Undervisning i elevens hjem

Vi glæder os til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os – uanset om du har spørgsmål til vores forløb, noget du ønsker uddybet eller bare har gode idéer.

Ring til os:

71 99 71 90

Bliv ringet op:

Virksomheder vi hjælper

Søger du lektiehjælp?

Ønsker du at give dit barn et af vores skræddersyede lektiehjælpsforløb? Hvad enten dit barn går i folkeskole eller i gymnasiet, vil vi finde den helt rette underviser, som vil tilrettelægge forløbet med udgangspunkt i netop dit barns problemstilling og udfordringer.

Alle vores undervisere er screenet forud for deres ansættelse og har herefter gennemgået vores interne uddannelsesforløb. De har som minimum fået karakteren 10 i de fag, de underviser i, og de har en ren børne- og straffeattest.

Ønsker du et af vores forløb, kan du læse mere om disse for hhv. folkeskoleelever og gymnasieelever.

Glade elever der bliver undervist

Ønsker du at blive underviser

Kunne du tænke dig at blive underviser hos GoTutor? Hvis du vil forbedre dit CV med et meningsfyldt studiejob, og du ønsker at udvikle dine egne faglige og personlige kompetencer, så er GoTutor stedet for dig. Vi søger løbende nye kollegaer, og du er altid velkommen til at sende en ansøgning.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, en attraktiv studieløn og en unik mulighed for at forbedre din faglighed og dit CV. Som underviser skal du som minimum have gennemført 2.g eller tilsvarende, og du skal have fået karakteren 10 i det/de fag, du ønsker at undervise i.

Send din ansøgning
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn