Services hos GoTutor

Vi tilbyder en bred vifte af services

Løsninger til alle behov

Vi er glade for at lære fra os, så hvis der er en barriere for din læring, bryder vi den ned sammen med dig. Det er vores mission at øge motivation, trivsel og faglighed, og vores engagerede undervisere viser vej. Med et forløb fra GoTutor får du igen modet til at række hånden op i timerne, du kan endelig udleve drømmen om at føre en hel samtale på tysk, og du har endelig selv styr på at løse en andengradsligning. Vi skræddersyr et forløb efter dine behov, så du kan få de bedste muligheder for læring.

Bliv ringet op

Læs mere om GoTutors services

Er der problemer med motivationen, når lektierne skal laves? Er der et fag, der er irriterende at komme igennem? Er der en frygt for dumpekarakterene? GoTutor sender en dygtig underviser hjem til jer, der inspirerer og vejleder i lige det, der er brug for. Vi sætter dig eller dit barn i centrum, og fokuserer på den læring, der møder de rette behov.

Kommer eksamen tættere og tættere på, og giver tanken dig ondt i maven? Ved du, at du bare kommer til at trække lige præcis det emne, I gennemgik i klassen, den uge du var syg? GoTutor sender en dygtig underviser ud, der fokuserer på, hvordan du bedst forbereder dig. Med empati og passion hjælper de med nervøsitet, angst og alt det, du har svært ved.

Er et eller flere fag bare besværlige? Er der ikke kemi med læreren i skolen? GoTutor tilbyder et bredt udvalg af dygtige undervisere, der har erfaring med at give viden fra sig på en passioneret og engageret måde. Og det bedste er, at vi kommer til dig!

Læs mere om vores privatlærerer

Er der vrøvl med et sprogfag, og har I brug for at hæve niveauet? Skal dit firma udvide jeres marked i Tyskland eller Frankrig, eller har dit barn svært ved at klare lektierne i engelsk eller spansk? GoTutor sender en erfaren underviser ud til jer, der forbereder kurser specielt efter behov.

Læs mere om vores sprogkurser

Med en tutor får du mere end en lærer – du får snarere en vejleder, der kan hjælpe og rådgive. Er det for svært at beslutte sig for en linje på gymnasiet, og er det overhovedet det rigtige for dig? Er alle valg og overvejelser til de forskellige fag bare for meget? Den klarer GoTutor, for vores undervisere kan mere end undervisning; de er klar med råd og rådgivning til alle dilemmaer, for det er ikke længe siden, de selv stod i samme båd.

Læs mere om vores tutorer

Med en mentor får du ikke bare en underviser – du får en lektiehjælper, vejleder og sparringspartner i én. Din mentor bliver dit faglige forbillede, der med stor erfaring og de helt rette kompetencer kan bringe dig godt videre og bekæmpe dine udfordringer.

Læs mere om vores mentorer

Rækker undervisningen i skolen ikke langt nok? Er det for svært at koncentrere sig, eller vil du bare hæve dit niveau i et enkelt fag? GoTutors undervisere står altid klar til at give noget ekstra til undervisningen i skolen, så både motivation, trivsel og faglighed hæves.

Læs mere om vores ekstraundervisning

Leder du efter endnu mere fleksibilitet i din lektiehjælp? Vi har sammenlagt effektive metoder for online lektiehjælp. GoTutors undervisere kan hjælpe gennem diverse online-værktøjer, såsom Skype, så du kan få hævet dit niveau på din egen måde.

Læs mere om online lektiehjælp

Leder du efter en privatunderviser til et eller flere fag, der bare er besværlige at komme igennem? GoTutors dygtige undervisere leder dig eller dit barn gennem pensum, så det endelig kan blive overskueligt.

Læs mere om vores privatundervisning

For os er ordblindhed ikke et problem, det er en misforstået mulighed! GoTutors passionerede undervisere står klar til at åbne op for de mange alternative læringsmuligheder, der er skræddersyet specielt til dig eller dit barn.

Læs mere om hjælp til ordblinde

Det kan give motivationen et slag, når man får kastet en diagnose i hovedet. GoTutor sender en underviser ud til jer, som guider og hjælper dig eller dit barn igennem de fag, der er svære at koncentrere sig om. Vi rækker hånden ud og gør hverdagen og skolegangen nemmere!

Med privat lektiehjælp er du sikret 100 % fokus på dine udfordringer og faglige problemer. Vi sender en lektiehjælper hjem til dig, der kan vejlede i, råde til og hjælpe med alt fra lektier og opgaver til faglig selvsikkerhed.

Læs mere om privat lektiehjælp