Matematik lektiehjælp af højeste kvalitet

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Udviklet i samarbejde med:

Sådan hjalp vi Gia med matematik

Alle kan lære matematik med GoTutor!

GoTutor er stolte af at kunne tilbyde hjælp til matematik udviklet i samarbejde med landets førende eksperter hos forlagshuset Lindhardt og Ringhof. Vi ved, at matematik kan være svært, men vi tror på, at alle kan lære matematik med den rette underviser og nøje udvalgte læringsmaterialer.

GoTutor Lektiehjælp har mange års erfaring med matematik hjælp. Vores holdning er, at matematik skal være sjovt. Vi ønsker, at vores elever får lyst til at lære matematik, får flere succesoplevelser og oplever større glæde, når der står matematik på skoleskemaet.

Vores hold af eksperter i matematik hjælp

Mød de førende eksperter bag vores lektiehjælp i matematik

 • Jespers Lyders Andersen
  Redaktionschef

  Uddannet folkeskolelærer og redaktionschef for Alineas specialpædagogiske redaktion. Jesper har fokus på børn og unge, som kæmper med ordblindhed, matematikvanskeligheder eller personlige og sociale udfordringer.

 • Bettina Moan
  Matematikfaglig projektleder

  Bettina er uddannet folkeskolelærer med 20 års undervisningserfaring og en diplomuddannelse som matematikvejleder. Bettina går op i at skabe motiverende og vedkommende kurser, workshops og undervisning, der har fokus på læring.

 • Morten Blichfeldt Andersen
  Forlagschef

  Forlagschef for gymnasiale udgivelser ved Praxis med ansvaret for adaptiv læringsteknologi og produktion af fremtidens digitale lærermidler til grundskoler, erhvervsskoler, gymnasier og efteruddannelser. Han brænder for digitalisering af uddannelse.

Khqgtwazbw

Vores hjælp til matematik

Dit barns forløb hos GoTutor Lektiehjælp i matematik vil følge 3 faser:

Individuel behovsanalyse

Vi kortlægger dit barns matematik-udfordringer, niveau og behov.

Skræddersyet matematikhjælp

Jeres lektiehjælper vil sammensætte et forløb i matematik, som passer præcist til dit barn. Lindhardt og Ringhofs læremidler og materialer bruges efter behov.

Løbende rapportering

Du kan som forælder følge dit barns fremgang gennem rapportering og løbende dialog med jeres lektiehjælper.

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme