Vi glæder os til
at høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os – uanset om du har spørgsmål til vores forløb, noget du ønsker uddybet eller bare har gode idéer.

Ring til os:

71 99 71 90

Søger du lektiehjælp?

Ønsker du at give dit barn et af vores skræddersyede lektiehjælpsforløb? Hvad enten dit barn går i folkeskole eller i gymnasiet, vil vi finde den helt rette underviser, som vil tilrettelægge forløbet med udgangspunkt i netop dit barns problemstilling og udfordringer.

Alle vores undervisere er screenet forud for deres ansættelse og har herefter gennemgået vores interne uddannelsesforløb. De har som minimum fået karakteren 10 i de fag, de underviser i, og de har en ren børne- og straffeattest.

Læs mere om lektiehjælp

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Ønsker du at blive underviser

Kunne du tænke dig at blive underviser hos GoTutor? Hvis du vil forbedre dit CV med et meningsfyldt studiejob, og du ønsker at udvikle dine egne faglige og personlige kompetencer, så er GoTutor stedet for dig. Vi søger løbende nye kollegaer, og du er altid velkommen til at sende en ansøgning.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, en attraktiv studieløn og en unik mulighed for at forbedre din faglighed og dit CV. Som underviser skal du som minimum have gennemført 2.g eller tilsvarende, og du skal have fået karakteren 10 i det/de fag, du ønsker at undervise i.

Send din ansøgning
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Kunde ved navn Charlotte

"En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme og næsten overvældende god service."

- Charlotte Hassing Læs flere kundeudtalelser

Danmarks bedst anmeldte
udbyder af lektiehjælp

Som en af Danmarks største udbydere af lektiehjælp, hjælper vi flere tusinde elever og organisationer hvert år.

Virksomheder som vi hjælper
Lektiehjælperne
Ildsjælene bag vores succes

Alle vores undervisere er udvalgte ud fra deres faglige og pædagogiske egenskaber. Vi har håndplukket de mest talentfulde universitetsstuderende, som alle også har gennemført vores interne uddannelse. Du kan derfor være sikker på, at du bliver tilknyttet en af landets dygtigste lektiehjælpere.

Vi ved, hvor vigtigt venskabet og kemien mellem elev og underviser ligeledes er for et effektivt mentorforløb. Derfor er en af vores vigtigste vurderinger af underviserne, at de klinger godt socialt med andre mennesker. Dette er også grunden til, at vi har kortlagt vores underviseres personligheder, så vi kan skabe det helt rigtige match med eleven. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig lige præcis den privatunderviser, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  • Underviser portræt
  • Underviser portræt
  • Underviser portræt
  • Underviser portræt
  • Underviser portræt
  • Underviser portræt
  • Underviser portræt
  • Underviser portræt

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn