Lektiehjælp i folkeskolen

Styrk dit barns fundament for læring

Vælg fag

Lektiehjælp i folkeskolen styrker dit barn

Hos GoTutor arbejder vi for, at skolegangen skal være en rar oplevelse; men vi ved også, at mange børn kæmper med manglende skoletrivsel og problemer med et eller flere fag. Det kan være svært at holde motivationen oppe, hvis matematik eller engelsk simpelthen er for svært at arbejde med – måske går det endda hen og bliver en mavepine for barnet at skulle i skole. Hos GoTutor tilbyder vi privatundervisning og lektiehjælp i folkeskolen, der styrker dit barn fagligt; og det vil komme til gode på mange punkter af skoledagen. Vi finder sammen det forløb, der passer jer bedst, således at lektiehjælpen kan medvirke til, at dit barn får motivationen og skoleglæden tilbage og tør række hånden op i selv de sværeste fag.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Få hjælp af en passioneret underviser

9 ud af 10 forældre fortæller os, at de selv oplever frustrationer over børnenes mangel på motivation og dårlige skoletrivsel. Det er særligt et problem for børn i folkeskolealderen, for de har ofte svært ved at tage imod råd og vejledning fra deres forældre, selvom disse ihærdigt forsøger at yde hjælp til lektier på den ene eller anden måde. Hvis dit barn har brug for lektiehjælp, kan du med fordel lade en af vores dygtige undervisere give en hjælpende hånd. En lektiehjælper fra GoTutor kan bedre trænge igennem til dit barn og måske endda bedre relatere til de udfordringer, barnet står overfor. Vores engagerede undervisere har erfaring med lektiehjælp i folkeskolen og har helt styr på hver deres fag til folkeskoleniveauer. Deres fokus er at sætte dit barn i centrum og skabe en forståelse for barnets individuelle problematikker. Med empati og passion guider jeres underviser dit barn igennem de svære fag og opgaver, så der pludselig dukker små ‘aha-oplevelser’ op, som leder til de helt store gennembrud i læringen. Sammen lægger vi en plan for, hvordan dit barn kan få skoleglæden tilbage med lektiehjælp.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang
Lektiehjælp tilpasset dit barns niveau

Læs mere om lektiehjælp i folkeskolen

Indskolingen Mellemtrinnet Udskolingen

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn