Lektiehjælp i folkeskolen Historie

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Dannelse og uddannelse

Selvom historie er fortid, er historie også fremtid. I folkeskolen trænes eleverne i at danne overblik over samfund, kultur, udvikling og livsvilkår for at forstå identitet, vores nuværende samfund og handlemuligheder. Derfor er historie et vigtigt element, som også spiller sammen med en række andre fag. Dansk, engelsk og historie samt samfundsfag og historie er kombinationer, som ofte spiller sammen. Et stærkt kendskab til historien er én af grundpillerne for vellykket indlevelse og analyse- og vurderingsøvelser i andre fag. Træningen begynder allerede i hjemmet med lektielæsningen. Her klædes eleven på til aktiv deltagelse i både sin dannelse og uddannelse både nu og fremover.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Udgangspunkt i den enkelte elev

Historie kan for mange mennesker forekomme tørt og formålsløst. Derfor kan lektielæsningen nemt komme til at blive nedprioriteret eller endda måske helt udeladt. Det kan betyde, at eleven kommer bagefter og dermed mister grebet om udbyttet af dannelseselementet i faget. Mange elever kender til manglende motivation og interesse for historiefaget. Faget kan være forbundet med en følelse af ligegyldighed eller frustration over eksempelvis mangel på systemer eller regler, som man ser i bl.a. matematik, fysik eller sprogfagenes grammatik. Med udgangspunkt i den enkelte elevs behov kan vi i fællesskab finde kreative, skræddersyede metoder til lektielæsningen, der fungerer for lige netop denne elev.

Vores dygtige undervisere i historie

Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Filip G.

Filip G.

Lærerseminariet

Lærer

Se profil
Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Benjamin R.

Benjamin R.

Københavns Universitet - KU

Statskundskab

Se profil

Kompetente og rutinerede sparringspartnere

Hos GoTutor finder du kompetente og engagerede undervisere til lektiehjælp i hjemmet. En underviser er typisk selv studerende, som udgangspunkt på en videregående uddannelse, og kender alt til udfordringerne ved lektielæsning. Vores undervisere i historie har eller har haft faget på højniveau og kender til fagets mange facetter og grene. Vi tilbyder lektiehjælp med udgangspunkt i den enkelte elevs behov. Arbejdet bygger på en behovsanalyse og en plan for læsningen udarbejdet i fællesskab med både elev og forældre. Med flere års erfaring i at undervise og studier af historie i rygsækken er vores undervisere kompetente og rutinerede sparringspartnere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Punktum for dårlig trivsel og manglende motivation

GoTutors undervisere har siden 2014 hjulpet mere end 4.000 børn og unge med bl.a. lektierne i hjemmets trygge rammer. Vi arbejder både med elever i folkeskolen og gymnasiet. Vores mission hos GoTutor er at sætte punktum for dårlig trivsel og manglende motivation. Igennem samarbejde med bl.a. en række sociale organisationer, kommuner m.m. arbejder vi mod at inkludere flest muligt i fællesskabet via bl.a. faglige løft. Vi omfavner forskelligheder og rummer både børn og unge med og uden faglige, sociale og kognitive udfordringer. Med 4,7 ud af i alt 5 stjerner på Trustpilot tør vi godt garantere både tilfredshed og kvalitet i vores arbejde.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn