Lektiehjælp i København af højeste standard

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Få målrettet lektiehjælp i København

GoTutor tilbyder privat lektiehjælp til elever på folkeskole- og gymnasieniveau i hele København samt forstæder. Vi har mange års erfaring med at finde den rette underviser til vores elever, og vi har hjulpet tusindvis af elever på rette vej med vores lektiehjælp i København, Herlev og Vanløse, på Amager og Nørrebro samt i andre områder i kommunen.

Vi finder den lektiehjælper, som er det helt rette match for eleven, både fagligt og personligt. Vores lektiehjælpere er nøje udvalgt og er typisk studerende på en videregående uddannelse i København eller er en erfaren lærer. Vores lektiehjælp har et klart fokus på at løfte eleven fagligt, men også på at skabe en fornyet skoleglæder og motivation for at gå i skole.

Nr. 1 på Trustpilot

En del af

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i København og omegn

Bliv ringet op

Kontakt os på mail

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på:

info@gotutor.dk
Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
På hvilke niveauer tilbyder
vi lektiehjælp i København?
Folkeskole / 0.-10. klasse

Vi har hjulpet tusindvis af elever siden 2014, på alle folkeskolens trin. Vores lektiehjælp øger deres faglige niveau og giver et selvtillids-boost. Vi har blandt andet undervist elever fra Nørrebro Park Skole og Ørestad Skole. Vi har stor erfaring med elever på alle klassetrin og på tværs af skoler i hele Københavns Kommune.

Vores lektiehjælpere, som underviser elever i folkeskolen, har et særligt fokus på det pædagogiske element og på det at skabe et trygt rum for læringen. Vi ved, at skoleglæde og motivation er helt afgørende for et barns læring.

Læs mere om vores lektiehjælp til 0.-10. klasse
Gymnasiet (STX, HHX, HTX og HF)

Vi har undervist mange elever på de gymnasiale uddannelser i København, blandt andet elever på Gefion Gymnasium, N. Zahles Gymnasieskole og Sukkertoppen. Derfor har vores lektiehjælpere i København god erfaring med at lave en målrettet undervisning og kender til de krav og udfordringer, som elever møder på en ungdomsuddannelse.

Alle vores lektiehjælpere har topkarakterer i de fag, som de underviser i, om det er matematik, tysk eller noget helt andet. Derfor kan du være sikker på, at de har et stærkt fagligt niveau, uanset om eleven skal have hjælp til SRP eller biologi-afleveringer. Derudover kender de selvfølgelig til de formalia, der gælder for den pågældende uddannelse.

Læs mere om vores lektiehjælp til gymnasiet
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90