Bliv underviser hos GoTutor og få et meningsfyldt studiejob

Vil du forbedre dit CV med et meningsfyldt studiejob, hvor du kan hjælpe andre unge til en god studietid og samtidig udvikle dine egne kompetencer?

Bliv udfordret både fagligt og personligt

Som underviser hos GoTutor vil du blive udfordret både fagligt og personligt. Du vil primært beskæftige dig med børn og unge i alderen 7-20 år, og du vil foruden rollen som underviser også fungere som mentor. Det er din opgave at motivere og undervise eleven ud fra den målsætning, I sammen sætter for forløbet.

Hos GoTutor tilbyder vi lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. Lektiehjælpen foregår i elevens hjem, på det lokale bibliotek eller i et andet nærliggende studiemiljø. Du kan forvente, at din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender. Vores fleksible arbejdstider sikrer dig plads til både studier og fritid.

Ansøg stillingen:

Dit drømmejob venter

Hvorfor undervise hos GoTutor?

  • Der er fleksible arbejdstider og en attraktiv studieløn
  • Der er unik mulighed for at forbedre din faglighed og dit CV
  • Du bliver del af et team, der består af friske og kompetente unge mennesker
  • Få et meningsfyldt studiejob, hvor du kan give din viden videre og hjælpe andre unge til en god studietid

Om GoTutor

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn