Lektiehjælp i folkeskolen Dansk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Hjælp til dansk i folkeskolen

Er der brug for hjælp med lektierne i dansk? Tør dit barn ikke række hånden op i dansktimen? Giver grammatikken ikke mening? Hvordan får man ret i retskrivning? Det kan være svært at overskue. Så lad GoTutor overskue det med dig!

Dansk er et vigtigt fag i folkeskolen, og eleverne skal kunne en masse ting. Vi ved at det faglige niveau kan virke højt, når man både skal kunne lave analyser, undersøgelser og kunne fremlægge en teksts betydning i kontekst. Samtidig skal man kunne skrive klart og forståeligt.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Styrk fundamentet for læring

Hos GoTutor har vi mange års erfaring med lektiehjælp til folkeskoleelever, og vi ved hvad der forventes af børn og unge i de mange forskellige klassetrin. Vi tilbyder lektiehjælp med vores dygtige undervisere, der sætter dit barns individualitet i centrum. Børn og unge let kan blive fanget i en ond spiral, hvor dårlig selvtillid begrænser fundamentet for læring i skolen. Det medfører endnu dårligere trivsel og manglende tiltro til egne evner. Vi finder løsningen, og vi former den i et tæt samarbejde med dig og dit barn. Dit barns individuelle oplevelse er i centrum for vores empatiske undervisere.

Vores dygtige undervisere i dansk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Maja A.

Maja A.

University College - Lillebælt - UCL

Lærer

Se profil

Dit forløb, dine behov

Elevens tiltro til sine evner i dansk kan have indvirkning på andre fag, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde en hjælpende hånd til et fag, så vi står med løsninger i stedet for udfordringer.

Har i brug for et langt forløb, der fokuserer på motivation og selvtillid, eller er det et kort forløb, der fokuserer på afleveringer. Er det grundlæggende viden i grammatik, eller uddybende viden i tekstanalyse? Er du i tvivl? Vi står altid klar i til at tage en samtale om, hvad der behov for, og sammen finder vi den bedste underviser til dig.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Succesoplevelser med læring

Vi tilbyder mange muligheder med vores mange dygtige undervisere, der alle har erfaring med at fremelske et styrket fundament for læring i dansk, der skaber solide fremtidsmuligheder for dit barn. Det er dit forløb, og det er dine behov, der er i fokus, og derfor tilbyder vi en bred vifte af muligheder, så dit barn kan få hævet sit faglige niveau. Vores undervisere kan lave ordlege, hjælpe med at skrive stile, og meget mere. Ring til Gotur, og start et forløb, der kan give dig og dit barn en masse succesoplevelser med læring.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn