Lektiehjælp i gymnasiet Virksomhedsøkonomi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i virksomhedsøkonomi til dit barn?

Du skal have en god sans for økonomiske begreber og modeller, hvis du vil opnå gode resultater. Virksomhedsøkonomi beskæftiger sig med virksomheders økonomi, budgetter, analyser, udfordringer og meget mere. Der er altså mange aspekter at lære, og hvis du først falder bagud, kan det være svært at indhente det forsømte - og du kan risikere en dumpekarakter på eksamensbeviset. Med en privatunderviser er der udelukkende fokus på dine udfordringer og behov, så du kan nå dine mål. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig godt videre med virksomhedsøkonomi på HHX.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Virksomhedsøkonomi på HHX med privatundervisning

En privatunderviser fra GoTutor har kun fokus på dig og dine udfordringer alene. Hvis du oplever, at et fag er svært at følge og forstå, kan det kun blive værre i en klasseundervisning, hvor du ikke har den samme plads til spørgsmål, gentagelser og individuel hjælp. Vores privatundervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, og de ved derfor, hvad der skal til, hvis du også vil opnå et godt resultat. På baggrund af dine ønsker, mål og udfordringer matcher vi dig med den af vores undervisere, der vil passe til lige præcis dig. Det er nemlig vigtigt for forløbet, at du føler dig komfortabel med din underviser, så du får det bedst mulige udbytte af din privatundervisning.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i virksomhedsoekonomi

Johannes S.

Johannes S.

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Geofysik og Rumteknologi

Se profil
Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Louise W.

Louise W.

Københavns Professionshøjskole

Lærer

Se profil

Succes med virksomhedsøkonomi på HHX

Det er vigtigt for din motivation og fremgang, at du får små succesoplevelser af din undervisning. Når du første gang mødes med din underviser, vil I sammen finde frem til, hvilke mål du har for forløbet, og hvilke udfordringer du kæmper med. Du skal både sætte dig mindre delmål og langsigtede mål; dine delmål vil du løbende se resultater for, og dette vil give dig de små succesoplevelser, der motiverer dig til at fortsætte og nå dine langsigtede mål. Når du til sidst er ved at opnå disse, kan du se din samlede udvikling i et større perspektiv.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn