Privatundervisning

Skræddersyet og målrettet privatundervisning

Folkeskole Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Privatundervisning

Har dit barn et hadefag eller to? Daler motivationen med hver ny opgave? Er der ikke nok selvtillid til at række hånden op i klassen? Giver det ondt i hovedet bare ved tanken om at gå til eksamen? Uanset hvad problemet omhandler, kan vi hjælpe! Vi ved ikke noget bedre end at tilbyde hjælp, der i sidste ende giver børn og unge en chance for at komme godt videre med deres skolegang. 1:1-undervisning giver sikkerhed for intensiv og effektiv læring målrettet elevens specifikke behov. GoTutor tilrettelægger privatundervisning, der giver en hjælpende hånd med det, der er brug for hjælp til – uanset om det er med et enkelt fag i folkeskolen, flere A-fag i gymnasiet, på HF eller på et selvstudie. Med en privatunderviser tilbyder vi en god oplevelse med de svære fag, så dit barns faglige niveau kan hæves!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Certificerede lektiehjælpere til privatundervisning

Vi matcher dit barn med en af vores certificerede undervisere, der alle har erfaring med lektiehjælp og formidling. De studerer selv på en videregående uddannelse, og de har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag. Vi certificerer vores undervisere gennem en omfattende screeningsproces; på den måde kan vi sikre os, at de er topkvalificerede – både når det gælder faglighed og pædagogik. Mange elever oplever på et tidspunkt fornemmelsen af at være bagud i forhold til de andre i klassen, og mange kan føle, at der er problemer med forståelsen af alt i det svære fag. Disse udfordringer er svære at løse selv, men vores erfarne undervisere kan give en helt ny motivation til dit barns skolegang!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Din læring, dit tempo

Er det matematik, fysik og kemi, der driller? Går det for hurtigt i dansk, engelsk eller historie? Alle med problemer i et eller flere fag ved, hvor svært det er at forberede sig og lave lektierne helt alene. Man kan nemt køre fast i læringsprocessen, og så kan det være svært at komme videre på egen hånd. Med privatundervisning er der sikkerhed for, at det udelukkende er dit barns behov, der er i centrum. Derfor sørger vi for, at læringen foregår i et behageligt tempo, som vi kan sætte sammen! Med privatundervisning fra GoTutor kan dit barn give slip på ikke at føle sig god nok og droppe frustrationerne ved ikke at kunne følge med – vi giver skoleglæden tilbage!

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn