Lektiehjælp i gymnasiet Dansk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Hjælp til dansklektierne på gymnasiet

Du eller dit barn er kommet ind på gymnasiet - fedt! Men hvad er det for noget med obligatorisk A-niveau for dansk? Og det er gennem alle tre år! Der skal være styr på både litteratur, sprog og medier! GoTutor giver en hjælpende hånd!

Hos GoTutor ved vi godt at springet fra folkeskole til gymnasiet kan være stort, og så slipper man ikke engang af med dansk. Dansk er enormt vigtigt for mange fag, og hvis du eller dit barn klarer sig godt her, kan både matematik, fysik og kemi pludselig også give mening. Men vi ved også at danskfaget kan være besværligt, og hvis motivationen og selvtilliden falder, kan der være brug for lektiehjælp.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Hæv dit faglige niveau

Så mange tanker roder rundt i hovederne på gymnasieelever, tanker som der ikke altid kan deles med forældre. Bestemmer karakteren resten af mit liv? Bliver mine forældre skuffede over mig? Kommer jeg til at få fremtidsmuligheder? GoTutor siger: Nej, nej og ja, men det er nemmere med vores støtte!

Vi gør noget ved frygten for fremtiden, og det gør vi ved at hjælpe med lektierne. Det lyder simpelt, men det er effektivt. Vores engagerede undervisere har stort fokus på selvtillid og motivation. De ved præcis hvordan det føles, når der er fag man ikke orker - for de skal også selv lave lektier! Alle vores undervisere er i gang med en videregående uddannelse, så de vil hellere end gerne vise vejen frem til engagement i gymnasielivet - for de har selv lige overlevet det!

Vores dygtige undervisere i dansk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Maja A.

Maja A.

University College - Lillebælt - UCL

Lærer

Se profil

Et forløb specielt til dig

Den individuelle oplevelse på gymnasiet er netop det - individuel! Derfor starter vi med at tage en snak om, hvad netop du eller dit barn har brug for. Herfra sammenlægger vi et forløb, der er skræddersyet til dine læringsbehov. GoTutor har mange års erfaring med lektiehjælp, og vi bliver bedre og bedre til vores behovsanalyser, så du kan få den bedste læring.

Vi er helt vilde med at hjælpe! Derfor tilbyder vi lektiehjælp, der sætter dine behov i centrum, så vi kan hæve netop dit faglige niveau, og støtte netop din læring!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Motivation til danskfaget

Er det bare kommaerne der driller, eller giver tankerne om eksamen ondt i maven? GoTutor rækker hånden ud lige så langt du vil. Hvis det er en svær periode med et svært emne, fordi nu skal I have om Guldalderen, og det kunne lige så godt være skrevet på kinesisk, så kan du strukturere forløbet efter det. Hvis du ønsker at blive støttet et helt år, hele vejen til når du skal trække dit eksamensspørgsmål, så kan vi give dig det! Er det hjælp til din SRP eller SRO? De passionerede undervisere hos GoTutor står klar til at tage dig videre til et nyt og spændende fagligt niveau!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

virksomhedsøkonomi
Økonomiske beslutninger
Læs mere
International økonomi
Begreber og modeller
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn