Den bedste lektiehjælp i Aalborg

At skabe det rette match mellem elev og lektiehjælper er vores vigtigste opgave. Vi har fokus på at skabe det perfekte match med god kemi og tryghed i centrum.

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Få skræddersyet lektiehjælp i Aalborg og omegn

GoTutor tilbyder privat lektiehjælp til elever på folkeskole- og gymnasieniveau i Aalborg og omegn. Vi går meget op i at finde den rette lektiehjælper til vores elever. Vi har allerede hjulpet mange tusinde elever med lektiehjælp i Aalborg, Nørresundby, Hasseris, Gug, Vejgaard, Kærby og andre områder i kommunen.

GoTutor finder en lektiehjælper, som både fagligt og personligt er et match, og vi har mange års erfaring med netop dette. Lektiehjælperen er typisk studerende på en videregående uddannelse i Aalborg eller en erfaren lærer. Vores lektiehjælp arbejder på at skabe skoleglæde og fornyet motivation sideløbende med et stærkt fokus på at løfte eleven fagligt.

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i Aalborg og omegn

Bliv ringet op

Kontakt os på mail

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på:

info@gotutor.dk
Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
På hvilke niveauer tilbyder
vi lektiehjælp i Aalborg?
Folkeskole / 0.-10. klasse

Siden 2014 har vi hjulpet flere tusinde elever på alle trin i folkeskolen med at øge deres faglige niveau og give dem selvtillid gennem lektiehjælp. Vi har blandt andet haft elever fra Sønderbroskolen og Skansevejens Skole. I Aalborg har GoTutor stor erfaring med elever på alle klassetrin og på tværs af skoler i hele kommunen.

Vores undervisere, som giver hjælp til lektier for eleverne i folkeskolen, har et helt særligt fokus på det pædagogiske og ønsker at skabe et trygt rum for læring. Vi ved, at det er helt afgørende for barnets læring, at der skabes motivation og skoleglæde.

Læs mere om vores lektiehjælp til 0.-10. klasse
Gymnasiet (STX, HHX, HTX og HF)

Vi har undervist mange elever på de gymnasiale uddannelser i Aalborg og omegn, blandt andet på Aalborg Handelsskole, Aalborghus Gymnasium og Aalborg HTX. Vores lektiehjælpere ved derfor, hvordan man bedst målretter undervisningen af de aalborgensiske elever og kender til de krav og udfordringer, der findes på en ungdomsuddannelse.

Vores lektiehjælpere har alle topkarakterer i matematik, dansk eller andre undervisningsfag, som de tilbyder lektiehjælp i. Du kan altså være sikker på, at de har et stærkt fagligt niveau, uanset om eleven skal have hjælp til SRP eller matematik på A-niveau. Vores lektiehjælpere kender også til de formalia og kriterier, som gymnasieeleverne møder.

Læs mere om vores lektiehjælp til gymnasiet
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vores lektiehjælp i Aalborg

Vores lektiehjælp er 1:1 undervisning, som tager udgangspunkt i dit barns lektier, opgaver eller generelle ting i et eller flere fag.

Vores lektiehjælp er 1:1 undervisning, som hjælper dit barns lærdom med at spire. Underviseren vil hjælpe dit barn med daglige lektier og opgaver samt generelle kundskaber såsom ens læsefærdigheder, ordforråd og udtale i dansk eller et andet sprog. Dit barn vil også kunne få hjælp til at genopdage tabt viden fra tidligere eller endelig at forstå noget, som dit barn ikke fik lært, dengang man havde det i skolen. Vi tilbyder en mangfoldig hjælp til dit barns skoleliv og kan hjælpe i mange fag og færdigheder. 

Vi justerer altid lektiehjælpen, så den stemmer 100% overens med dit barns måde at lære på og dit barns læringssituation, så det altid er meningsfuldt. Inden dit barn begynder at få lektiehjælp hos os, laver vi en forløbsplan over lektiehjælpen, så den passer bedst muligt til dit barn. Hos os er det ikke dit barn, der skal tilpasse sig til lektiehjælpen - men lektiehjælpen, der tilpasser sig til dit barn. I skolen er der mange elever om lærerens opmærksomhed. Nogle gange kan der være meget uro, fordi mange snakker på samme tid ved gruppearbejde eller selvstændigt arbejde i skolen. 

For mere sensitive elever, kan støj især gøre det vanskeligt at koncentrere sig. I kontrast hertil kan dit barn fordybe sig i ro og mag omkring lektierne med en af vores yderst dygtige lektiehjælpere. Dit barn vil dermed lære i sit eget tempo og vi hjælper med det, som dit barn har mest brug for støtte i.

Ambitionen med vores lektiehjælp er dels at hjælpe dit barn med at dygtiggøre sig fagligt og blive bedre i det eller de fag, som dit barn har særlig udfordring i. Dels er ambitionen også at få smilet tilbage på dit barns ansigt i skolen og motivere og inspirere dit barn til at lære. Vi vil give skoleglæden tilbage til dit barn, hvis begejstringen for skolen er svær at finde i dagligdagen, og vi vil skubbe til dit barns selvtillid og selvværd. 

Skoletiden er vigtig, og det er vigtigt, at dit barn trives og har det godt i den - og det hjælper vi med. Dit barns faglige progression gennem vores lektiehjælp og glæden, selvværd og selvtillid har stor gensidig påvirkning. Dit barn lærer bedst, hvis dit barn tror på sig selv og har det godt i den sammenhæng man er i. Og dit barn bliver gladere for skolelivet, når dit barn klarer sig bedre fagligt.

Vores lektiehjælp i Aalborg koster altid 299 kr pr. undervisningstime

Hos os behøver du ikke at knibe øjnene sammen for at læse det med småt. Vores priser er til at gennemskue uanset, hvor mange timer eller fag dit barn har brug for lektiehjælp i. Pakketilbud er ikke noget, vi gør brug af - vi har altid den samme lave pris per time, som dit barn får lektiehjælp i. 

Vi synes ikke, at det giver mening at tilbyde alt for store standardpakker i form af lektiehjælp - i stedet vurderer vi fra gang til gang, hvor mange timer, vi mener, at dit barn vil have gavn af i lyset af dit barns udfordringer, behov og ambition. Vi tilrettelægger nøje et undervisningsforløb bl.a. ift. Længde, indhold og format, som giver bedst mening for dit barn. Derudover lægger vi vægt på, at vores pris på lektiehjælp er både rimelig og konkurrencedygtig og bestræber os på at tilbyde den bedste pris på lektiehjælp i Danmark.

Hvis dit barn før tid har nået sine mål for lektiehjælpen og I ikke ønsker at færdiggøre de resterende timer, kan I altid få refunderet det samme, som I har betalt for de timer, som dit barn ikke har modtaget endnu - så længe det er inden for gyldighedsperioden. I vil med andre ord få 299 kr tilbage for de timer, der er tilbage. Vi opererer ikke med binding hos os, så det er altid muligt at stoppe et forløb før tid. 

Eftersom vi gør en dyd ud af, sammen med jer, at vurdere, hvor mange timer der er brug for i lyset af dit barns unikke situation, udfordringer og ønsker, er det sjældent, at der er mange timer tilbage. Dig og dit barn er også altid velkomne til at vælge et højere eller mindre antal timer end vores forslag, da det er jer, som timerne skal passe til og ikke omvendt.

Nogle gange kan det være rart at dele en betaling op, da det kan give mere luft i privatøkonomien - og det har du selvfølgelig også mulighed for hos os. Hvis du ønsker at fordele prisen over nogle måneder i stedet for at betale på én gang, kommer du heller ikke til at betale ekstra af den grund. Vi har nemlig hverken ekstragebyrer eller merbetaling på vores lektiehjælp i Aalborg. Der er heller ikke noget ekstra gebyr, hvis dit barn får hjælp til to eller tre fag, og enten får hjælp af en underviser eller to forskellige undervisere.

Vi finder en underviser, der passer fagligt og personligt til dit barn. Underviseren justerer løbende lektiehjælpen til dit barns udgangspunkt og finder sted 1-2 timer om ugen fysisk eller online.

1: En medarbejder på kontoret i GoTutor har en personlig samtale med dig/jer omkring årsagen til, at dit barn gerne vil have lektiehjælp. Her kommer vi ind på, hvilke fag dit barn er mindre god til og gerne vil blive bedre til, hvordan dit barn har det med at gå i skole, om dit barn har nogle særlige udfordringer eller er i en udfordrende situation. Ud fra det bliver vi klogere på, hvilke fag, dit barn skal have hjælp i, hvor langt forløbet skal være, og om undervisningen skal være fysisk eller online.

2: Når vi er blevet klogere på, hvordan dit barns forløb skal være, så det bedst muligt imødekommer dit barns behov, vælger en ud af vores mange dygtige lektiehjælpere, som vi vurderer vil være bedst til netop dit barn. Vores vurdering baseres både på faglighed, sociale kompetencer og ting som dit barn og underviseren har tilfælles. 

Det er meget vigtigt for os at vælge den helt rigtige underviser til den enkelte elev, fordi vi ved, at det har stor betydning for elevens oplevelse og udbytte af forløbet. Da mange af vores forløb er fysiske, vælger vi undervisere ud fra geografi, så underviseren ikke bor for langt væk fra jer. Hvis vi derimod har vurderet, at dit barn har mere gavn af et onlineforløb, vælger vi en underviser uafhængigt af geografi. 

3: Når I har sagt god for den underviser, vi har fundet til dit barn, vil underviseren ringe eller skrive til jer indenfor maksimalt 48 timer. Underviseren kontakter jer naturligvis hurtigst muligt. Når underviseren ringer, vil han eller hun aftale med jer, hvornår første møde skal finde sted. Første møde vil afhængigt af forløbets rammer være enten fysisk hos jer eller et andet passende sted eller online. 

Når dit barn og underviseren mødes den første gang, vil de lære hinanden at kende, tale om hvad der skal ske de næste undervisningsgange og rammer for forløbet, hvis der er noget, der skal vendes. Ligeledes vil underviseren danne sig et billede af, hvor dit barn befinder sig rent fagligt. 

4: De efterfølgende gange mødes dit barn og underviseren en gang om ugen 1-2 timer af gangen. Lektiehjælpen vil altid passe til dit barns faglige niveau og omhandle det, som dit barn har mest brug for at lære her og nu, fordi underviseren hele tiden tilpasser lektiehjælpen til dit barns udvikling. Det er op til dit barn og underviseren, hvornår de gerne vil afholde lektiehjælpen - ofte er det om eftermiddagen eller om aftenen.

Lektiehjælperne i Aalborg er både uddannede lærere, studerende på videregående uddannelser og unge, der holder sabbatår.

Over halvdelen af alle vores lektiehjælpere er studerende på videregående uddannelser. Derudover er vores undervisere henholdsvis unge, der holder sabbatår og uddannede lærere, hvor mange har flere års undervisningserfaring. Både de undervisere, som er studerende, unge på sabbatår og uddannede og erfarne lærere har en stor passion for at undervise og hjælpe elever, som har udfordringer i skolen.

En del af vores lektiehjælpere er unge, som har færdiggjort gymnasiet og holder sabbatår, inden de læser videre. Lektiehjælperne i denne gruppe har klaret sig særligt godt i de fag, som de underviser i hos os, og de har vist dette ved enten at have fået ti eller tolv i disse fag, da de gik i gymnasiet. Lektiehjælperne, der holder sabbatår, ved derfor på egen krop, hvad det kræver at klare faget til kryds og slange og kan derfor bringe denne viden videre til sin elev uden problemer.

 Mange af vores lektiehjælpere på sabbatår, vil også rigtig gerne hjælpe deres elev i SRP, da de selv har mestret denne opgave og kender til de indholdsmæssige, form- og formalia krav, der gør sig gældende. Derudover kender de også til den nyeste viden, som der bliver undervist i deres undervisningsfag på gymnasiet, da de selv gik der ikke for så længe siden. Vi udvælger ofte en underviser af denne gruppe, som har gået på samme type gymnasie som dit barn, så de har viden omkring, hvordan det er at gå der, som man ikke bare lige lynhurtigt kan læse sig til.

Lektiehjælperne som studerer på videregående uddannelser er særligt velegnede til at hjælpe dit barn, der går i gymnasiet eller i udskolingen i folkeskolen. Vi har flere lektiehjælpere, som fx går på Aalborg Universitet, læreruddannelsen på UCN i Aalborg og øvrige videregående uddannelser i nærheden af- eller i Aalborg. Vi har udarbejdet ‘GoTutor Academy’ for at understøtte, at vores undervisere kan udvikle sig, når de er undervisere hos os - og vi klæder dem godt på til rollen. Fællesnævneren for lektiehjælperne, der går på videregående uddannelser er, at de ved, hvordan man tilegner sig viden, har dykket fagligt ned i et eller flere fag med relevans for undervisning i folkeskole og gymnasie.

De brænder for at give god undervisning - og er rigtig dygtige til det. Underviserne som læser til lærer har en særlig interesse for undervisning, givetvis fordi de specifikt har valgt lærergerningen, da de valgte deres studie. De er rigtig gode til at hjælpe folkeskoleelever og gymnasieelever og er ofte særligt opmærksomme på den konkrete måde, de laver undervisning på.

Derudover har vi rigtig mange yderst kompetente uddannede og erfarne lærere, som har stor viden omkring undervisningssystemet, deres fag, viden om, hvad eleverne har om på hvert klassetrin, og hvad de skal kunne samt indsigt og konkret erfaring i forskellige måder at undervise på. Flere af vores uddannede lærere har også specialiseret sig i eller fået erfaring med at arbejde med elever med særlige behov. Vi har lærere, som er dygtige til at hjælpe ordblinde - uanset om dit barn har det i mere eller mindre grad. Ligeledes har mange af vores erfarne lærere rigtig gode pædagogiske og relationelle kompetencer og er gode til at hjælpe elever med forskellige former for diagnoser eller sociale udfordringer. Denne gruppe lærere kan også hjælpe dit barn, hvis dit barn af en eller anden grund i længere periode ikke kommer i skole.

Dit barn kan få lektiehjælp i alle fag uanset om du bor midt i Aalborg eller i en lille by tæt på.

Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark i alle fag i folkeskole og gymnasiet, som dit barn kan have behov for hjælp i. Vi har rigtig mange dygtige og kompetente lektiehjælpere i Nordjylland - især i nærheden af Aalborg. Aalborg er en af Danmarks større studiebyer og den fjerdestørste by i Danmark. Vi har derfor flere undervisere, som læser på Aalborg Universitet eller læser på UCN - fx på læreruddannelsen. 

Derudover har vi også undervisere, som har sabbatår eller er færdiguddannede, som er bosat i Nordjylland enten Aalborg eller i byer i nærheden. Så hvad enten du bor i Aalborg midtby eller i de omkringliggende byer såsom Kongerslev, Nibe, Klarup eller Frejlev, kan dit barn modtage god lektiehjælp af os uden problemer. Vi tilbyder også online undervisning, hvilket gør, at dit barn kan modtage undervisning hos os, uanset hvor i landet I bor.

Hos os kan dit barn modtage 1:1 undervisning i alle fag i både folkeskole og gymnasium og i nogle tilfælde også på andre boglige uddannelser.

Uanset om dit barn går i første klasse, niende eller i slutningen af gymnasiet, kan dit barn få lektiehjælp hos os! Vi hjælper nemlig både elever i indskoling, mellemtrin og udskoling i folkeskolen og i første, anden og tredje g. i gymnasiet. Det er ligeledes ubetinget af, om dit barn læser på handelsgymnasiet HHX, det tekniske gymnasium HTX, eller almene gymnasium STX. Ligeledes kan dit barn også let få hjælp hos os, hvis dit barn går på HF, EUX eller et internationalt gymnasium IB. Hvis du har brug for hjælp på videregående niveau, kan vi i mange tilfælde også hjælpe.

I indskolingen er de fag, som flest elever har brug for hjælp i, matematik, dansk og engelsk. Ved at få en god grundforståelse for disse fag tidligt, vil dit barn have lettere ved at forstå de øvrige fag fremover. Dit barn kan fx have stor gavn af hjælp i basale regneregler, læsning og stavning, hvis dit barn oplever udfordringer i disse. 

I mellemtrinnet kan det være, at dit barn har særligt brug for hjælp i enten tysk eller fransk, som elever bliver præsenteret for at skulle lære. Mange elever synes, at fransk og tysk er svært, fordi disse sprog har nye regler og måder at udtale ordene på. Hvis man som elev endnu ikke mestrer det engelske sprog, er det svært at skulle til at lære endnu et sprog. 

I udskolingen er mange elever særligt opmærksomme på at klare sig godt i skolen, fordi de får karakterer og snart skal til afgangseksamen i niende klasse. Derudover venter ungdomsuddannelserne rundt om hjørnet, og man vil som elev gerne sikre sig at kunne komme ind på den ungdomsuddannelse, som man gerne vil. I den forbindelse skal eleverne erklæres uddannelsesparate, hvilket kan kræve, at man får en bestemt karakter. 

Flere elever ønsker derfor hjælp til at få bedre karakterer og forstå fagene bedre, så de kan klare afgangsprøven tilfredsstillende. Dit barn kan derfor både få hjælp til at klare de forskellige fag bedre og få bedre karakterer samt konkret eksamenshjælp, hvis dit barn er nervøs for eksamenen. Det vil desuden gavne dit barn at få styrket sin faglighed i de grundlæggende fag, så dit barn kan trække på den viden i de nye fag, som dit barn får i udskolingen.

Gymnasiet byder på endnu flere spændende fag og faglig fordybelse i allerede kendte fag. Men med gymnasiet fører der også en større mængde lektier og afleveringer, som dit barn skal lave. Mange elever synes, at det er svært at gå fra folkeskole til gymnasium. Dit barn kan derfor have glæde af at få lektiehjælp hos os og dermed føle sig mere sikker i alt det nye. Vi tilbyder hjælp i alle de gymnasiale fag samt hjælp til de store afleveringer, som man som gymnasieelev skal lave. 

Stort set alle vores undervisere har selv gået i gymnasiet og har derfor en forståelse for, hvordan man klarer sig igennem de store opgaver såsom SRP, og har selv haft de fag, som de underviser i. Vi har undervisere fra de fleste af de forskellige former for gymnasiale uddannelser, og vælger typisk undervisere, som har gået på samme type gymnasium som dit barn gør.

Udover folkeskole og gymnasieelever, kan vi også hjælpe dig eller dit barn, som enten ønsker en bedre studieteknik eller hjælp i et bestemt fag på en videregående uddannelse. Vi har også mange undervisere, som går på en videregående uddannelse, og de vil hellere end gerne hjælpe, hvis de har gået på en tilsvarende uddannelse som dig eller dit barn.

Vi hjælper i alle fag i folkeskolen og gymnasiet

Dit barn kan få hjælp hos os, ligemeget hvilket eller hvilke fag, dit barn har brug for hjælp i. Vores undervisere i Aalborg har rigtig gode undervisningskompetencer i flere forskellige fag på et meget højt niveau. Flere af vores undervisere kan undervise i flere fag og på forskellige niveauer. 

Mange af vores undervisere kan fx både undervise i dansk, matematik og engelsk, hvilket er en fordel, hvis dit barn har brug for et løft i de grundlæggende fag i folkeskolen. Derudover er der også en del undervisere, som underviser i forskellige sprogfag og naturvidenskabelige fag. 

Matematik er et af de fag, som vi oplever at mange har svært ved. Vi har derfor specialiseret os meget i at tilbyde god matematikundervisning og lektiehjælp til dit barn. Derudover er der også flere elever, som synes at fysik/kemi og biologi kan være en udfordring - fordi det er meget teknisk, og man skal huske og forstå en masse formler. Vi har mange dygtige undervisere, som brænder for naturfag - både på folkeskoleniveau og i gymnasiet, så der er rig mulighed for at få hjælp i disse fag hos os.

Vi ser også, at mange elever har udfordringer i dansk. Danskfaget er et forholdsvis bredt fag, hvor eleven skal kunne en masse forskellige ting. De skal både læse, stave, skrive og analysere på et højt niveau. I engelsk, fransk og tysk, skal dit barn lære det samme igen men i et nyt sprog, hvilket kan være en udfordring. De grammatiske regler er anderledes, udtalen er anderledes og der er andre måde at konstruere sætninger og forskellige ordsprog. 

Når dit barn lærer et nyt sprog er det en stor hjælp at have styr på sit modersmål eller kunne et andet sprog meget godt. Så kan man bruge sin sproglige forståelse i det nye sprog, så det er lettere at lære. Vi har mange undervisere, som underviser i enten dansk, engelsk, fransk,tysk eller spansk - eller en kombination af disse. Vi hjælper derfor dit barn uanset, hvilket sprogfag, dit barn gerne vil have hjælp i.

Hvis dit barn er bekymret for en større opgave eller en eksamen eller har brug for et fag, som er mere nichepræget, hjælper vi også med glæde og engagement. Vi har undervisere fra stort set alle de forskellige gymnasiale ungdomsuddannelser, og undervisere der går på diverse videregående uddannelser, så vi har stor mulighed for at imødekomme dit barns ønske om hjælp til en eksamen,aflevering eller et særligt fag. Måske dit barn gerne vil have hjælp til at have styr på formalia og struktur i SRP, eller skal til eksamen i psykologi og er meget nervøs - så  står vi klar til at hjælpe. Når man skriver en større opgave, er det altid en stor hjælp at have en at sparre med og spørge til råds. Derfor er der mange af vores undervisere, som selv har skrevet SRP, der gerne vil hjælpe andre med at klare den store opgave.

Dit barn får bedre faglige præstationer, en større grundlærdom og selvtillid ved at få lektiehjælp hos os

Hvis dit barn ønsker at blive bedre i et eller flere fag, klare sig bedre i skolen generelt, blive gladere for skolen, få grundforståelsen på plads og få et kæmpe selvtillidsboost - så skal dit barn have lektiehjælp hos os!

Det gode ved vores lektiehjælp er, at dit barn får en sparringspartner, underviser, allieret og en rollemodel i en og samme person. Dit barn vil blive bedre fagligt og få en større tro på sine egne kompetencer og evner i skolen. Når dit barn modtager lektiehjælp hos os, har vi både fokus på at give dit barn fagligt skub i den rigtige retning og arbejder os henimod, at dit barn skal blive til et eller flere fag. Derudover har vi fokus på at motivere dit barn på den bedst mulige måde og har fokus på, at lektiehjælpen også skal være sjov.

Men det er ikke kun fagligheden som er vigtig.Vores mål er også at give dit barn en større selvtillid og glæde ved at gå i skole, og vi ser, at det at rykke sig fagligt hænger sammen med at være glad, motiveret og at tro på sig selv. Vi lægger derfor vægt på at sørge for, at dit barn bliver styrket i både det faglige og det trivsels og motivationsmæssige, så dit barn får det allerbedste skoleliv og de bedst de uddannelsesmæssige muligheder.