Privatundervisning

Skræddersyet til dig, ud fra dine behov

Folkeskole
Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Hvorfor en privatunderviser?

Har du eller dit barn et hadefag eller to? Daler motivationen med hver ny opgave? Er der ikke nok selvtillid til at række hånden op i klassen? Giver det ondt i hovedet bare ved tanken om at gå til eksamen? Alle disse spørgsmål omhandler det samme; har du eller dit barn problemer med skoleglæden og trivsel? Det er derfor, GoTutor eksisterer! Vi ved ikke noget bedre end at tilbyde hjælp, der i sidste ende giver børn og unge en chance for at komme godt videre med deres skolegang eller kurser. 1-1 undervisning giver sikkerhed for intensiv og effektiv læring, rettet efter specifikke behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Certificerede undervisere

Vi matcher dig med en af vores certificerede undervisere, der alle har erfaring med lektiehjælp og formidling. De studerer selv på en videregående uddannelse, og de har fået topkarakterer i de fag, som der er brug for hjælp i. Vi certificerer vores undervisere gennem en screeningsproces, og sådan sørger vi for, at de er topkvalificerede - både når det gælder faglighed og pædagogik. Mange elever kan få fornemmelsen af at være bagud i forhold til de andre i klassen, og mange kan føle, at der er problemer med forståelsen af alt i faget. Disse udfordringer er svære at løse selv, og det kan være svært for mange børn og unge at gå til deres forældre. Vores erfarne undervisere kan give en ny motivation i fagene, de tilbyder lektiehjælp, og undervisningen foregår endda hjemme hos dig selv!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Din læring, dit tempo

Er det matematik, fysik og kemi, der driller? Går det for hurtigt i dansk, engelsk og historie timerne? Alle, der oplever problemer med et eller flere fag ved, hvor svært det er at forberede sig og lave lektierne helt alene. Man kan nemt køre fast i læringsprocessen, og så kan det være svært at komme videre på egen hånd. Med privatundervisning er der sikkerhed for, at det udelukkende er dine eller dit barns behov, der er i centrum. Derfor sørger vi for at læringen foregår i et behageligt tempo, som vi kan sætte sammen! Vi sørger også for løbende at give rapporteringer af, hvordan det hele skrider frem. På den måde kan du følge med i dine eller dit barns fremskridt på en effektiv måde. Med privatundervisning fra GoTutor kan du eller dit barn give slip på ikke at føle sig god nok, frustrationerne ved ikke at kunne følge med, og endelig få skoleglæden tilbage!

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn