Professionel 1-til-1 undervisning af ordblinde børn og unge

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Cdiowouhfwezgqnn

Målrettet hjælp til ordblinde på folkeskole- og gymnasieniveau

Vi har mange års erfaring med at hjælpe ordblinde elever med målrettet 1-til-1 undervisning i alle skolens fag. I vores undervisning er der 100% fokus på den enkelte elevs unikke behov og udfordringer som ordblind.

Vores forløb er udviklet af førende eksperter indenfor dysleksi og undervisningen varetages af trænede og uddannede ordblindeundervisere. Der er inkluderet fri adgang til førende opgaver og materialer udviklet til ordblinde.

Udviklet i samarbejde med:

Ord cover

Undervisning med materialer udviklet til ordblinde

Som en del af Egmont kan GoTutor inkludere førende materialer og opgaver i undervisningen. Det er vores erfaring, at det løfter kvaliteten af undervisningen markant.

Eksempelvis giver vi adgang til Ord fra Alinea, som er målrettet elever, som er testet i enten ’gul’ eller ’rød’ kategori i Den tværgående ordblindetest samt Fingernemt, som er et læse-stave-materiale, der bygger på den multisensoriske tilgang. I engelsk er der adgang til Words som er velegnet til ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Vi certificerer vores ordblindeundervisere

Undervisning af ordblinde elever kræver særlige kompetencer og viden. Derfor har vi oprettet en uddannelse som Ordblinde-tutor hos GoTutor. Dette er en uddannelse udviklet af Ordblindetræning med en efterfølgende skriftlig eksamen.

Ordblinde elever ved GoTutor tilbydes kun hjælp af undervisere, som har erfaring eller relevant uddannelse indenfor ordblindhed.

Sdfghjklffv

Undervisning i alle fag til ordblinde

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90