Lektiehjælp i gymnasiet Engelsk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Lektiehjælp i engelsk på gymnasiet til bedre forståelse

Engelsk har en kæmpestor plads i danskernes liv, og det er afgørende for både vores uddannelses-, sociale- og fremtidige arbejdsliv at beherske sproget. Det kan være svært at gennemskue grammatik, ordstilling, ordklasser og de mange regler, der generelt er – og det kan i værste fald føre til, at karakteren daler i takt med motivationen. I samarbejde med en underviser fra GoTutor har du mulighed for at samle op på de ting, der føles svære, og du kan øve dig over for én, der ikke vurderer eller dømmer dig, men kun er interesseret i din succes, så du kan opnå dine mål.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Engelsk på dit sprog

“Do you speak english?”. Det kan være ét af de mest angstprovokerende spørgsmål at skulle svare på, når tungen krøller, og du mest bare har lyst til at kvittere med et nej og gå. Engelsk er en stor del af vores hverdag; vi ser det alle vegne, og det kan være frustrerende ikke at mestre det. Måske ligger dine udfordringer i at forstå engelsk grammatik, måske handler det om manglende tekstforståelse og et lille ordforråd. Din underviser hjælper dig med at finde frem til den læringsmetode, der er mest effektiv for din læring – den ligger måske ikke lige for i første forsøg, men så prøver I noget andet, indtil du når dine mål for forløbet. Vi tager det hele i et tempo, så du føler dig komfortabel og får størst muligt udbytte af din lektiehjælp i engelsk på gymnasiet.

Vores dygtige undervisere i engelsk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Hvordan kan vi hjælpe dig med lektiehjælp i engelsk på gymnasiet?

Stort set alle vores undervisere hos GoTutor er studerende på en højere videregående uddannelse. De kan hjælpe dig godt videre, uanset om du har engelsk på enten A-, B- eller C-niveau, og du kæmper med mundtlige og/eller skriftlige aspekter af faget. De ved selv, hvor frustrerende det kan være, når det faglige driller, og man ikke er blevet klogere, selvom man har læst den samme sætning ti gange. Det er derfor, de er her! Vi kan styrke din forståelse og give dig de rette redskaber til faget. Hvis du skal til eksamen i engelsk, kan vi også klæde dig godt på til det. Alle vores undervisere er baggrundstjekket og certificeret. De tilbyder undervisning i et tempo, der passer til dig og dine udfordringer. Lektiehjælp i engelsk på gymnasiet bygger i høj grad på den gode, trygge relation i trygge rammer, og det er dig som elev, der har det sidste ord for dagsordenen. Du er udgangspunktet, og dine mål er vores mål.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Hvem er GoTutor?

Siden 2014 har vores mere end 500 undervisere hjulpet over 4.000 børn og unge godt videre med deres skolegang. Vores mission er at sætte punktum for mistrivsel og i stedet motivere, rådgive og vejlede til en videre gang i uddannelsessystemet, der i højere grad er præget af lærelyst og skoleglæde. Vi samarbejder med en række sociale organisationer og kommuner, og vi arbejder med blandt andet ordblindhed og ADHD. Vi garanterer kvalitetssikring fra vores undervisere og tør med i alt 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot garantere rigtig høj kundetilfredshed for lektiehjælp i gymnasiet.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

virksomhedsøkonomi
Økonomiske beslutninger
Læs mere
International økonomi
Begreber og modeller
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn