Få lektiehjælp i biologi i Folkeskolen

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Biologi behøver ikke være et nederlag

Når dit barn rammer udskolingen, kommer der en hel fane af nye, naturvidenskabelige fag; fysik/kemi, geografi og biologi. Mange børn har dog svært ved disse. Der kræves pludselig meget mere af dem. Hvis de har svært ved at forstå lektien er det meget sandsynligt, at de heller ikke kan følge med i timen. Måske undgår de helt at læse lektier, fordi de jo alligevel ikke tror på, at de kan få noget ud af det. Biologi bliver et nederlag. Men sådan behøver det ikke være.

Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i biologi til dit barn. Lektiehjælp kan give den hjælpende hånd, der skal til, for at give dit barn selvtilliden og lysten til at lære igen!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Man kan lære at lære biologi

Biologi kan være et bøvlet fag. Det skyldes blandt andet, at man tit skal læse biologi meget nøje for at forstå det. I en biologibog er der mange nye fagudtryk i hvert eneste kapitel, der hver især er centrale for forståelsen af et koncept. Sådan noget kan gøre ALLE helt rundt på gulvet. Men mange elever giver desværre op.

Men man kan lære at lære biologi. GoTutor tilbyder lektiehjælp, der fokuserer på at løfte både faglighed og selvtillid! Tålmodighed og opmuntring er centralt for at holde dit barn til ilden, indtil de knækker koden og indsér, at de godt kan.

Ring til GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan et lektiehjælpsforløb kan løfte dit barn.

Vores dygtige undervisere i biologi

Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Winta H.

Winta H.

Københavns Universitet - KU

Biologi

Se profil
Philip J.

Philip J.

Syddansk Universitet - SDU

Biokemi og molekylær biologi

Se profil

Vores dygtige lektiehjælpere

Alle vores lektiehjælpere er håndplukkede topstuderende, der har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Ofte har de års erfaring med lektiehjælp, og underviser i flere fag. Det betyder, at GoTutor kan tilbyde en fleksibel løsning, hvis der også er brug for lektiehjælp i matematik, fysik/kemi eller noget tredje.

Vi kræver ikke af vores biologiundervisere, at de skal have uddannelsen i biologi, hverken som lærer, bachelor eller kandidat. Vi sikrer os til gengæld, at de elsker deres fag, og at de elsker at lære fra sig og hjælpe andre. En dygtig lærer er i vores øjne ikke bare én, der kan stoffet og kan hjælpe med lektierne. Det er én, der kan møde eleven, der hvor de har brug for hjælp. Én, der løfter eleven - både fagligt og personligt.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Ikke folkeskoleelev?

Måske fik du aldrig helt fod på cellebiologien i levende organismer, og nu skal du op til eksamen på C-niveau i gymnasiet. Eller måske går du på en videregående uddannelse, der kræver lidt biologi, som du har svært ved at greje.

Bacheloruddannelsen i biologi kan også give sved på panden, selv hvis du elsker biologi nok til at studere det. I den situation ville vi hos GoTutor matche dig op med en dygtig underviser, der går på en af kandidatuddannelserne i biologi. Vi tilbyder nemlig privat lektiehjælp hele vejen fra folkeskolen til de videregående uddannelser.

Ring til GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvem af vores dygtige undervisere der kan få dig godt igennem biologi, uanset niveau!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn