Lektiehjælp i gymnasiet Kemi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i kemi til dit barn?

Kemi er overalt, og viden om kemi er viden om de naturvidenskabelige grundbetingelser for eksistensen af den verden, der omgiver os. Lige fra grundlæggende viden om forskellige stoffers kemiske reaktioner og dagligvarers kemiske påvirkninger på kroppens egen kemi, til viden om medicin, kemisk industri og pesticiders konsekvenser for miljøet.

Vores undervisere i kemi er pædagogiske og udstyret med de rette værktøjer til at tage hånd om lige netop dine faglige udfordringer.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Kompetente kemiundervisere

Hos GoTutor tilbyder vores kompetente og pædagogiske undervisere, der alle studerer på en videregående uddannelse, privat lektiehjælp i kemi. Vores undervisere har en bred og kvalificeret viden indenfor feltet og brænder for at lære fra sig. Hvad enten du foretrækker at blive undervist i hjemmet, på skolen, på biblioteket eller andre steder, finder vores fleksible undervisere en model, der passer dig.

Uanset om du kæmper med at få specifikke kemiske formler til at give mening eller søger yderligere udfordringer og viden om de kemiske forudsætninger for menneskets biologi, møder vores undervisere dig i øjenhøjde og tager udgangspunkt i dit faglige niveau.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i kemi

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn