Lektiehjælp i København

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i København til dit barn?

Søger du privat lektiehjælp i København til fag som dansk, matematik, engelsk, tysk og samfundsfag? Det er sjældent, at vi brillerer i alt, vi sætter os for at lære, nogle finder det svært at lære et sprog som tysk, mens andre får lignelser til Gummi Tarzan, og de dansende bogstaver, hver gang en bog åbnes i dansk eller matematik. For at citere kranføreren i Ole Lund Kirkegaards historie: "Der er altid, noget man er god til, man skal bare finde ud af, hvad det er". Det sker for de fleste børn og unge, at de på et tidspunkt oplever at have brug for lektiehjælp i København, og vi lærer alle på forskellig vis. Derfor skal I ikke give op, fordi lektierne hober sig op, det er svært at knække nødden i et fag eller en kommende eksamen giver ondt i maven.

Noget af det bedste ved vores lektiehjælp er at se selvtilliden stige og troen på egne evner vende tilbage, i takt med at fagligheden øges. GoTutor Lektiehjælp i København tilbyder privat lektiehjælp i hovedstaden og resten af Danmark. Vi står klar til at give dig lektiehjælp fra nogle af de bedste tutorer i København. Hvis du oplever udfordringer ved ét eller flere fag, kan det være en stor fordel med lektiehjælp, så du ikke kommer for langt bagud. Kontakt GoTutor Lektiehjælp i dag, så finder vi sammen den bedste løsning der er helt i tråd med dine behov.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læringLektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer