Lektiehjælp i gymnasiet Fysik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i fysik til dit barn?

Fysik er spændende og interessant, fordi faget indebærer en masse forsøg og aktiviteter – men også, fordi faget omhandler den verden, vi alle sammen lever i. Gode evner i fysik er vigtige for at forstå vores verden, dens naturfænomener og menneskelige opfindelser og teknologier. Derfor er viden om fysikkens love og principper relevante og vigtige, hvis du drømmer om en karriere som astrofysiker eller ingeniør.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Talentfulde fysikundervisere

Hos GoTutor tilbyder vi dig privat lektiehjælp og undervisning i fysik med en af vores undervisere, der alle studerer på en videregående uddannelse.

Vores fysikundervisere er kompetente indenfor faget, og hvad enten du går i folkeskole eller på gymnasiet, sammensætter de et undervisningsforløb, der målretter sig netop dine behov. Vores fysikundervisere brænder for at lære fra sig og hjælpe dig til at nå dine målsætninger. Vi møder dig, der hvor du lærer bedst. Vi tilbyder derfor både privatundervisning i hjemmet, på biblioteket, skolen eller et helt fjerde sted.


Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i fysik

Johannes S.

Johannes S.

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Geofysik og Rumteknologi

Se profil
Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Louise W.

Louise W.

Københavns Professionshøjskole

Lærer

Se profil

Boost din indlæring i fysik

Fysik på A-niveau eller B-niveau på gymnasiet er adgangsgivende på flere naturvidenskabelige eller medicinske uddannelser, og fysikfaget er derfor særlig vigtigt, hvis du drømmer om f.eks. at blive ingeniør eller læge. Hvad enten du kæmper med at få elektromagnetismen til at give mening, eller gerne vil blive endnu bedre til at forstå og forklare radioaktivitet, er vores undervisere i fysik udstyret med de rette værktøjer til at hjælpe dig.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn