Motivation og trivsel

Vi hjælper børn og unge til en bedre skolegang

2014

Grundlagt i København

5.000+

Børn og unge hjulpet godt videre

700+

Passionerede lektiehjælpere

Hvem er GoTutor?

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til bedre skoletrivsel og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at gå i skole. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan vejlede og hjælpe dit barn godt videre.

Mød GoTutors medarbejdere
Gotutors medarbejdere

Andres erfaringer

Elever, forældre og undervisere fortæller

Jeg startede GoTutor, da jeg fandt ud af, at mange børn ikke trives i skolen. Ingen børn fortjener dårlig selvtillid eller at have præstationsangst. Jeg vidste, at hvis et barn har løbende kontakt med en lektiehjælper, der udelukkende fokuserer på barnets behov, vil vi hurtigt kunne løse de helt grundlæggende problemer. Jeg er stolt over, at vi i dag gør en stor forskel for tusindvis af børn, og min vision er, at vi i fremtiden kommer problemet helt til livs og én gang for alle sætter punktum for dårlig trivsel i skolen

Mads christensen - Mads Christensen, Grundlægger
Vores værdier

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe dit barn til bedre skoletrivsel. Barnets motivation til skole og ny viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden og vejledning hjælper vores elever godt videre.

Vores kerneværdi er, at undervisningsforløbet skal tilpasses dit barns individuelle behov og udfordringer. Vi er et dynamisk team med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, og det gør, at vi kan matche jer med den ideelle underviser til lige præcis dit barns niveau og forudsætninger.

Læs mere om GoTutors læringsmetode

Presseomtale

Skriver du en spændende historie? Gå til presse

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn