Hjælp til ordblinde

At gå i skole kan være en svær proces for ordblinde elever. Lad GoTutor give en hjælpende hånd!

Folkeskole Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Hjælp til ordblinde styrker skoleglæden

Læsning og skrivning kan være en forhindringsbane fyldt med noget at falde over. Nogle børn og unge har svært ved at springe, og så kan forhindringsbanen pludselig virke umulig. Vi ved, at ordblindhed er en udfordring, men vi står klar med en hestesko, så dit barn kan få hjælp og endelig opleve at klare udfordringerne.

Skolerne har desværre ikke altid selv mulighed for at sætte en ekstra underviser eller ressourcer ind til at favne dit barns behov, selvom de gerne ville. Men hos os kan du få en underviser specielt til dit barn.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Dit barn er fuld af muligheder

Som ordblind kan man blive rigtig frustreret, når læsning og stavning er svært, eller når det er en stor udfordring at følge med i timerne. Man kan måske endda stå tilbage med følelsen af at være centrum for problemer. Hos GoTutor er dit barn ikke fuld af problemer, men fuld af muligheder! Selvom det er svært at læse og skrive, eller selvom dit barn måske slet ikke kan læse, er der meget vi kan gøre ved at yde hjælp til ordblinde.

GoTutor matcher dit barn med en af vores certificerede undervisere, der kan lære fra sig på den bedste måde for dit barn. Vores dygtige undervisere bruger metoder, der veksler mellem at vise vejen som forbilleder, sørge for succesoplevelser, opbygge et solidt fundament for selvtillid, og særligt benytte IT-hjælpemidler til at udvide og supplere undervisningen. Vi tilknytter en underviser til jer, som er både empatisk og tålmodig, og som fokuserer på at skabe de bedste muligheder for støtte til læring

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Det fulde overblik for hjælp til ordblinde

Vi gør det nemt for dig og dit barn at følge med i fremskridtene. Når I starter et forløb hos GoTutor, opretter vi en personlig læringsplatform, som du til hver en tid kan logge på; og herpå kan du nemt følge med i udviklingen af forløbet. Vores undervisere skriver en udførlig rapport efter hver undervisningsgang, hvor du kan læse om de emner, der er gennemgået, hvor mange timer der er afholdt, og hvor godt det er gået. På den måde kan du med et samlet overblik løbende følge med i, hvordan lektiehjælpen går. Som elev kan man også gå tilbage og se på de gennemgåede emner, og derved kan man nemmere forberede sig til eksamen

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn