Få en mentor i folkeskolen

Giv dit barn en god tid i folkeskolen med en mentor

Vælg fag

Mentor i folkeskolen til faglig og personlig udvikling

For mange børn kan vanskeligheder med at følge med i skolen blive et stort, mangefacetteret problem, der påvirker hele familien. Trivsel og faglighed går nemlig hånd i hånd, og daler det ene, drysser det andet som regel også ned. Faglige udfordringer kan derfor blive starten på en ond spiral, hvor barnet mister troen på sig selv, mister lysten til at læse lektier i frygten for at fejle, og langsomt mister skoleglæden, fordi hver skoledag er et potentielt nederlag. Alt i alt sætter det en effektiv stopklods for dit barns videre udvikling, både fagligt og personligt. Hos GoTutor er vores vision at sætte punktum for dårlig trivsel i skolen. Med en mentor i folkeskolen kan vi hjælpe lige præcis dér, hvor der er behov, så I sammen kan finde løsningen og få vendt udviklingen.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vi hjælper på alle niveauer

Hos GoTutor kan I få en mentor i folkeskolen til alle fag og på alle niveauer. Børn er forskellige og kæmper med forskellige problematikker, men uanset problemet kan vi hjælpe jer godt videre. Vores mentorer kan hjælpe med faglige udfordringer og svære opgaver, manglende skoleglæde eller frygt for eksamener. Vi skal blot have kortlagt dit barns udfordringer, så vi kan få skabt det bedst mulige forløb.

Vores mentorer bor i hele landet, har vidt forskellige uddannelser og kommer fra alle sociale baggrunde. Fælles for dem er, at de selv har opnået topkarakterer i de fag, de underviser i, og at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge, der ikke har det lige så let. De ved, at elever lærer forskelligt, og de er topmotiverede for at knække koden og finde ud af, hvordan hvert enkelt barn lærer og udvikler sig.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn