Lektiehjælp udviklet af førende eksperter

Førende eksperter ved Egmont hjælper GoTutor med at skabe lektiehjælp af højeste kvalitet.

Vores hold af eksperter ved Alinea

Mød de førende eksperter bag vores lektiehjælp

 • Jespers Lyders Andersen
  Redaktionschef

  Uddannet folkeskolelærer og redaktionschef for Alineas specialpædagogiske redaktion. Jesper har fokus på børn og unge, som kæmper med ordblindhed, matematikvanskeligheder eller personlige og sociale udfordringer.

 • Rikke Bay
  Forlagsdirektør

  Forlagschef for læremidler til grundskolen hos Alinea og i spidsen for mange års solid udvikling af fagligt velfunderede, pædagogisk og didaktisk nytænkende og kreativt formidlende undervisningsmaterialer til alle fag i grundskolen, såvel analogt som digitalt.

 • Helle Svane Boutrup
  Redaktionschef

  Helle har mange års erfaring med at udforme læremidler til danskfaget i grundskolen, og sammen med danskredaktionen er hun ansvarlig for at udvikle analoge og digitale kvalitetslæremidler til morgendagens danskfag.

1. Udvælgelse af materialer og opgaver

Eksperter fra Alinea, MatematikFessor og Praxis giver GoTutors lektiehjælpere generelle bud på relevante materialer tilpasset fag, niveau og klassetrin, og de kommer gerne med anbefalinger vedr. konkrete problemstillinger. Såvel lærebøger som digitale undervisningsmaterialer indgår i eksperternes anbefalinger.

Læs mere om opgaver og materialer
Scrpr

3. Uddannelse af lektiehjælperne

GoTutor gør meget for at videreuddanne lektiehjælperne. Et særligt site er oprettet til dette formål, GoTutor Akademi, hvor underviserne har adgang til et stort antal videoer med fagligt og pædagogisk indhold. Her bidrager eksperterne med at afdække, præcis hvilke behov for uddannelse der er, og de er med til at udarbejde manus til de mange forskellige videoer, der klæder underviserne godt på til opgaven som lektiehjælper.

Se hvordan vi uddanner vores lektiehjælpere
Dekyuzwvanpnpfgjyvl