Lektiehjælp i Aalborg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Aalborg til dit barn?

Er du i gang med at google "lektiehjælp Aalborg" fordi du eller dit barn har behov for hjælp til at (gen)opdage skoleglæden? Mange elever oplever på et eller andet tidspunkt i løbet af deres skoletid, at et fag som matematik, dansk eller engelsk giver udfordringer, eller en forestående eksamen virker uoverskuelig at læse op til. Det kan påvirke humøret, og føre til skoletræthed, og der er heldigvis en bedre løsning end at give op. GoTutors undervisere tilbyder privat lektiehjælp i en lang række fag i Aalborg, hvad enten du går på gymnasiet, i folkeskole eller måske læser enkeltfag op.

Hvis du har svært ved ét eller flere fag, kan det være en rigtig god idé med lektiehjælp, så du ikke kommer helt bagud med faget. Vi har de bedste undervisere i Aalborg tilknyttet, der står klar til at hjælpe dig godt videre med din skolegang! Og som bonus følger der et helt naturligt løft af selvtilliden med. GoTutor Lektiehjælp i Aalborg oplever ofte, at der også kommer mere tro på ens egne evner, når vi bruger den rette pædagogik for læring til lige netop dig eller dit barn. Kontakt os allerede i dag, så du får den bedste lektiehjælp i Aalborg til dine ønsker og behov.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læringLektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer