Lektiehjælp i folkeskolen Engelsk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i engelsk til dit barn?

Er du på udkig efter privatundervisning i engelsk? Hos GoTutor tilbyder vi dig kvalificeret og kompetent undervisning, da alle vores engelskundervisere studerer på en videregående uddannelse. Hvad enten du går i folkeskole eller på gymnasiet, sammensætter vi et undervisningsforløb, der passer til lige præcis dine behov. Ud fra en behovsanalyse, bliver du matchet med en underviser, der har stærke kompetencer indenfor engelskfaget.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores engelskundervisere

Vores engelskundervisere har en bred viden indenfor faget, og er dedikerede til formidling og læring i netop det emneområde, du har behov for. Underviseren vil møde dig der, hvor det passer dig bedst, om det er i dit eget hjem, på et bibliotek eller et helt tredje sted.

Hvad enten du ønsker at forbedre dine færdigheder i engelsk grammatik, engelske læsefærdigheder eller flydende sproglig formidling på engelsk, er vores undervisere udstyret med værktøjer og øvelser til at optimere dine evner.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i engelsk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Boost din indlæring i engelsk

Når det drejer sig om at skærpe sine evner i engelsk, er der mange forskellige måder at lære på, og ofte har den enkelte elev helt specifikke indlæringsbehov. Uanset om din vej til bedre engelskkundskaber går gennem pædagogiske lege og aktiviteter eller gennem avancerede og tekniske tests, er GoTutors engelskundervisere klar til at forbedre, såvel dine skriftlige som dine mundtlige færdigheder. Vil du eksempelvis gerne minimere din mængde af kongruensfejl, er instruktion i gode huskeregler og fejlfinding i tekster et gavnligt læringsredskab.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn