Privatundervisning målrettet dit barn

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer privatundervisning

Privatundervisning unikt tilpasset dit barn

Har dit barn et hadefag eller to? Daler motivationen med hver ny opgave? Er der ikke nok selvtillid til at række hånden op i klassen? Giver det ondt i hovedet bare ved tanken om at gå til eksamen? Uanset hvad problemet omhandler, kan vi hjælpe! Vi ved ikke noget bedre end at tilbyde hjælp, der i sidste ende giver børn og unge en chance for at komme godt videre med deres skolegang. 1:1-undervisning giver sikkerhed for intensiv og effektiv læring målrettet elevens specifikke behov. GoTutor tilrettelægger privatundervisning, der giver en hjælpende hånd med det, der er brug for hjælp til – uanset om det er med et enkelt fag i folkeskolen, flere A-fag i gymnasiet, på HF eller på et selvstudie. Med en privatunderviser tilbyder vi en god oplevelse med de svære fag, så dit barns faglige niveau kan hæves!

GoTutor tilbyder privatundervisning i alle fag

Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Privatundervisning med fokus på dit barn

Er det matematik, fysik og kemi, der driller? Går det for hurtigt i dansk, engelsk eller historie? Alle med problemer i et eller flere fag ved, hvor svært det er at forberede sig og lave lektierne helt alene. Man kan nemt køre fast i læringsprocessen, og så kan det være svært at komme videre på egen hånd. Med privatundervisning er der sikkerhed for, at det udelukkende er dit barns behov, der er i centrum. Derfor sørger vi for, at læringen foregår i et behageligt tempo, som vi kan sætte sammen! Med privatundervisning fra GoTutor kan dit barn give slip på ikke at føle sig god nok og droppe frustrationerne ved ikke at kunne følge med – vi giver skoleglæden tilbage!

Genialt

Nikolaj Andersen, 30 januar

Fantastisk til eksamensforberedelse og rigtig god...

Ole Steffesen, 22 januar

Super forløb — top kvalitet

Rune Berthelsen, 23 november

Trustpilot

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer