring

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vores undervisere skræddersyr et forløb ud fra dine behov; det betyder, at vi sætter ind lige præcis dér, hvor dine udfordringer er.

  • Med online redskaber kan vi dele skærme, dokumenter og se hinanden i øjnene – og på trods af den fysiske afstand kan vi udvikle din faglighed og skabe succesoplevelser med både lektier og afleveringer.

Læs mere om vores tilgang

Få tildelt den bedste underviser for dig

Alle vores undervisere har gennemgået en omfattende screeningsproces, der sikrer, at de er top-kvalificerede både fagligt, pædagogisk og socialt. Når vi har fundet en underviser, der kan varetage dine ønsker for undervisningen, vil din første aftale med vedkommende blive et online møde til en kortlægning af, hvordan I kan skabe det perfekte forløb med online lektiehjælp til dig. Du alene definerer, hvad du har brug for, og hvad dine ønsker og ambitioner er – og herfra vil underviseren sammensætte et forløb, der vil skabe succesoplevelser og øge både motivation og selvtillid til din skolegang.

Genialt

Nikolaj Andersen, 30 januar

Fantastisk til eksamensforberedelse og rigtig god...

Ole Steffesen, 22 januar

Super forløb — top kvalitet

Rune Berthelsen, 23 november

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer