Lektiehjælp i Odense

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Odense til dit barn?

Søger du privatundervisning, og har du også brugt tid på at google "lektiehjælp odense" for at få et overblik over de mange tilbud om lektiehjælp i Odense? Det være, at opgaverne i matematik trækker tænder ud, du mangler en, der kan hjælpe med et sprog som engelsk eller tysk, eller du har behov for at få lektiehjælp til at gennemgå pensum før en eksamen i dansk. Heldigvis er der hjælp at hente hos GoTutor Lektiehjælp i Odense.

Vi har stor erfaring med at give lektiehjælp i matematik, dansk og andre fag til børn og unge. Vi tilbyder lektiehjælp i Odense til gymnasiet, folkeskolen, enkeltfag eller anden uddannelse. Opret kontakt til GoTutor Lektiehjælp i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan du får den bedste hjælp, der passer til dine ønsker og behov, eller få et gratis og uforpligtende tilbud.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læringLektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer