Lektiehjælp i Aarhus

Folkeskole Gymnasie
Læs vores kundeudtalelser

Søger du lektiehjælp i Aarhus til dit barn?

Søger du lektiehjælp i Aarhus? Så står vores kompetente undervisere klar til at hjælpe, hvad end du går på gymnasiet, i folkeskole, tager enkeltfag eller er i gang med anden uddannelse. Hvis du har svært ved et fag og føler, at du er kommet bagud i undervisningen, kan det være svært selv at indhente det forsømte. Her kan det være en rigtig god idé med privatundervisning, så du kan komme tilbage på rette spor! Vi yder lektiehjælp i Aarhus og har de bedste undervisere tilknyttet, som står klar til at hjælpe. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp til dine ønsker og behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Aarhus’ bedste undervisere

Alle vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, og du kan derfor være sikker på, at de har en stærk faglig baggrund med sig til din undervisning. De har yderligere gennemgået vores omfattende screeningsproces som sikrer, at de ligeledes er pædagogisk og socialt kvalificerede som undervisere. Det er vigtigt for os, at du og din underviser er et godt personligt match, så du føler dig komfortabel i undervisningssituationen og får rum til at stille så mange spørgsmål, som du vil. Derfor forsøger vi at præcisere dine ønsker, behov og interesser, når du ringer ind til os - på baggrund af dette kan vi finde den underviser, der vil passe bedst muligt til dig.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Aarhus

Når du starter dit forløb hos GoTutor, gør vi vores bedste for, at det bliver så fleksibelt som muligt. Du bestemmer helt selv, hvor din lektiehjælp skal foregå. De fleste forløb foregår som regel hjemme hos eleven, men I kan også sagtens mødes på et bibliotek eller i et lignende studiemiljø, hvor du føler dig komfortabel. Det kan selvfølgelig også ændre sig fra gang til gang, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi ved, at hverdagen kan være travl, så din underviser vil forsøge at rette sig bedst muligt ind efter din øvrige kalender, også når det gælder tidspunkter for undervisningen. På den måde sørger vi for, at du får det bedste og mest fleksible forløb.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn