Få den bedste lektiehjælp i Odense

Vi skaber det helt perfekte match mellem elev og lektiehjælper. Vi har fokus på at sikre god kemi og en tryg relation mellem elev og lektiehjælper.

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

I Odense og omegn tilbyder GoTutor skræddersyet lektiehjælp

Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp til alle elever på folkeskole- og gymnasieniveau i Odense og omegn. Vi går meget op i at finde den rette underviser til de odenseanske elever, og vi har allerede hjulpet tusindvis af elever i Odense, Beldringe, Bullerup, Dalum, Korup, Højby og andre dele af kommunen.

GoTutor har mange års erfaring med at finde en lektiehjælper, der matcher eleven fagligt såvel som personligt - det er helt centralt for os at skabe et godt match. De fleste af vores lektiehjælpere i Odense og omegn er studerende på en videregående uddannelse i Odense eller lærer med erfaring. Fokus for vores undervisere er på at styrke både elevens motivation, skoleglæde og faglige niveau.

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i Odense og omegn

Bliv ringet op

Kontakt os på mail

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på:

info@gotutor.dk
Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
På hvilke niveauer tilbyder
vi lektiehjælp i Odense?
Folkeskole / 0.-10. klasse

GoTutor har hjulpet tusindvis af elever på alle folkeskolens klassetrin siden 2014. Vi har blandt andet undervist elever fra Agedrup Skole og Skt. Klemensskolen samt andre skoler i kommunen. Vi hjælper elever med at løfte det faglige niveau og give dem selvtillid gennem 1-1-lektiehjælp.

Motivation og skoleglæde er helt centralt for et barns læring. Vores undervisere sikrer dette ved at skabe et trygt rum for undervisning og læring.

Læs mere om vores lektiehjælp til 0.-10. klasse
Gymnasiet (STX, HHX, HTX og HF)

GoTutors undervisere har haft mange elever fra de gymnasiale uddannelser i Odense og omegn, blandt andet Odense STX og HF, Odense Katedralskole og Odense Tekniske Gymnasium. Derfor har vores lektiehjælpere helt styr på, hvordan man bedst målretter undervisning, og de kender til de krav og udfordringer, eleverne møder på de gymnasiale uddannelser.

Vores undervisere har alle topkarakterer i matematik, tysk eller de andre fag, de underviser i, så du kan være sikker på, at de har et stærkt fagligt niveau, når det handler om at hjælpe med fx matematik-afleveringerne på B-niveau eller med SRP-opgaven.

Læs mere om vores lektiehjælp til gymnasiet
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

FAQ - hyppigt stillede spørgsmål til lektiehjælp i Odense

Lektiehjælp er 1:1 undervisning i et eller flere fag, som du har brug for hjælp til.

Lektiehjælp hos os er 1:1 undervisning, hvor dit barn får hjælp i lektier, skoleopgaver, generelle ting i faget, som er relevante for det, dit barn har i skolen nu eller noget, dit barn har haft om tidligere samt generelle sprogfærdigheder. Vores lektiehjælp er et fordybelsesrum, baseret på tillid og anerkendelse. Her kan dit barn lære det, som dit barn har svært ved - også hvis dit barn gerne vil have hjælp i flere fag.

Vi målretter altid lektiehjælpen, så dit barn til hver undervisningsgang får hjælp i det, som dit barn har mest brug for - og som passer til der, hvor dit barn er rent læringsmæssigt i faget. Det er meget vigtigt for os, at lektiehjælpen altid er meningsfuld for dig og dit barn. Hvis dit barn fx har virkelig svært ved grammatik, så vil en af vores dygtige danskundervisere øve de grammatiske regler med dit barn på en sjov og læringsrig måde. 

Dit barn vil selvfølgelig rykke sig undervejs, så vi har stort fokus på løbende at justere lektiehjælpen, så det niveau- og indholdsmæssigt passer bedst til dit barn. Inden vi begynder et forløb, har vi altid en samtale med jer i familien omkring barnets udfordringer og behov, hvilket vi bruger til at planlægge et forløb, som passer præcist til dit barns ståsted. 

Klasseundervisningen skal rumme og imødekomme alle eleverne i klassen. Selvom elever går i samme klasse, kan de have vidt forskellige forudsætninger for læring. Det kan være svært at målrette undervisningen, så det passer til alle eleverne, når der går 30 elever i samme klasse. Ved at få lektiehjælp, kan dit barn modtage undervisning som passer til der, hvor dit barn er.

Hensigten med vores lektiehjælp er at hjælpe dit barn med at få det bedst mulige skoleliv. Vi har til hensigt dels at styrke dit barns faglige præstationer i skolen, og dels at give dit barn større motivation, glæde og selvtillid. Vi ved at faglighed og trivsel hænger sammen - derfor gør vi en stor indsats for at hjælpe dit barn på en måde, så begge dele styrkes så meget som muligt.

I Odense koster vores lektiehjælp altid 299 kr per undervisningstime.

Lektiehjælp koster 299 kr i timen hos os. Prisen på vores lektiehjælp er 100% gennemskuelig - der er intet med småt, ingen binding, intet ekstragebyr og ingen pakkeløsninger! Prisen på lektiehjælp er uforandret uanset, hvor mange fag, dit barn skal have hjælp i, om I ønsker en betalingsaftale eller om dit barn får en eller to forskellige undervisere på samme forløb. 

Vi vil gerne have, at du føler dig tryg, når du vælger, at dit barn skal have lektiehjælp hos os. Af den grund har vi gennemskuelige priser og ingen pakketilbud. I stedet for at sælge alt for mange timer, laver vi en grundig vurdering af, hvor mange timer, vi mener, at dit barn har brug for i lyset af en samtale mellem os og dig/jer omkring dit barns behov. Hvis du synes, at vi har vurderet for mange eller for få timer til dit barn, er vi meget lydhøre, og det er altid dig, der bestemmer, hvor mange timer, dit barn skal have.

Vi har ingen binding. Hvis du inden for gyldighedsperioden ønsker at aflyse timer, som ikke er blevet afholdt endnu, så får I altid det fulde beløb tilbage på de resterende betalte timer. Det er dog ikke så tit, at elever hos os har mange timer tilbage, da vi laver en grundig vurdering af, hvor mange timer, eleven har brug for ved starten af et forløb. 

Der er også gode muligheder for, at I kan få en afbetalingsordning på lektiehjælpen. Hvis du ønsker dette, vil beløbet blive delt op i mindre bidder, og du skal stadigvæk kun betale 299 kr. per undervisningstime, da der ikke er noget ekstragebyr.

Vi matcher elev og underviser ud fra faglige og relationelle kompetencer. Underviseren former løbende undervisningen, så det passer 100% til dit barn og afholdes ca. 1 gang om ugen 1-2 timer fysisk eller online.

1: Når I kontakter os, har vi en lang og personlig snak om, hvad dit barn har brug for. Skal dit barn fx have hjælp i dansk eller matematik, eller skal dit barn have hjælp i begge dele? Er der noget særligt, som dit barn synes er svært?, og foretrækker dit barn fysisk eller online undervisning? Når vi har denne snak, finder vi frem til, hvilke fag dit barn skal have hjælp i, hvor mange timer, som dit barn skal have og om undervisningen skal være fysisk eller online.

2: Når vi har afstemt detaljerne for undervisningsforløbet så det passer perfekt til dit barn, udvælger vi den underviser som fagligt og personligt er det bedste underviser-match til dit barn. Vi matcher også underviser og elev ud fra, hvor langt væk underviseren bor fra jer, hvis dit barn gerne vil have fysisk lektiehjælp. I Odense og omegn har vi mange dygtige undervisere, og vi bruger altid meget energi på at finde den helt rigtige. 

3: Når vi har fundet det helt rigtige match, vil vi bede underviseren om at kontakte jer. Underviseren vil altid ringe eller skrive så hurtigt som han eller hun har mulighed for og aftale, hvornår den første undervisningsgang skal være. Ved første undervisningsgang lærer underviseren og barnet hinanden at kende, og der bruges tid på at opbygge en anerkendende og tillidsfuld relation imellem dem. Derudover snakker underviseren med dit barn om forventninger til forløbet og danner sig et indtryk af dit barns læringssituation og niveau. 

4: Efter første møde afholder underviseren lektiehjælpen med eleven ca 1 gang om ugen. Underviseren sørger løbende for, at de får afholdt timerne, som dit barn skal have og aftaler undervisningstidspunkterne sammen med dit barn, så det passer begge parter. Hvis det er fysisk undervisning, kan det fx finde sted hos jer eller et passende sted i nærheden - fx på et bibliotek. Underviseren laver hver gang en logbog omkring, hvad de har lavet til hver undervisningsgang og justerer undervisningen, så det passer bedst til dit barns udvikling.

I Odense har vi en blanding af undervisere, som enten holder sabbatår, læser på en videregående uddannelse eller er færdiguddannede med flere års erfaring.

Alle vores undervisere i Odense og omegn elsker at undervise og brænder for at hjælpe børn og unge i deres skolegang. Deres veje til at undervise er mange, men deres engagement og glæde ved god undervisning er den samme. Flest af vores undervisere er studerende på videregående uddannelser, dernæst er mange af vores studerende enten unge der holder sabbatår eller erfarne undervisere, som er færdiguddannede eller meget tæt på at blive det. 

De af vores undervisere, som holder sabbatår, er helt opdateret på, hvad dit barn skal kunne i gymnasiet, og hvilke udfordringer man som gymnasieelev kan opleve. De har styr på det faglige i de fag, som de gerne vil undervise i og har styr på, hvordan man laver gode opgaver, mundtlige præsentationer, afleveringer og klarer sig godt til eksamener. Ofte er det kort tid siden, at de selv gik i gymnasiet, så deres viden er det samme afspejler det, som dit barn forventes at kunne. Underviseren kan derfor med fordel hjælpe elever i fag, som de selv har haft på samme type gymnasium. Vi matcher altid underviser og elev, så de har haft samme gymnasiale uddannelse, hvis det er muligt. 

Undervisere, som holder sabbatår, er desuden utroligt dygtige til at hjælpe og give sparring på SRP opgaver - en meget vigtig opgave i gymnasiet, som mange elever frygter eller er spændte på. Der er meget at holde styr på - både det indholdsmæssige, formuleringsmæssige og ikke mindst formaliaen. De undervisere, som lige er blevet færdige med gymnasiet, har alle fået 10 eller 12 i det eller de fag, som de underviser i -så vi er sikre på, at de har de bedste forudsætninger for at hjælpe dit barn. 

Vores største gruppe af undervisere, som er studerende på videregående uddannelser, er alle meget dygtige til at lære og at lære fra sig. Mange af dem læser enten på Syddansk Universitet eller læreruddannelsen på UCL i Odense. Underviserne, der læser på videregående uddannelser, er gode til at sætte sig ind i svært stof og formidle det til andre. De har en særlig faglig forståelse for de fag, som de læser, og er derfor meget dygtige til at undervise i disse fag. Derudover kan de også ofte undervise i flere forskellige fag, som de selv har haft i gymnasiet og klaret sig godt i. Vi giver også alle vores undervisere mulighed for at udvikle sig og blive fagligt klædt på til at være undervisere via vores læringsunivers: GoTutor Academy. 

Denne gruppe af undervisere er både dygtige til at hjælpe gymnasieelever og folkeskoleelever og kan ligesom sabbatårs-studerende med stor succes hjælpe gymnasieelever med deres SRP opgave og øvrige eksamener. De af vores undervisere, som læser til lærer, er yderst dedikerede og har en dyb forståelse af, hvad god undervisning er - hvilket de bringer i spil i undervisningen med dit barn.

Vores erfarne undervisere er en meget beskattet gruppe. De er ofte uddannede lærere, som har masser af erfaring, som de kan bruge til at hjælpe dit barn, uanset om dit barn gerne vil blive bedre til et bestemt fag eller har brug for særlig støtte. Mange af vores erfarne undervisere har erfaring med flere forskellige typer af udfordringer, som dit barn kan have. Det kan være, at dit barn er ordblind, har svært ved at koncentrere sig eller har en diagnose, som gør læringssituationen i skolen udfordrende. 

Dit barn har måske brug for mere rolige omgivelser, end skolen kan tilbyde. I den situation kan lektiehjælp hos os være en rigtig god idé. Vi giver dit barn roen og trygheden til at lære i sit eget tempo og modtage undervisning som specifikt er rettet til dit barn. Hvis dit barn er holdt helt op med at gå i skole grundet nogle særlige omstændigheder eller udfordringer, så står vi også klar til at hjælpe. Vores erfarne undervisere er empatiske, rolige og gode til det de gør - at hjælpe dit barn bedst muligt.

Vi tilbyder lektiehjælp i Odense og hele Fyn

Hvis dit barn har brug for lektiehjælp, og du er i tvivl om, det er muligt at få lektiehjælp i nærheden af jer, kan du roligt læse videre. Dit barn har nemlig gode muligheder for at få lektiehjælp hos os, når I bor i Odense og de øvrige byer på Fyn. Odense er Danmarks tredjestørste by - der er derfor mange af vores undervisere, som bor i Odense. Odense er ligeledes en populær studieby, hvilket har den positive effekt, at mange af vores undervisere læser på Syddansk Universitet, læreruddannelsen på UCL eller en anden spændende uddannelse i Odense. Vores undervisere i Odense er derfor velbelæste og gode til at undervise.

Dit barn kan både få lektiehjælp hos os, hvis I bor i bymidten af Odense eller lidt længere ude i fx Højby, Stige, Lumby, Søndersø eller Aarup. Hvis I bor i en mindre by på Fyn længere væk fra Odense, er online undervisning også en rigtig god mulighed. Ved online undervisning får dit barn tilrettelagt undervisning efter dit barns unikke behov på computeren derhjemme. Vores online-undervisere er meget dygtige og gør sit bedste for at det tekniske fungerer optimalt og at skabe et godt læringsrum gennem skærmen.

Vi hjælper på alle klassetrin i folkeskolen og gymnasiet.

Vi tilbyder suveræn lektiehjælp på alle klassetrin i folkeskolen og på alle de gymnasiale uddannelser. Vi tilbyder hjælp i både indskoling, mellemtrin og udskoling samt STX, HHX, HTX, HF, EUX og IB. Derudover kan vi i mange tilfælde også hjælpe elever, som ønsker hjælp i fag på videregående niveau. 

I indskolingen hjælper vi ofte elever i fagene dansk, engelsk og matematik, men tilbyder selvfølgelig hjælp i alle de fag, som eleven har. Elever i indskolingen har primært brug for at forstå grundfagene bedre, hvis de har brug for lektiehjælp. I dansk kan eleven have brug for at lære at kunne alfabetet samt at lære at læse og stave. I matematik er udfordringen at få de simple regler i matematik på plads, så man har et solidt fundament for at lære de mere komplicerede matematiske ting senere.

I mellemtrinnet er det ofte de nye sprogfag; fransk og tysk, som eleverne får i mellemtrinnet, der kan volde problemer. Hvis dit eleven stadigvæk synes, at engelsk er rigtig svært at følge med i - så bliver det ekstra svært at lære et nyt sprog oveni. Ved at få lektiehjælp kan dit barn få forbedret sine generelle sproglige færdigheder i det eller de sprog, som er svære.

I udskolingen vandrer elevernes tanker sig ofte over til at skulle have gode karakterer, klare afgangsprøven og er spændte på det, der venter efter folkeskolen. Ligeledes har eleverne mange flere forskellige fag end før, da eleverne får muligheden for at vælge forskellige valgfag i de store klasser. Det er både sjovt og spændende selv at kunne vælge et fag, som man gerne vil lære - men for at klare det godt, er det en fordel at have styr på de store fag, som man har haft gennem størstedelen af sin folkeskoletid - nemlig dansk, engelsk og matematik. Derudover står vi klar til at støtte dit barn til en kommende eksamen eller at få et fagligt skub i et fag.

Gymnasieelever bliver sat overfor nye krav og omgivelser. Det faglige niveau i undervisningen stiger markant, og det kan for nogle være svært at følge med. Dit barn kan få hjælp i alle fagene, som de møder gennem deres tid i gymnasiet samt til eksamener og store afleveringer såsom SRP.

Hvis dit barn ikke går i hverken folkeskole eller gymnasium, men gerne vil have hjælp i et fag, vil vi altid undersøge muligheden for at hjælpe. På videregående niveau er mulighederne gode, hvis man gerne vil have hjælp fra en studerende, som går på samme uddannelse som en selv eller tilsvarende. Vi kan ofte hjælpe dels i studieteknik, og hvis man har brug for at få noget fagligt forklaret på en anden måde end forelæseren gør det.

Vi hjælper i alle fag, på alle klassetrin i folkeskolen og på alle niveauer på alle de forskellige gymnasiale uddannelser. 

I Odense og det omkringliggende opland i Fyn, kan dit barn få hjælp i stort set alle tænkelige fag i folkeskolen og gymnasiet - lige fra dansk og billedkunst til virksomhedsøkonomi, biotek og iværksætteri.

Et fag, som vi gang på gang har mange elever, der gerne vil have hjælp til, er matematik. For mange handler det om, at hvis man først misser nogle få ting, så bliver det sværere at bygge videre på faget. Derfor har vi meget fokus på at fylde dit barns eventuelle huller i matematik og give dit barn en grundlæggende matematisk forståelse, som kan hjælpe gennem hele dit barns skolegang. I tråd med matematik kan elever der har svært i matematik også særligt synes, at naturfagene er udfordrende. Der er mange formler, man skal kunne bruge og forstå - og så skal man også kunne opstille og forklare et eksperiment.

Danskfaget er ligesom matematik et af de store grundlæggende fag. Der er også mange elever, som synes at dansk er særligt udfordrende, og derfor ønsker hjælp i dette. Ligesom matematik og naturfagene, er der i dansk nogle grammatiske regler og staveregler, som er vigtige at forstå. Staveregler giver ikke altid mening, før man har lært dem - da det kan være svært at give en god forklaring på, hvorfor ordet ‘hund’ har et stumt ‘d’ i slutningen af ordet.

Ligeledes bliver man også bedømt i sine analytiske færdigheder og hvor god man er til at læse og skrive. Samme udfordringer gør sig gældende, når man lærer fremmedsprog - og her kan det endda være endnu sværere, fordi udtalen, ordene og de sproglige vendinger kan være meget forskellige fra det, man kender.

Udover ovenstående fag, hjælper vi også i alle mulige andre fag, og vil også mere end gerne hjælpe, hvis dit barn er meget nervøs for en eksamen eller større opgave. Dit barn kan både få gode råd og vejledning i forhold til at skrive noter, formulere en tekst eller gøre dig til ekspert i formalia ved fx SRP.

Lektiehjælp beriger dit barns skoleliv på mange måder - fagligt, socialt og trivselsmæssigt

Der er mange gode grunde til lektiehjælp. Fordelene ved vores lektiehjælp er, at dit barn bliver markant dygtigere i et eller flere fag, kan rykke flere karakterer opad og generelt blive bedre i skolen. 

Fordelene ved vores lektiehjælp er også, at dit barn bliver bedre til at have tillid til sig selv. Dit barn begynder at have tillid til at kunne mere end før. Når dit barn begynder at modtage lektiehjælp hos os - sker der en forandring. 

Dit barn får støtte og hjælp, der hvor dit barn er læringsmæssigt. Lektiehjælpen skaber derfor gode og succesfulde oplevelser for dit barn, fordi undervisningen hverken er for let eller for svær, og fordi dit barn bliver mødt af anerkendelse, krav og forståelse. Dit barns nye forståelse af sig selv og sine evner gør, at dit barn måske rækker hånden oftere op, holder fremlæggelser med større selvsikkerhed og indgår i gruppearbejde på lige fod med de andre elever. Måske dit barn kommer til at hjælpe nogle af de andre elever med noget, de synes er svært? Dit barns sociale liv kan derfor også blive påvirket positivt af lektiehjælp.

Vi ved, at trivsel og faglige præstationer går hånd i hånd. Det ser vi gang på gang i vores lektiehjælp. Når fagligheden bliver bedre, bliver eleverne mere sikre i, at de godt kan, og de bliver samtidig mere glade. Når elever er glade og føler sig sikre i et fag og har det godt socialt, så lærer de også meget bedre. Vi har derfor altid fokus på at styrke begge dele i vores lektiehjælp.