Lektiehjælp i Aarhus

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Aarhus til dit barn?

Har dit barn brug for lektiehjælp til matematik eller et andet fag i skolen? Hvis du eller dit barn har oplevet faglige udfordringer i skolen har I sikkert allerede googlet "lektiehjælp århus", så læs med her om GoTutor Lektiehjælp i Århus, der giver privatundervisning i nærheden af dit område. Du eller dit barn er ikke de eneste, der oplever at have brug for hjælp til at komme tilbage på rette spor i engelsk, matematik, dansk eller andre fag i skolen eller gymnasiet. Derfor er GoTutor Lektiehjælp i Århus, et skræddersyet forløb til netop dine eller dit barns behov.

Mange børn og unge vil på et eller andet tidspunkt opleve at et fag eller emne i skolen er særligt udfordrende. Hvis du føler, at du er kommet bagud i undervisningen eller mangler en støtteperson til at gennemgå pensum sammen med, kan det være en rigtig god idé med lektiehjælp, så du (gen)finde glæden ved at gå i skole. GoTutor hjælper dig på rette spor igen.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring



Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer