Få en mentor i folkeskolen

Giv dit barn en god tid i folkeskolen med en mentor

Vælg fag

Bliv ringet op

Vi hjælper på alle niveauer

Hos GoTutor kan I få en mentor i folkeskolen til alle fag og på alle niveauer. Børn er forskellige og kæmper med forskellige problematikker, men uanset problemet kan vi hjælpe jer godt videre. Vores mentorer kan hjælpe med faglige udfordringer og svære opgaver, manglende skoleglæde eller frygt for eksamener. Vi skal blot have kortlagt dit barns udfordringer, så vi kan få skabt det bedst mulige forløb.

Vores mentorer bor i hele landet, har vidt forskellige uddannelser og kommer fra alle sociale baggrunde. Fælles for dem er, at de selv har opnået topkarakterer i de fag, de underviser i, og at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge, der ikke har det lige så let. De ved, at elever lærer forskelligt, og de er topmotiverede for at knække koden og finde ud af, hvordan hvert enkelt barn lærer og udvikler sig.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn