Lektiehjælp i folkeskolen Fransk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Få hjælp til lektierne i fransk

Fransk kan være et virkelig svært sprog at lære, fordi det er så fundamentalt anderledes et sprog end dansk. På grund af disse vanskeligheder bliver fransk et hadefag for rigtig mange elever i folkeskolen, og faget bliver dermed undgået og forsømt. Ultimativt kan det betyde, at man ikke består fransk, når man kommer til folkeskolens afgangsprøve. Hos GoTutor tilbyder vi lektiehjælp til fransk i folkeskolen, så alle børn kan komme godt fra start med dette fremmedsprog. Med udgangspunkt i en behovsanalyse finder vi i fællesskab frem til, hvor det kniber, og herefter skræddersyr vi et forløb, der løfter dit barn lige dér, hvor der er behov. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvad en lektiehjælper kunne betyde for dit barns faglige niveau og generelle trivsel.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Mon dieu – fransk kan være en mundfuld

Der kan være mange grunde til, at man nærmest mister pusten, inden man overhovedet har haft sin første fransktime. Det franske sprog består af, modsat på for eksempel tysk, næsten komplet fremmede ord, og at stave sig igennem selv en kort tekst på fransk kan være en kæmpe udfordring, på grund af de stumme bogstaver og de uudtalte endelser. Franskmænd taler også så stærkt, at man hurtigt kan give op på at høre efter. Med en franskkyndig lektiehjælper fra GoTutor skal der nok komme styr på både udtale, stavning og bekymringer, inden folkeskolens afgangsprøver.

Vores dygtige undervisere i fransk

Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Thea S.

Thea S.

Københavns Universitet - KU

Fransk Sprog og Kultur

Se profil
Suzan S.

Suzan S.

Student fra Århus Gymnasium

Se profil
Lucas D.

Lucas D.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sabina E.

Sabina E.

Aarhus Universitet - AU

Statskundskab

Se profil

Lektiehjælpere til fransk i folkeskolen

Hos GoTutor har alle vores lektiehjælpere fået topkarakterer i de fag, de underviser i, og de brænder for at lære fra sig. Ved ansættelse gennemgår de en certificering, der sikrer deres faglige, men også pædagogiske evner. Det er nemlig vigtigt for os hos GoTutor, at lektiehjælp til fransk i folkeskolen bliver en god oplevelse, og at vores lektiehjælpere kan aflæse og imødekomme dit barns behov. De fleste af vores lektiehjælpere er certificeret til at undervise i flere fag. Det betyder, at hvis der foruden fransk også er brug for hjælp til matematik, engelsk eller noget helt tredje, kan vi finde netop dén lektiehjælper, der bedst kan hjælpe dit barn videre. Du kan møde alle vores dygtige lektiehjælpere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Få selvtillid på fransk

Det kan være rigtig svært og grænseoverskridende at række hånden op og snakke på et sprog, man ikke føler sig komfortabel med – og ovenikøbet foran alle ens klassekammerater. Måske har dit barn svært ved udtalen af ordene, et manglende ordforråd eller udfordringer med den franske grammatik; uanset hvad, er det noget, der kan hæmme den faglige selvtillid og sætte en stopper for dit barns udvikling med fransk. Hos GoTutor arbejder vi meget på at skabe øget motivation og faglig selvtillid i vores forløb med lektiehjælp til fransk i folkeskolen. Det er vigtigt, at dit barn opnår succesoplevelser, der giver blod på tanden til at fortsætte og få et godt forhold til fransk. Så bliver det både lettere og sjovere at række hånden op, lave lektier og skrive afleveringer!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn