Lektiehjælp i gymnasiet Kemi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Mærk forskellen med lektiehjælp i kemi på gymnasiet

På nogle gymnasiale uddannelser er kemi et obligatorisk fag, men det er lige præcis dette fag, som du altid har haft svært ved. Det kan også være, at du har valgt faget selv, men det er ikke lige så sjovt som i folkeskolen, og nu sakker du bagud. Vi vil gerne spørge, hvad er din oplevelse med kemi? Hvis den kunne blive bedre, så giv lektiehjælp et forsøg. På den måde kan du få en hjælpende hånd med lige præcis dét, som du synes driller. Vi kan tilbyde hjælp på alle niveauer. A niveau, b eller c, vi sørger for privat lektiehjælp som kan hæve netop dit individuelle niveau!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Kemi i gymnasiet behøver ikke være svært

Naturvidenskabelige fag kan være svært for mange, og det er ikke kun fagene matematik og fysik, der volder problemer. Kemi har mange mundtlige og skriftlige dele, og man skal både være god med sine hænder og med sit hoved. Man skal kunne alle de centrale begreber og alle de eksperimentelle arbejdsmetoder - det kan være meget at overskue alene. GoTutor tilbyder lektiehjælp til kemi på gymnasiet - du kan få en sparringspartner, så du kan øve dig med en ekspert; du kan få hjælp til dine afleveringer, så du kan imponere læreren; du kan få adgang til alle redskaber, som din lektiehjælper har i sin værktøjskasse, og det er ikke så lidt.

Vores dygtige undervisere i kemi

Johannes S.

Johannes S.

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Geofysik og Rumteknologi

Se profil
Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Louise W.

Louise W.

Københavns Professionshøjskole

Lærer

Se profil

Lektiehjælpere med ildsjæl

Vores lektiehjælpere er certificerede undervisere, men de er samtidig også ildsjæle, der brænder for deres fag, men også for at give den bedst mulige faglige formidling, der passer til eleven. Alle elever er forskellige, og derfor tager vores lektiehjælpere hensyn til din individuelle oplevelse, så du kan få den hjælp, som passer til dig, og som du faktisk får noget ud af. Vi giver dig ikke alle svarene, men i stedet bliver du guidet hen til dem - du kan godt!

Lektiehjælperne er typisk i gang med en videregående uddannelse, som har en forbindelse til de fag de underviser i. Hvis du har brug for hjælp i flere naturvidenskabelige fag, for eksempel har du brug for lektiehjælp i matematik, fysik og kemi, så finder vi en lektiehjælper, som har styr på alle de fag, så du ikke skal have tre forskellige lektiehjælpere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Den rette løsning med lektiehjælp i kemi på gymnasiet

GoTutor har mange års erfaring med at give lektiehjælp til både folkeskolen og gymnasiet. Siden 2014 har vi hjulpet privatpersoner og institutioner med elever, der har manglet motivation og har manglet skoleglæde. Vi kan finde den rette løsning til dig, og vi er derfor stolte af at meddele, at vi er de bedst anmeldte lektiehjælpere på TrustPilot. Ring i dag og tag en uforpligtende snak om, hvad du kunne få ud af et skræddersyet forløb med GoTutor!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

fysik
Læren om masse, rum og tid
Læs mere
samtidshistorie
Fortiden og nutiden
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn