Undervisningsløsninger
til erhverv

Hvis jeres virksomhed oplever akut behov for en privatunderviser til en enkelt medarbejder, eller et samlet hold får brug for ekstra undervisning til brug på arbejdspladsen, så står vores undervisere til rådighed.

Vikarer

Erhvervsaftale med certificerede undervisere

Vores undervisere er både certificeret fagligt og pædagogisk, og de kan derfor tiltræde enhver situation, hvor der skulle være brug for hjælp. Vores undervisere studerer primært på videregående uddannelser og har fået topkarakter i de fag, som de underviser i. Vores service er dermed kvalitetssikret, da vores undervisere er rustet til at kunne håndtere enhver undervisningsmæssig udfordring.

Vi stiller yderst høje krav til vores undervisere, og vi sørger derfor også for løbende uddannelse og evaluering. Dette sikrer, at vi kan tilbyde Danmarks bedste og mest kvalificerede undervisning.

Bliv ringet op

Gruppe af gymnasieelever på trappen til gymnasiet

Fleksible løsninger

I får jeres helt egen hotline, hvor I kan ringe 24 timer i døgnet. Vi står altid klar til at lave en fleksibel løsning, som passer præcis til jeres virksomhed. Vores øverste prioritet er at finde en aftale, som er tilpasset netop jeres behov og ønsker.

Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Personlig koordinator

I får tildelt en kontaktperson, som tager ansvaret for netop den aftale, der er sat op med jeres virksomhed. Dette sikrer, at I altid kommer til at tale med den samme person, der nemt kan varetage spørgsmål og eventuelle ønsker.

Gymnasieelev til klasseundervisning

Unikt login

I får jeres helt egen login-side, hvor I kan danne jer et overblik over alle tilknyttede lærervikarer, herunder deres kontaktinformationer og arbejdstider. Efter hver undervisning skriver underviseren en rapport, som i kan gennemgå.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90