Lektiehjælp i København

Folkeskole Gymnasie
Læs vores kundeudtalelser

Søger du lektiehjælp i København til dit barn?

Søger du privat lektiehjælp i København til et eller flere af dine fag? Med hovedsæde i hovedstaden befinder mange af GoTutors privatundervisere sig i København, og de står klar til at tilbyde dig lektiehjælp, hvad enten du går i folkeskole eller på gymnasiet. Hvis du oplever udfordringer ved ét eller flere fag, kan det være en stor fordel med lektiehjælp, så du ikke kommer for langt bagud. Det kan nemlig være rigtig svært at indhente og kan i værste fald føre til en lav karakter, når faget skal afsluttes. Vi har Københavns bedste undervisere tilknyttet i alle fag, som kan hjælpe dig godt videre. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dine behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Københavns bedste undervisere

Vores privatundervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige kvalifikationer er i top. Vi sørger yderligere for en omfattende screeningsproces for alle undervisere, der sikrer, at de ligeledes er kvalificerede på et pædagogisk såvel som et socialt plan. Det er vigtigt for os, at der er god kemi mellem elev og underviser, og det er vigtigt for din indlæring, at du med din underviser har et trygt miljø, hvor du tør stille alle de spørgsmål, du måtte have til undervisningen. Derfor sørger vi for at klarlægge dine præcise ønsker og behov, så vi kan tildele dig den underviser, der kan varetage opgaven bedst.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i København

Vi ved, at det kan være svært at få de travle hverdage til at hænge sammen - derfor vil din underviser gør sit bedste for at imødekomme dine ønsker om tid og sted for din undervisning. Du kan enten benytte de mange offentlige læsesale, biblioteker eller andre studiemiljøer i København, eller du kan modtage lektiehjælp hjemme hos dig selv. Det er helt op til dig og afhænger af, hvor du føler dig mest komfortabel og oplever det bedste undervisningsmiljø. Det kan selvfølgelig også variere mellem de forskellige undervisningsgange. Undervisningen kan tilpasses og varieres efter præcis dine behov. Vi bestræber os altid på at yde fleksible undervisningsforløb, så du får den bedst mulige oplevelse med lektiehjælp i København.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn