Lektiehjælp

GoTutor tilbyder lektiehjælp på mange niveauer. Vi giver en hjælpende hånd med dit eller dit barns behov - om det er i folkeskolen, på gymnasialt niveau eller noget helt tredje.

Folkeskole
Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Få lektiehjælp på alle niveauer

Giver tanken om at stå op og gå i skole ondt i maven? Mangler der selvtillid til at række hånden op i timerne? Føles det som om du er bagud i forhold til alle de andre? Begynder du at blive bange for, om du kan komme ind på den næste fase i din uddannelse? Hos GoTutor hjælper vi dig igennem med lige præcis det, du går og er bange for. Vores lektiehjælp kan mere end at hjælpe dig til det rigtige svar. Vi sætter dig i centrum, og styrker selvtillid og motivation, så der igen kommer succesoplevelser!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Folkeskole niveau

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i folkeskolen, så dit barn kan få den hjælp, der passer til netop deres niveau. Det er vigtigt for os at styrke fundamentet for læring, og derfor har vi fokus på motivation og selvtillid, så dit barn kan få skoleglæden tilbage sammen med lysten til at følge med i timerne.

Dit barns unikke behov er i centrum for vores engagerede og kompetente undervisere. Derfor kick-starter du et positivt forløb med dit barn, når du vælger GoTutor!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Gymnasialt niveau

Hvis du føler dig bagud, og synes alle andre i modulerne kan række hånden op hver gang, der bliver spurgt om noget, kan vi godt forstå du ikke er motiveret. Vi ved at der er mange til at tage stilling til, eksamenerne har aldrig været vigtigere, du skal lave projekter og opgaver i højere grad, og du skal samtidig tænke på fremtiden. Derfor kan du have brug for lektiehjælp. Vores erfarne undervisere kan give dig hjælp til enkelte eller flere fag, give gode råd til dit studieretningsprojekt, og guide dig frem til hvilken videregående uddannelse, der passer til dig, og om det passer til dig. Hos GoTutor sættes du sammen med en underviser, der ved præcis, hvad du går igennem.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
Leder du efter lektiehjælp
på højere niveau?
Videregående niveau

Er der for meget om ørerne? Føles det ikke som om du får noget ud af undervisningen? Kunne dine lektier lige så godt stå på russisk? Hos GoTutor tilbyder vi en unik mulighed for at få en erfaren, engageret og faglig sparringspartner, så du kan få styr på lektielæsningen, og igen få noget ud af undervisningen.

Lektiehjælp på videregående niveau
Virksomheder/institutioner

GoTutor tilbyder mange muligheder for at hæve det faglige niveau. Vores mission er at forbedre motivation og trivsel, således at så mange som muligt får det bedste fundament for læring. Vi har erfarne og passionerede undervisere, som alle har det tilfælles, at de sætter dig i centrum. Hos GoTutor sætter vi den individuelle oplevelse af læring og faglighed i fokus, så vi kan give lige præcis det du har brug for!

Lektiehjælp til virksomheder/institutioner
Lektiehjælp i nærheden af dig

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark

Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn