Lektiehjælp i folkeskolen Engelsk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Få selvtillid til et fremmedsprog

Engelsk er et vigtigt sprog og afgørende for dit barns videre færden i uddannelsessystemet og i samfundet omkring os. Det kan være, at det er den engelske grammatik, der halter, udtalen af ordene eller det at læse og forstå engelsk, og lysten til at lære sproget er konstant dalende, fordi det er svært og uoverskueligt. Lektierne kan blive en rigtig hård udfordring, men det behøver ikke være en uoverkommelig eller uovervindelig opgave for hverken dig eller dit barn. Vi tilbyder lektiehjælp til engelsk i folkeskolen, så dit barn kan få godt fat i engelsk og få selvtillid til at række hånden op i klassen og snakke på et fremmedsprog.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Få succes med lektiehjælp til engelsk i folkeskolen

Engelsk er et af de fag, der kan være ekstra hårdt og endda grænseoverskridende at arbejde med, hvis man har svært ved det. Det er ikke nemt at række hånden op og snakke på et fremmedsprog foran alle de andre elever. Timerne giver måske anledning til ondt i maven, frustration både i skolen og i hjemmet samt manglende motivation og selvtillid hos barnet. Det kan være svært at gennemskue sammenhængen i det engelske sprog, hvad enten det er det skriftlige, det mundtlige eller begge dele, der er driller. I samarbejde med en kompetent og engageret underviser fra GoTutor kan I forvandle engelskundervisningen fra en sur pligt til en spændende og positiv oplevelse med sejr og succeser ved hjælp af kreative, skræddersyede metoder tilpasset dit barns behov. Sammen arbejder vi for at skabe den selvtillid og motivation, der er vigtig for et godt forhold til engelsk.

Vores dygtige undervisere i engelsk

Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Laurits K.

Laurits K.

HF

Se profil
Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

Student fra HC Ørsted Lyngby

Se profil

Vi har landets bedste lektiehjælpere

En lektiehjælper i engelsk fra GoTutor er typisk en studerende fra en videregående uddannelse med erfaring i engelskundervisning. Vi kan tilbyde lektiehjælp til engelsk i folkeskolen, både til begyndere og øvede; vi tilbyder dit barn et skræddersyet forløb med udgangspunkt i barnets behov, interesser og mål for det engelske, så dit barn kan vælge sin egen fremtid med sproget. Er der behov for at træne grammatik, ordforråd, udtale eller noget helt fjerde? I bestemmer selv, hvad målene skal være. Sammen sætter vi kort- og langsigtede mål, som kan give succesoplevelser og øget motivation, når de opnås. Med andre ord kan vi hjælpe med både faglige udfordringer og på at skabe øget selvtillid, som er medvirkende til at skabe grobund for dit barns faglige og eventuelt sociale trivsel – både i klassen samt andre sociale og engelsksprogede sammenhænge

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn