Få den bedste lektiehjælp i Odense

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

I Odense og omegn tilbyder GoTutor skræddersyet lektiehjælp

Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp til alle elever på folkeskole- og gymnasieniveau i Odense og omegn. Vi går meget op i at finde den rette underviser til de odenseanske elever, og vi har allerede hjulpet tusindvis af elever i Odense, Beldringe, Bullerup, Dalum, Korup, Højby og andre dele af kommunen.

GoTutor har mange års erfaring med at finde en lektiehjælper, der matcher eleven fagligt såvel som personligt - det er helt centralt for os at skabe et godt match. De fleste af vores lektiehjælpere i Odense og omegn er studerende på en videregående uddannelse i Odense eller lærer med erfaring. Fokus for vores undervisere er på at styrke både elevens motivation, skoleglæde og faglige niveau.

Nr. 1 på Trustpilot

En del af

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i Odense og omegn

Bliv ringet op

Kontakt os på mail

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på:

info@gotutor.dk
Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
På hvilke niveauer tilbyder
vi lektiehjælp i Odense?
Folkeskole / 0.-10. klasse

GoTutor har hjulpet tusindvis af elever på alle folkeskolens klassetrin siden 2014. Vi har blandt andet undervist elever fra Agedrup Skole og Skt. Klemensskolen samt andre skoler i kommunen. Vi hjælper elever med at løfte det faglige niveau og give dem selvtillid gennem 1-1-lektiehjælp.

Motivation og skoleglæde er helt centralt for et barns læring. Vores undervisere sikrer dette ved at skabe et trygt rum for undervisning og læring.

Læs mere om vores lektiehjælp til 0.-10. klasse
Gymnasiet (STX, HHX, HTX og HF)

GoTutors undervisere har haft mange elever fra de gymnasiale uddannelser i Odense og omegn, blandt andet Odense STX og HF, Odense Katedralskole og Odense Tekniske Gymnasium. Derfor har vores lektiehjælpere helt styr på, hvordan man bedst målretter undervisning, og de kender til de krav og udfordringer, eleverne møder på de gymnasiale uddannelser.

Vores undervisere har alle topkarakterer i matematik, tysk eller de andre fag, de underviser i, så du kan være sikker på, at de har et stærkt fagligt niveau, når det handler om at hjælpe med fx matematik-afleveringerne på B-niveau eller med SRP-opgaven.

Læs mere om vores lektiehjælp til gymnasiet
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90