Lektiehjælp i folkeskolen Dansk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Lektiehjælp til dansk i folkeskolen

Er der brug for hjælp med lektierne i dansk? Har dit barn svært ved at række hånden op i dansktimerne? Giver grammatikken ikke mening? Og hvordan får man ret i retskrivning? Det kan være svært at overskue. Så lad GoTutor overskue det med jer! Dansk er et vigtigt fag i folkeskolen, og eleverne skal kunne en masse ting. Vi ved, at det faglige niveau kan virke højt, når man både skal kunne lave analyser, undersøgelser og fremlægge en teksts betydning i kontekst. Samtidig skal man kunne skrive klart, forståeligt og korrekt. Elevens tiltro til sine evner i dansk kan have indvirkning på andre fag, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde en hjælpende hånd til et fag af så stor betydning. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dit barn med lektiehjælp til dansk i folkeskolen.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Styrk fundamentet for læring

Hos GoTutor har vi mange års erfaring med lektiehjælp til dansk i folkeskolen, og vi ved, hvad der forventes af børn og unge på de forskellige klassetrin. Vi tilbyder lektiehjælp med vores dygtige undervisere, der sætter dit barns individuelle behov i centrum. Børn og unge kan let blive fanget i en ond spiral, hvor dårlig selvtillid begrænser fundamentet for læring i skolen, og det kan medføre endnu dårligere trivsel og manglende tiltro til egne evner. Vi finder løsningen, og vi former den i et tæt samarbejde med dig og dit barn. Dit barns individuelle oplevelse er i centrum for vores empatiske undervisere.

Vores dygtige undervisere i dansk

Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Louise W.

Louise W.

Københavns Professionshøjskole

Lærer

Se profil
Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil

Vores lektiehjælpere i dansk

Vores lektiehjælpere i dansk er meget opmærksomme på alder og klassetrin, og dit barns behov og brug for lektiehjælp aftales på forhånd. Undervejs er der selvfølgelig rig mulighed for ændringer og justeringer, efterhånden som dit barn udvikler sig eller andre problemer opstår. Vores undervisere kommer fra mange forskellige baggrunde, og de har mange forskellige kompetencer; men det, de har tilfælles, er en passion for at skabe et stærkt fundament for læring i folkeskolen.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Dit forløb, dine behov

Har I brug for et langt forløb, der fokuserer på motivation og selvtillid, eller er det et kortere forløb, der fokuserer på opgaver? Er det grundlæggende viden i grammatik eller uddybende viden i tekstanalyse? Vi står altid klar til en samtale om, hvad der er behov for, og sammen finder vi den bedste underviser til dig. Vi tilbyder mange muligheder med vores mange dygtige undervisere, der alle har erfaring med at fremelske et styrket fundament for læring i dansk, der skaber solide fremtidsmuligheder for dit barn. Det er jeres forløb, og det er dit barns behov, der er i fokus; derfor tilbyder vi en bred vifte af muligheder for lektiehjælp til dansk i folkeskolen, så dit barn kan få hævet sit faglige niveau. Ring til GoTutor og start et forløb, der kan give dit barn en masse succesoplevelser med læring.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn