Lektiehjælp i Aarhus af bedste kvalitet

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Sådan skræddersyr vi vores lektiehjælp i Aarhus

GoTutor tilbyder 1-1 privat lektiehjælp til elever på folkeskole- og gymnasieniveau i både selve Aarhus og i forstæderne. Vi har mange års erfaring i at finde den helt rette lektiehjælper til eleverne. Vi har hjulpet flere tusinde elever på rette vej med lektiehjælp i Aarhus, Viby, Højbjerg, Risskov, Egå, Aabyhøj, Brabrand og andre dele af kommunen.

GoTutor tilbyder en lektiehjælper, som er det helt rette match med eleven, både fagligt og personligt. Denne lektiehjælper er nøje udvalgt og er som regel studerende på en videregående uddannelse i Aarhus eller en lærer med masser af erfaring. GoTutors lektiehjælp fokuserer på at løfte eleven fagligt, men også på at skabe skoleglæde og motivation for det at gå i skole.

Nr. 1 på Trustpilot

En del af

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i Aarhus og omegn

Bliv ringet op

Kontakt os på mail

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på:

info@gotutor.dk
Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
På hvilke niveauer tilbyder
vi lektiehjælp i Aarhus?
Folkeskole / 0.-10. klasse

Flere tusinde elever har siden 2014 fået hjælp til styrke både deres faglige niveau og deres selvtillid gennem lektiehjælp fra GoTutor. Vi har blandt andet undervist elever på Aarhus International School og Læssøesgades Skole. GoTutor har stor erfaring med elever i alle klasser og på tværs af skolerne i og omkring Aarhus.

Lektiehjælpere med elever i folkeskolen er i særlig grad opmærksomme på vigtigheden af det pædagogiske element og på at skabe et trygt læringsrum, ligesom de kender betydningen af høj motivation og skoleglæde for barnets læring.

Læs mere om vores lektiehjælp til 0.-10. klasse
Gymnasiet (STX, HHX, HTX og HF)

GoTutors lektiehjælpere har undervist et stort antal elever på de gymnasiale uddannelser i og omkring Aarhus, fx elever på Aarhus HTX, Egaa Gymnasium, Aarhus Akademi og EUX Business. Derfor har vores lektiehjælpere i Aarhus god erfaring med målrettet undervisning af elever på en ungdomsuddannelse og kender til krav og udfordringer specifikt knyttet til disse uddannelser.

Alle vores lektiehjælpere har topkarakterer i de fag, de underviser i, om det er matematik, engelsk eller andre fag. Derfor kan du være sikker på, at det faglige niveau er helt i top, uanset om det er matematik på A-niveau, tysk eller SRP, der er brug for hjælp til. Derudover er de bekendt med formalia og kriterier forbundet med gymnasiale uddannelser.

Læs mere om vores lektiehjælp til gymnasiet
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90