Lektiehjælp i folkeskolen

Styrk dit barns fundament for læring

Vælg fag

Lektiehjælp i folkeskolen styrker dit barn

Hos GoTutor arbejder vi for, at skolegangen skal være en rar oplevelse; men vi ved også, at mange børn kæmper med manglende skoletrivsel og problemer med et eller flere fag. Det kan være svært at holde motivationen oppe, hvis matematik eller engelsk simpelthen er for svært at arbejde med – måske går det endda hen og bliver en mavepine at skulle i skole. Hos GoTutor tilbyder vi privatundervisning og lektiehjælp i folkeskolen, der styrker dit barn fagligt; og det vil komme til gode på mange punkter af skoledagen. Vi finder sammen det forløb, der passer jer bedst, således at lektiehjælpen kan medvirke til, at dit barn får skoleglæden tilbage og tør række hånden op i selv de sværeste fag.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vi klarer alle niveauer af lektiehjælp i folkeskolen

Der kan opstå mange problemer i løbet af folkeskolen, og det er helt naturligt for børnene at have et eller flere hadefag; man kan jo ikke være lige god til det hele. Det er dog ærgerligt at have det svært i skolen, på den ene eller anden måde – vi ved, at det kan ødelægge meget af skoleglæden. Der kan forekomme mangel på motivation og selvtillid, og det fører til dårlig trivsel. Hvis fundamentet for læring ikke er så stærkt som muligt, kan det også blive svært at komme ind på en gymnasial uddannelse, hvis det er ønsket.

Hos GoTutor tilbyder vi lektiehjælp på alle faglige niveauer. Vi kan fx hjælpe, hvis dit barn lige er startet i skolen og har svært ved at følge med, eller hvis dit barn er i 9. klasse og skal forberede sig på kommende eksamener – men vi hjælper naturligvis også med alt derimellem, uanset fag og klassetrin.

Få hjælp af en passioneret underviser

Vores engagerede undervisere har erfaring med lektiehjælp i folkeskolen og har helt styr på hver deres fag til folkeskoleniveauer. Deres fokus er at sætte dit barn i centrum og skabe en forståelse for barnets individuelle problematikker. Med empati og passion guider jeres underviser dit barn igennem de svære fag og opgaver, så der pludselig dukker små ‘aha-oplevelser’ op, som leder til de helt store gennembrud i læringen. Sammen lægger vi en plan for, hvordan dit barn kan få skoleglæden tilbage. Du kan læse mere om vores undervisere.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Følg dit barns udvikling

Din underviser vil fra start finde frem til den metode, dit barn bedst lærer på og måske variere den fra gang til gang, så lektiehjælpen ikke bliver en ekstra hovedpine for barnet – det skal gerne være spændende og sjovt! Efter hver undervisningsgang skriver jeres lektiehjælper en rapport over gennemgåede emner, læringsmetoder og motivation til undervisningen. På den måde kan I følge med i den udvikling, dit barn gennemgår. Det er også muligt at se tilbage på tidligere undervisningsgange og få opfrisket, hvad der har været arbejdet med.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information
Lektiehjælp tilpasset dit barns niveau

Læs mere om lektiehjælp i folkeskolen

Indskolingen
Mellemtrinnet
Udskolingen

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn