Få en mentor i skolen

Giv dit barn en god tid i skolen med en mentor

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Mentor i skolen til faglig og personlig udvikling

For mange børn kan vanskeligheder med at følge med i skolen blive et stort, mangefacetteret problem, der påvirker hele familien. Trivsel og faglighed går nemlig hånd i hånd, og daler det ene, drysser det andet som regel også ned. Faglige udfordringer kan derfor blive starten på en ond spiral, hvor barnet mister troen på sig selv, mister lysten til at læse lektier i frygten for at fejle, og langsomt mister skoleglæden, fordi hver skoledag er et potentielt nederlag. Alt i alt sætter det en effektiv stopklods for dit barns videre udvikling, både fagligt og personligt. Hos GoTutor er vores vision at sætte punktum for dårlig trivsel i skolen. Med en mentor i skolen kan vi hjælpe lige præcis dér, hvor der er behov, så I sammen kan finde løsningen og få vendt udviklingen.

Vi hjælper på alle niveauer

Hos GoTutor kan I få en mentor i skolen til alle fag og på alle niveauer. Børn er forskellige og kæmper med forskellige problematikker, men uanset problemet kan vi hjælpe jer godt videre. Vores mentorer kan hjælpe med faglige udfordringer og svære opgaver, manglende skoleglæde eller frygt for eksamener. Vi skal blot have kortlagt dit barns udfordringer, så vi kan få skabt det bedst mulige forløb.

Vores mentorer bor i hele landet, har vidt forskellige uddannelser og kommer fra alle sociale baggrunde. Fælles for dem er, at de selv har opnået topkarakterer i de fag, de underviser i, og at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge, der ikke har det lige så let. De ved, at elever lærer forskelligt, og de er topmotiverede for at knække koden og finde ud af, hvordan hvert enkelt barn lærer og udvikler sig.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

GoTutor tilbyder mentorhjælp til alle fag

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer