Privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for os. Det er GoTutor ApS’s politik at respektere dit privatliv, og efterleve enhver gældende lov og regulering omhandlende den personlige information, vi indhenter omkring dig. Dette gælder hele vores hjemmeside, gotutor.com, samt andre sider vi ejer og opererer gennem.

Personlige oplysninger er alle de informationer, der kan benyttes til at identificere dig. Dette inkluderer information omkring dig som privatperson (såsom navn, adresse og fødselsdato), dine enheder, betalingsdetaljer, og endda information omkring, hvordan du benytter vores platform eller onlinetjenester.

Ved den omstændighed, at vores platform indeholder links til en tredjeparts side eller tjenester, vær da venligst opmærksom på, at disse har deres egen privatlivspolitik. I forbindelse med at følge et link til en tredjepart, bør du læse deres oplyste privatlivspolitik, omhandlende hvordan de opsamler og bruger personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik er ikke gældende aktiviteter foretaget, når du efterlader vores side.

Denne politik er gældende per 24. september 2021.

Information vi Indsamler

Den information, vi indsamler, falder under én af de følgende kategorier: “Frivilligt stillet til rådighed” eller “automatisk indsamlet” information.

“Frivilligt stillet til rådighed” information refererer til enhver information du bevidst og aktivt giver os, når du benytter eller tager del i vores tjenester og tilbud.

“Automatisk indsamlet” information refererer til enhver information automatisk sendt gennem dine enheder, i forbindelse med benyttelsen af vores produkter og tjenester.

Log Data

Når du besøger vores hjemmeside, kan vores servere automatisk logge standarddata, angivet gennem din browser. Dette kan inkludere din enheds Internet Protokol (IP) adresse, din browser type og version, de sider du besøger, tid og dato for dit besøg, den tid du bruger på hver side og anden information omkring dit besøg.

I forlængelse, hvis du støder på specifikke fejl i forbindelse med brug af siden, kan vi automatisk indsamle data omkring fejlen og omstændighederne omhandlende denne fejl. Denne data kan inkludere tekniske detaljer omkring din enhed, og hvad du forsøgte at gøre, da fejlen opstod, samt anden teknisk information i relation til problemet. Du kan opleve at du ikke modtager besked om fejl. Både i forbindelse med, at fejl opstår, når de er opstået eller hvilken natur fejlen har.

Vær venligst opmærksom på, at mens denne information ikke nødvendigvis er personligt identificerende alene, kan den, kombineret med andre data, være personligt identificerende.

Enhedsdata

Når du besøger vores hjemmeside eller interagerer med vores tjenester, kan vi automatisk indsamle data omkring din enhed, såsom:

 • Enhedstype
 • Operativsystem
 • Geo-lokationsdata

Den data, vi indsamler, kan være afhængig af de individuelle indstillinger på din enhed eller software. Vi anbefaler at tjekke proceduren fra din enheds-udbyder eller software udbyder, for at blive informeret omkring, hvilken slags information, de giver os adgang til.

Personlige Oplysninger

Vi kan spørge om personlige oplysninger - eksempelvis når du registrerer en konto eller når du kontakter os - dette kan inkludere én eller flere af de følgende informationer:

 • Navn
 • Email
 • Profiler på sociale medier
 • Telefonnummer
 • Hjemme/faktureringsadresse

Legitime Årsager for Behandlingen af Dine Personlige Oplysninger

Vi indsamler kun dine personlige oplysninger, når vi har en legitim årsag til dette. Hvis dette hænder, indsamler vi kun den nødvendige information i forbindelse med den tjeneste, vi udbyder til dig.

Indsamling og Brug af Information

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra dig, når du foretager dig noget af det følgende på vores hjemmeside:

 • Registrerer en konto
 • Benytter en telefonisk enhed eller web browser, til at få adgang til vores indhold
 • Kontakter os via email, sociale medier eller lignende teknologi
 • Når du nævner os på sociale medier

Vi kan indsamle, beholde, benytte og afsløre information for de følgende årsager, personlige oplysninger vil ikke blive videre behandlet på andre måder, end i forbindelse med de følgende årsager:

 • For at forsyne dig med vores platforms kernefunktioner og tjenester
 • For at kontakte og kommunikere med dig
 • For at give dig adgang til og brug af vores hjemmeside og associerede applikationer samt associerede social medie platforme
 • For intern beretning og administrative årsager
 • Eftergivelse til vores juridiske forpligtigelser og løsning af mulige bestridelser
 • For sikkerhed og forebyggelse af svindel, og for at sikre at vores sider og applikationer er sikre at bruge, samt efterlever vores brugsbetingelser

Vi kan kombinere frivilligt givet og automatisk indsamlet personlige oplysninger med vores generelle information eller research data, som vi modtager fra pålidelige kilder. For eksempel, kan kombinationen af vores marketing og markedsbaserede aktiviteter, med information omkring, hvordan besøgende bruger vores side, afdække data og indsigt, som vi kan benytte til udbedring af vores side og din oplevelse på den.

Sikring af Dine Personlige Oplysninger

Når vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger, og selvom vi beholder disse, beskyttes de gennem kommercielt acceptable metoder, for at forebygge tab samt tyveri, såvel som uautoriseret adgang, afdækning, kopiering, brug eller modifikation.

Selvom vi vil bestræbe os på at beskytte de personlige oplysninger, du giver os, skal vi nævne, at ingen elektronisk transmission eller opbevaring er 100% sikker, og ingen kan garantere absolut datasikkerhed.

Du er selv ansvarlig for at vælge dit kodeord og dets overordnede sikkerhedsstyrke, hvilket sikrer din information inden for grænserne af vores tjeneste. Dette sikrer, at ethvert kodeord associeret med adgangen til personlige oplysninger og konti, er sikre og personlige.

Hvor Længe Beholder Vi Dine Oplysninger

Vi beholder kun dine oplysninger så længe, at det er nødvendigt. Denne periode kan afhænge af, på hvilken måde dine oplysninger benyttes, i henhold til vores privatlivspolitik. For eksempel, hvis du har angivet dine personlige oplysninger som del af oprettelsen af en konto hos os, kan vi beholde din information, indtil kontoen ikke længere eksisterer i vores system. Hvis dine personlige oplysninger ikke længere er nødvendige for dette, vil vi slette dem eller gøre dem anonyme, gennem fjernelse af alle identifikatorer.

Dog kan vi indhente dine personlige oplysninger i henhold til eftergivelsen af en juridisk-, regnskabs-, eller indberetningspligt, eller for arkivering, i forbindelse med offentlig interesse, videnskabs- eller historisk research, samt statistiske formål.

Børn og Privatlivsvilkår

Vi har ingen produkter direkte målrettet børn under alderen 13 år. Derfor har vi ingen bevidst indsamling af personlige oplysninger fra børn under 13 år.

Internationale Overførsler af Personlige Oplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler, er opbevaret og/eller behandlet i Tyskland, eller hvor vi eller vores partnere, tilknyttede selskaber eller tredjeparts udbydere tilrettelægger deres facilitering.

De lande, hvor vi opbevarer, behandler eller overfører dine personlige oplysninger, har måske ikke samme databeskyttelseslove som det land, hvor du i første omgang gav dine oplysninger. Hvis vi overfører dine personlige oplysninger til tredjeparter i andre lande, vil vi udføre disse overførsler i overensstemmelse med lovgivningen; og vi vil beskytte de overførte personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Dine Rettigheder og Kontrol af Dine Personlige Oplysninger

Dit valg: Ved at give personlige oplysninger til os, forstår du, at vi vil indsamle, opbevare, bruge og videregive dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Du er ikke forpligtet til at give personlige oplysninger til os, men hvis du ikke gør det, kan det påvirke din brug af vores hjemmeside, eller de produkter og/eller tjenester, der tilbydes på, eller gennem, den.

Oplysninger fra tredjeparter: Hvis vi modtager personlige oplysninger om dig fra en tredjepart, vil vi beskytte det som angivet i denne fortrolighedspolitik. Hvis du er en tredjepart, der giver personlige oplysninger om en anden person, erklærer og garanterer du, at du har den pågældendes samtykke, til at give personlige oplysninger til os.

Markedsføringsgodkendelse: Hvis du tidligere har accepteret, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du til enhver tid skifte mening ved at kontakte os, ved hjælp af detaljerne nedenfor.

Adgang: Du kan anmode om detaljer om de personlige oplysninger, vi har om dig.

Rettelser: Hvis du mener, at de oplysninger, vi har om dig, er forkerte, forældede, ufuldstændige, irrelevante eller vildledende, bedes du kontakte os, ved hjælp af de oplysninger, der er angivet i denne fortrolighedspolitik. Vi vil træffe rimelige skridt for at rette eventuelle oplysninger, der er fundet at være unøjagtige, ufuldstændige, vildledende eller forældede.

In-diskrimination: Vi vil ikke diskriminere mod dig, for at håndhæve dine rettigheder over dine personlige oplysninger. Medmindre dine personlige oplysninger er nødvendige for at give dig en bestemt tjeneste eller tilbud (for eksempel yde brugersupport), vil vi ikke nægte dig varer eller tjenester og/eller opkræve dig forskellige priser eller takster for varer eller tjenester, herunder ved at give rabatter eller andre fordele, eller pålægge bøder, eller give dig en anden grad af kvalitet af varer eller tjenester.

Downloadning af Personlige Oplysninger: Vi tilbyder en mulighed for, at du kan downloade de personlige oplysninger, du har delt, via vores hjemmeside. Kontakt os venligst for mere information.

Underretning om databrud: Vi vil overholde gældende love i forbindelse med eventuelle databrud.

Klager: Hvis du mener, at vi har overtrådt en relevant databeskyttelseslov, og ønsker at klage, bedes du kontakte os, ved hjælp af detaljerne nedenfor, og give os omstændige oplysninger om den påståede overtrædelse. Vi vil hurtigt undersøge din klage, og svare skriftligt med resultatet af vores undersøgelse, samt de skridt, vi vil foretage, for at håndtere din klage. Du har også ret til at kontakte en tilsynsmyndighed eller databeskyttelsesmyndighed, vedrørende din klage.

Afmelding: For at afmelde dig vores e-mail database, eller framelde dig kommunikation (herunder markedsføring baseret kommunikation), bedes du kontakte os ved hjælp af de detaljer, der er angivet i denne fortrolighedspolitik, eller framelde dig ved hjælp af de framelde-faciliteter, der er angivet i skrift. Vi kan være nødt til at anmode om specifikke oplysninger fra dig, for at hjælpe os med at bekræfte din identitet.

Benyttelse af Cookies

Vi benytter "cookies" til at indsamle oplysninger om dig og din aktivitet på vores hjemmeside. En cookie er et lille stykke data, som vores hjemmeside gemmer på din computer, som vi får adgang til hver gang, du besøger den, så vi kan forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette hjælper os med at vise indhold til dig, baseret på de præferencer, du har angivet.

Venligst ret opmærksomhed mod vores cookiepolitik, for mere information.

Forretnings Overførsler

Hvis vi, eller vores aktiver, bliver erhvervet, eller i det usandsynlige tilfælde, at vi går konkurs, vil vi inkludere data, herunder dine personlige oplysninger, blandt de aktiver, der overføres til eventuelle parter, der erhverver os. Du erkender, at sådanne overførsler kan finde sted, og at eventuelle parter, der erhverver os, må, i det omfang det er tilladt efter gældende lov, fortsætte med at bruge dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne politik, som de vil være forpligtet til at antage, da det er grundlaget for eventuelle ejendoms- eller brugsrettigheder, vi har over sådanne oplysninger.

Grænser for vores Politik

Vores hjemmeside kan linke til eksterne hjemmesider, som ikke drives af os. Vær opmærksom på, at vi ikke har kontrol over indholdet og politikken på disse hjemmesider, og derfor ikke kan påtage os ansvaret eller erstatningsansvar for deres respektive fortrolighedspraksis.

Ændringer til denne Politik

Efter vores skøn, kan vi ændre vores fortrolighedspolitik, for at afspejle opdateringer af vores forretningsprocesser, nuværende acceptable praksisser eller lovgivningsmæssige eller regulerende ændringer. Hvis vi beslutter at ændre denne fortrolighedspolitik, vil vi offentliggøre ændringerne her på det samme link, som du bruger til at få adgang til denne fortrolighedspolitik.

Såfremt ændringerne er signifikante, eller hvis det kræves i henhold til gældende lovgivning, vil vi kontakte dig (baseret på dine valgte præferencer for kommunikation fra os), og alle vores registrerede brugere, med de nye detaljer og links til den opdaterede eller ændrede politik.

Hvis loven kræver det, vil vi få din tilladelse eller give dig mulighed for at tilmelde eller framelde dig, alt efter hvad der er relevant for enhver ny anvendelse af dine personlige oplysninger.

Yderligere Oplysninger for Overholdelse af Generel Databeskyttelsesforordning (GDPR) (EU)

Dataansvarlig / Databehandler

GDPR skelner mellem organisationer, der behandler personoplysninger til deres egne formål (kendt som "dataansvarlige"), og organisationer, der behandler personoplysninger, på vegne af andre organisationer (kendt som "databehandlere"). Vi, GoTutor ApS, beliggende på adressen angivet i vores “kontakt os”-sektion, er en dataansvarlig, og/eller databehandler, med hensyn til de personlige oplysninger, du giver os.

Juridisk Grundlag for Behandling af Dine Personlige Oplysninger

Vi vil kun indsamle og bruge dine personlige oplysninger, når vi har en juridisk ret til det. I så fald vil vi indsamle og bruge dine personlige oplysninger lovligt, retfærdigt og på en gennemsigtig måde. Hvis vi søger dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger, og er du under 16 år, vil vi søge dine forældres eller værges samtykke til at behandle dine personlige oplysninger til dette specifikke formål.

Vores lovlige grundlag afhænger af de tjenester, du bruger, og hvordan du bruger dem. Dette betyder, at vi kun indsamler og bruger dine oplysninger på følgende grundlag:

Dit samtykke

Hvor du giver os samtykke til at indsamle og bruge dine personlige oplysninger til et specifikt formål. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at bruge de faciliteter, vi stiller til rådighed; dette vil dog ikke påvirke eventuel brug af dine oplysninger, der allerede har fundet sted. Når du kontakter os, kan du give samtykke til, at dit navn og din e-mailadresse bliver brugt, så vi kan svare på din henvendelse. Mens du til enhver tid kan anmode om, at vi sletter dine kontaktoplysninger, kan vi ikke tilbagekalde e-mails, vi allerede har sendt. Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan du tilbagekalder dit samtykke, er du velkommen til at kontakte os ved at bruge de oplysninger, der er angivet i afsnittet “kontakt os” i denne privatlivspolitik.

Opfyldelse af en kontrakt eller transaktion

Hvor du har indgået en kontrakt eller transaktion med os, eller for at tage forberedende skridt, inden vores indgåelse af en kontrakt eller transaktion med dig. For eksempel, hvis du kontakter os med en forespørgsel, kan vi have brug for personlige oplysninger, såsom dit navn og dine kontaktoplysninger, for at kunne svare.

Vores Legitime Interesser

Når vi vurderer, at det er nødvendigt for vores legitime interesser, såsom for os at levere, drive, forbedre og kommunikere vores tjenester. Vi betragter vores legitime interesser som inkluderende forskning og udvikling, forståelse af vores publikum, markedsføring og promovering af vores tjenester, foranstaltninger taget for at drive vores tjenester effektivt, markedsanalyse og foranstaltninger taget, for at beskytte vores juridiske rettigheder og interesser.

Overholdelse af Lovgivning

I nogle tilfælde kan vi have en juridisk forpligtelse til at bruge eller opbevare dine personlige oplysninger. Sådanne tilfælde kan omfatte (men er ikke begrænset til) domstolsafgørelser, kriminelle efterforskninger, anmodninger fra myndigheder og reguleringsmæssige forpligtelser. Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan vi opbevarer personlige oplysninger for at overholde loven, er du velkommen til at henvende dig ved at bruge de oplysninger, der er angivet i afsnittet “kontakt os” i denne privatlivspolitik.

Internationale Overførsler Uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)

Vi vil sikre, at enhver overførsel af personoplysninger fra lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), til lande udenfor EØS, vil blive beskyttet af passende sikkerhedsforanstaltninger, for eksempel ved brug af standard databeskyttelsesklausuler, godkendt af Europa-Kommissionen, eller brugen af bindende virksomhedsregler, eller andre juridisk accepterede midler.

Dine rettigheder og kontrol over dine personlige oplysninger

Begrænsning: Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger, hvis 1. du er bekymret for nøjagtigheden af dine personlige oplysninger; 2. du mener, at dine personlige oplysninger er blevet behandlet ulovligt; 3. du har brug for, at vi opretholder de personlige oplysninger udelukkende til formålet med en retlig klage; eller 4. vi er ved at overveje din indsigelse i forhold til behandling på grundlag af legitime interesser.

Indsigelse mod behandling: Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger, som er baseret på vores legitime interesser eller offentlig interesse. Hvis dette gøres, skal vi give overbevisende legitime grunde til behandlingen, som overstiger dine interesser, rettigheder og friheder, for at fortsætte med behandlingen af dine personlige oplysninger.

Dataoverførsel: Du kan have ret til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig. Hvor det er muligt, vil vi give denne information i CSV-format eller andet let læseligt format. Du kan også have ret til at anmode om, at vi overfører disse personlige oplysninger til en tredjepart.

Sletning: Du kan have ret til at anmode om, at vi sletter de personlige oplysninger, vi har om dig, når som helst, og vi vil træffe rimelige skridt for at slette dine personlige oplysninger fra vores aktuelle registre. Hvis du beder os om at slette dine personlige oplysninger, vil vi informere dig om, hvordan sletningen påvirker din brug af vores hjemmeside eller produkter og tjenester. Der kan være undtagelser fra denne ret af specifikke juridiske årsager, som vi vil angive for dig som svar på din anmodning. Hvis du opsiger eller sletter din konto, vil vi slette dine personlige oplysninger inden for 90 dage efter sletningen af din konto. Vær opmærksom på, at søgemaskiner og lignende tredjeparter stadig kan beholde kopier af dine personlige oplysninger, der er blevet offentliggjort mindst én gang, såsom visse profiloplysninger og offentlige kommentarer, selv efter at du har slettet oplysningerne fra vores tjenester eller deaktiveret din konto.

Databehandlere

Vi bruger virksomheder (databehandlere) til at hjælpe os med at levere vores tjenester til dig, f.eks. til at levere hosting-miljøet til vores produkt, sende nyhedsbreve, hjælpe os med at køre vores hjemmeside osv. Når vi bruger en databehandler, sikrer vi os, at der er en juridisk aftale på plads, vedrørende hvordan de vil håndtere data på vores vegne. Vi vil også sikre os, at de har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads, og vi vil naturligvis sørge for, at der er en juridisk aftale på plads, der giver os tilladelse til at give dem adgang til data.

Her kan du se, hvilke databehandlere vi bruger:

 • DigitalOcean, LLC.

Yderligere oplysninger for overholdelse af den Australske Privatlivslov (AU)

Internationale Overførsler af Personoplysninger

Hvor offentliggørelsen af dine personoplysninger udelukkende er underlagt australske privatlivslove, erkender du, at visse tredjeparter muligvis ikke er reguleret af Privacy Act og de australske privatlivsprincipper i Privacy Act. Du erkender, at hvis en sådan tredjepart engagerer sig i handlinger eller praksis, der overtræder de australske privatlivsprincipper, vil den ikke være ansvarlig i henhold til Privacy Act, og du vil ikke kunne søge om retsmidler under Privacy Act.

Yderligere Offentliggørelser for Overholdelse af Californisk Lovgivning (USA)

I henhold til California Civil Code Section 1798.83 kan du, hvis du bor i Californien, og din forretningsforbindelse med os primært er til personlige, familiære eller husholdningsmæssige formål, bede os om information omkring, hvilke oplysninger vi videregiver til andre organisationer, til deres markedsføringsformål.

For at foretage en sådan anmodning, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der er angivet i denne privatlivspolitik, med "Anmodning om Californisk privatlivsinformation" i emnelinjen. Du kan foretage denne type anmodning én gang om året. Vi sender dig en e-mail med en liste over kategorier af personlige oplysninger, vi videregav til andre organisationer, til deres markedsføringsformål i det sidste kalenderår, sammen med deres navne og adresser. Ikke alle personlige oplysninger, der deles på denne måde, er omfattet af Section 1798.83 i California Civil Code.

Inkognito

Nogle browsere har en "inkognito" -funktion, der giver dig mulighed for at fortælle websteder, at du ikke ønsker at få sporet dine online aktiviteter. På nuværende tidspunkt reagerer vi ikke på browser "inkognito" -signaler.

Vi overholder de standarder, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, og sikrer, at vi indsamler og behandler personlige oplysninger lovligt, retfærdigt, gennemsigtigt og med legitime, juridiske grunde til at gøre det.

Cookies og Pixels

Du kan til enhver tid afvise cookies fra vores hjemmeside, hvis din browser tillader det. De fleste browsere tillader dig at aktivere indstillinger i din browser, for at afvise indstillingen af alle, eller nogle, cookies. Din evne til at begrænse cookies, er således baseret kun på din browsers kapaciteter. Se venligst afsnittet om Cookies i denne privatlivspolitik for mere information.

Kontakt os

For eventuelle spørgsmål eller bekymringer vedrørende dit privatliv, kan du kontakte os ved hjælp af følgende oplysninger:

Email: info@gotutor.dk