Lektiehjælp i folkeskolen Tysk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i tysk til dit barn?

Har du besvær med kasusbøjningen eller måske den tyske ordstilling? Søger du privat lektiehjælp og undervisning i tysk? Hos GoTutor sammensætter vores kompetente og pædagogiske tyskundervisere, der alle studerer på en videregående uddannelse, et undervisningsforløb, der målretter sig netop dine behov.

Uanset dine behov møder vores undervisere dig på dit faglige udgangspunkt, og de er alle udstyret med de rette pædagogiske værktøjer og tilgange, der skal til, for at åbne op for din udvikling i det tyske sprog.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

GoTutors tyskundervisere

Vores undervisere i tysk brænder for at undervise og lære fra sig i alle sprogets facetter, og tilbyder at undervise dig både i hjemmet, på skolen, på et bibliotek eller et helt fjerde sted. Tysk er et sjovt og spændende sprog at lære, men det kan også være udfordrende. Ikke desto mindre er det et vigtigt sprog at lære, og gode evner i tysk er også kompetencegivende i andre sprog.

GoTutors tyskundervisere hjælper dig, hvad enten du søger yderligere udfordringer i mere avancerede tyskfærdigheder eller kæmper med at få styr på kasusbøjningerne og sprogets grundlæggende elementer.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i tysk

Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Kamilla K.

Kamilla K.

Kontorassistent med speciale i administration

Se profil
Josephine F.

Josephine F.

HHX - merkantil studentereksamen

Se profil
Anna P.

Anna P.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Kathrine T.

Kathrine T.

Syddansk Universitet - SDU

Cand. mag. i religion og engelsk

Se profil
Anna D.

Anna D.

STX - almen studentereksamen

Se profil

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn