Den bedste lektiehjælp i Aalborg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Få skræddersyet lektiehjælp i Aalborg og omegn

GoTutor tilbyder privat lektiehjælp til elever på folkeskole- og gymnasieniveau i Aalborg og omegn. Vi går meget op i at finde den rette lektiehjælper til vores elever. Vi har allerede hjulpet mange tusinde elever med lektiehjælp i Aalborg, Nørresundby, Hasseris, Gug, Vejgaard, Kærby og andre områder i kommunen.

GoTutor finder en lektiehjælper, som både fagligt og personligt er et match, og vi har mange års erfaring med netop dette. Lektiehjælperen er typisk studerende på en videregående uddannelse i Aalborg eller en erfaren lærer. Vores lektiehjælp arbejder på at skabe skoleglæde og fornyet motivation sideløbende med et stærkt fokus på at løfte eleven fagligt.

Nr. 1 på Trustpilot

En del af

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i Aalborg og omegn

Bliv ringet op

Kontakt os på mail

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på:

info@gotutor.dk
Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
På hvilke niveauer tilbyder
vi lektiehjælp i Aalborg?
Folkeskole / 0.-10. klasse

Siden 2014 har vi hjulpet flere tusinde elever på alle trin i folkeskolen med at øge deres faglige niveau og give dem selvtillid gennem lektiehjælp. Vi har blandt andet haft elever fra Sønderbroskolen og Skansevejens Skole. I Aalborg har GoTutor stor erfaring med elever på alle klassetrin og på tværs af skoler i hele kommunen.

Vores undervisere, som giver hjælp til lektier for eleverne i folkeskolen, har et helt særligt fokus på det pædagogiske og ønsker at skabe et trygt rum for læring. Vi ved, at det er helt afgørende for barnets læring, at der skabes motivation og skoleglæde.

Læs mere om vores lektiehjælp til 0.-10. klasse
Gymnasiet (STX, HHX, HTX og HF)

Vi har undervist mange elever på de gymnasiale uddannelser i Aalborg og omegn, blandt andet på Aalborg Handelsskole, Aalborghus Gymnasium og Aalborg HTX. Vores lektiehjælpere ved derfor, hvordan man bedst målretter undervisningen af de aalborgensiske elever og kender til de krav og udfordringer, der findes på en ungdomsuddannelse.

Vores lektiehjælpere har alle topkarakterer i matematik, dansk eller andre undervisningsfag, som de tilbyder lektiehjælp i. Du kan altså være sikker på, at de har et stærkt fagligt niveau, uanset om eleven skal have hjælp til SRP eller matematik på A-niveau. Vores lektiehjælpere kender også til de formalia og kriterier, som gymnasieeleverne møder.

Læs mere om vores lektiehjælp til gymnasiet
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90