Undervisningsløsninger
til erhverv

Hvis jeres virksomhed oplever akut behov for en privatunderviser til en enkelt medarbejder, eller et samlet hold får brug for ekstra undervisning til brug på arbejdspladsen, så står vores undervisere til rådighed.

Vikarer
Læs vores kundeudtalelser

Erhvervsaftale med certificerede undervisere

Vores undervisere er både certificeret fagligt og pædagogisk, og de kan derfor tiltræde enhver situation, hvor der skulle være brug for hjælp. Vores undervisere studerer primært på videregående uddannelser og har fået topkarakter i de fag, som de underviser i. Vores service er dermed kvalitetssikret, da vores undervisere er rustet til at kunne håndtere enhver undervisningsmæssig udfordring.

Vi stiller yderst høje krav til vores undervisere, og vi sørger derfor også for løbende uddannelse og evaluering. Dette sikrer, at vi kan tilbyde Danmarks bedste og mest kvalificerede undervisning.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Hvorfor vælge GoTutor?

Som virksomhed kan situationer løbende forekomme, hvor behovet for en underviser eller hjælpelærer opstår. Det kan bl.a. være til virksomhedens interne såvel som eksterne kommunikation eller til løsning af forskellige problemstillinger, at behovet for undervisning forekommer. Manglen på undervisning til ovenstående kan i værste fald føre til mangelfuldt arbejde og problematisk kommunikation både internt blandt medarbejdere samt eksternt til fx kunder og øvrige omverden. Hos GoTutor er vi meget stolte af at hjælpe nogle af landets største kommuner, virksomheder og institutioner med en erhvervsaftale.

Fleksible undervisningsløsninger

Fleksible løsninger

I får jeres helt egen hotline, hvor I kan ringe 24 timer i døgnet. Vi står altid klar til at lave en fleksibel løsning, som passer præcis til jeres virksomhed. Vores øverste prioritet er at finde en aftale, som er tilpasset netop jeres behov og ønsker.

Personlig koordinator der følger jeres virksomhed

Personlig koordinator

I får tildelt en kontaktperson, som tager ansvaret for netop den aftale, der er sat op med jeres virksomhed. Dette sikrer, at I altid kommer til at tale med den samme person, der nemt kan varetage spørgsmål og eventuelle ønsker.

Unikt login så jeres virksomhed kan følge undervisningen

Unikt login

I får jeres helt egen login-side, hvor I kan danne jer et overblik over alle tilknyttede lærervikarer, herunder deres kontaktinformationer og arbejdstider. Efter hver undervisning skriver underviseren en rapport, som i kan gennemgå.

Sådan gavner en erhvervsaftale

Med en erhvervsaftale kan I som virksomhed styrke jeres medarbejdere med privatundervisning til de situationer, I møder i jeres arbejde. Det kan være sprogundervisning til fx engelsk eller tysk i ekstern kommunikation til udenlandske kunder, matematisk forståelse på et anvendelsesorienteret plan eller danskfaglige kompetencer til optimale kommunikationsløsninger. Alle vores undervisere er certificerede og er eksperter i deres undervisningsområder. Det betyder, at vi kan tilbyde Danmarks bedste lektiehjælp og undervisning. Vores fokus er altid på det enkelte individ og dennes individuelle udfordringer.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn