Lektiehjælp i Aalborg

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp i Aalborg til dit barn?

Mangler du lektiehjælp i Aalborg? GoTutors undervisere tilbyder dig privat lektiehjælp i en lang række fag i Aalborg, hvad enten du går på gymnasiet, i folkeskole eller måske læser enkeltfag op. Hvis du har svært ved ét eller flere fag, kan det være en rigtig god idé med lektiehjælp, så du ikke kommer helt bagud med faget. Hvis du kommer for langt bagud, kan det nemlig være svært selv at indhente, når du skal afslutte faget og gerne vil have en god karakter. Vi har Aalborgs bedste undervisere tilknyttet, der står klar til at hjælpe dig godt videre med din skolegang! Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp til dine ønsker og behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Aalborgs bedste undervisere

Vores undervisere har alle fået topkarakterer i de fag, de udbyder undervisning i. Du kan derfor være sikker på, at vi hos GoTutor kan tilbyde dig lektiehjælp i Aalborg på et højt fagligt niveau. Samtidig sørger vi for, at vores undervisere gennemgår en omfattende screeningsproces, der sikrer, at de ligeledes er kvalificerede både pædagogisk og socialt. Når du ringer til os, gør vi vores bedste for at finde den helt rigtige underviser til dig. Vi kortlægger hvilke ønsker, behov og interesser du har, og tildeler dig den privatunderviser, der kan varetage opgaven på bedste vis. Vi mener, at succesoplevelser er gode for din undervisning, og det er derfor vigtigt med en underviser, der formår at motivere dig på den helt rigtige måde.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Aalborg

Når du starter dit forløb op med lektiehjælp i Aalborg sørger vi for fleksible undervisningsforløb. Lektiehjælpen foregår som regel hjemme hos eleven selv, men GoTutors undervisere er fleksible og kan give dig lektiehjælp på et bibliotek, en læsesal eller et andet passende studiemiljø i Aalborg. Det er helt op til dig og afhænger af, hvor du befinder dig bedst. Det kan selvfølgelig også variere fra gang til gang, alt efter dine ønsker. Vi ved, at det kan være svært at få en travl hverdag til at hænge sammen, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at tilpasse os din øvrige kalender og dag med skole, lektier og fritid.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn