Lektiehjælp i folkeskolen Tysk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Gør tysk til en god oplevelse

Folkeskolens afgangsprøve er rykket tættere på end nogensinde før, og tysk er en del af de sidste år i folkeskolen med lektier, der kan volde besvær og potentielt danne grobund for store frustrationer. Afgangsprøven i tysk kan være i fare, hvis ikke der er styr på lektierne og forberedelserne til det for mange temmelig indviklede sprog.

Lektier fylder allerede nu meget i folkeskolen, og er det svære lektier, er det måske ikke førsteprioritet at få ordnet de tyske gloser og tysk grammatik. Med lektiehjælp fra en dygtig privatunderviser kan det dog alligevel blive en god oplevelse at få styr på, når de positive resultater begynder at stå i kø.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Tysk i fællesskab

Kender du eller dit barn til frustration, mistrivsel og manglende lyst i forbindelse med tysklektierne? Måske er det faglige niveau en uoverkommelig udfordring, og måske halter det med sejrene, både de store og små, og karaktererne daler.

Gloser, grammatik, udtale, oversættelse og forståelse er nogle af de dele af tyskundervisningen, der driller mange, og det kan måske give anledning til ondt i maven og mangel på motivation, når talen falder på lektielæsning i tysk. Med en underviser til privat lektielæsning er der hjælp at hente. Vi udarbejder i fællesskab en læseplan med udgangspunkt i en behovsanalyse og fokus på elevens individuelle behov med metoder, der kan hjælpe dig eller dit barn bedst muligt videre.

Vores dygtige undervisere i tysk

Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Isabel V.

Isabel V.

Aarhus Universitet - AU

Nordisk sprog og litteratur

Se profil
Kamilla K.

Kamilla K.

Kontorassistent med speciale i administration

Se profil
Josephine F.

Josephine F.

HHX - merkantil studentereksamen

Se profil
Anna P.

Anna P.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Kathrine T.

Kathrine T.

Syddansk Universitet - SDU

Cand. mag. i religion og engelsk

Se profil

I er ikke alene

Med en underviser fra GoTutor får du en kompetent og engageret lektiehjælper med flere års erfaring inden for privat lektiehjælp. Alle undervisere kender til den frustration, der kan opstå ved at kæmpe en kamp mod lektierne, som føles ulige.

Vi kan tilbyde lektiehjælp i tysk og har stor erfaring inden for pædagogiske metoder, som kan bidrage til at klæde dit barn på til at løfte sit faglige niveau med udgangspunkt i den enkelte elev. Alle vores undervisere i tysk på folkeskoleniveau taler både dansk og tysk flydende, hvorved dit barn har en unik mulighed for at få et klart indblik i det tyske sprog og dets struktur.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Hvem er GoTutor?

Siden 2014 har vores mere end 500 undervisere hjulpet cirka 4.000 børn og unge godt videre i deres skolegang. Vores mission er at sætte punktum for mistrivsel og i stedet motivere, rådgive og vejlede til en videre gang i uddannelsessystemet i højere grad præget af lærelyst og skoleglæde i samarbejde med en række af sociale organisationer og kommuner; det omfavner både blandt andet ordblindhed og ADHD. Vi garanterer kvalitetssikring fra vores undervisere, fleksibilitet og tør med i alt 4,7 ud af 5 på Trustpilot garantere rigtig høj kundetilfredshed.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn