Lektiehjælp

Hvilket niveau skal vi hjælpe på?

Folkeskole Gymnasie

Lektiehjælp på alle niveauer

Hos GoTutor tilbyder vi lektiehjælp til børn i folkeskolen, unge på gymnasiet, studerende på videregående uddannelser og til virksomheder og institutioner. Vi kan hjælpe, uanset hvilke problemstillinger det drejer sig om – vi har et bredt udvalg af dygtige undervisere, der står klar til at skabe succesoplevelser og motivation til læring.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang
Gymnasialt niveau

Hvis du føler dig bagud og synes, at alle andre i din klasse kan række hånden op hver gang, der bliver spurgt om noget, kan vi godt forstå, du ikke føler en motivation til at kæmpe for det. Vi ved, at der er mange ting at tage stilling til; eksamenerne har aldrig været vigtigere, du skal i højere grad lave projekter og vigtige opgaver, og du skal samtidig tænke på fremtiden. Lektiehjælp kan være en rigtig god idé til at styrke din faglighed og motivation. Vores erfarne undervisere kan hjælpe dig i et eller flere fag, og de kan give gode råd til vigtige opgaver som fx dit studieretningsprojekt. Hos GoTutor matches du med en underviser, der ved præcis, hvad du går igennem, og som kan hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil være fagligt.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Leder du efter lektiehjælp
på højere niveau?
Videregående niveau

Er der for meget om ørerne? Føles det ikke som om du får noget ud af undervisningen? Kunne dine lektier lige så godt stå på russisk? Hos GoTutor tilbyder vi en unik mulighed for at få en erfaren, engageret og faglig sparringspartner, så du kan få styr på lektielæsningen, og igen få noget ud af undervisningen.

Lektiehjælp på videregående niveau
Virksomheder/institutioner

GoTutor tilbyder mange muligheder for at hæve det faglige niveau. Vores mission er at forbedre motivation og trivsel, således at så mange som muligt får det bedste fundament for læring. Vi har erfarne og passionerede undervisere, som alle har det tilfælles, at de sætter dig i centrum. Hos GoTutor sætter vi den individuelle oplevelse af læring og faglighed i fokus, så vi kan give lige præcis det du har brug for!

Lektiehjælp til virksomheder/institutioner

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn