Lektiehjælp i gymnasiet

Styrk din faglighed med successkabende lektiehjælp i gymnasiet

Vælg fag

Lektiehjælp i gymnasiet gør lektierne overskuelige

Du kæmper derudad på en gymnasial uddannelse, men de mange lektier er overvældende, motivationen daler for hver hjemmeopgave, og selvtilliden er flyttet ned i kælderen. Dine karakterer bærer præg af problemerne, og det betyder, at listen af mulige videregående uddannelser svinder ind. Hos GoTutor kan vi hjælpe dig! Du bliver matchet med en af vores dygtige undervisere, og sammen kan I få styr på de mange lektier, forberede dig til dine eksamener og styrke dine fremtidsmuligheder. Din underviser skaber et forløb, der sætter fokus på dine udfordringer og behov; og så arbejder I hen mod de små succesoplevelser, der motiverer dig til at arbejde hårdt for dine faglige mål.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

STX

STX består af mange fag, og det kan være svært at motivere sig selv til at gøre sit bedste i dem alle. Man kan ikke være lige god til det hele, men det er der heldigvis en løsning på! Med lektiehjælp i gymnasiet fra GoTutor får du skræddersyet privatundervisning med fokus på præcis de udfordringer, du kæmper med. Vi kan hjælpe i alt fra tysk til kemi, og hvis du har brug for hjælp til din SRO eller SRP, kan vi også træde til. Vi tildeler dig en underviser, der gør din gymnasietid overskuelig og højner din motivation og skoleglæde.

HHX

Har du problemer med at huske, hvad du lige har lært? Føler du dig håbløst bagud ift. dine klassekammerater? Lektiehjælp kan være lige dét, der skal til, hvis du vil hæve dit faglige niveau. Vi har et stort udvalg af dygtige undervisere, der sætter dine læringsbehov i fokus, så du kan nå dine faglige mål. Undervisningen har udelukkende fokus på dig og dine udfordringer – vi kan tilbyde en hjælpende hånd i alle fag på HHX og forberede dig bedst muligt til dine eksamener.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

HTX

Du vil rigtig gerne have en teknisk studentereksamen, men du synes, at lektierne er uoverskuelige. Det er svært at følge med i modulerne, de obligatoriske fag er noget rod, og selvtilliden er i bund. Lektiehjælp i gymnasiet er vejen frem! Du får tildelt en underviser, der selv har været igennem HTX-fagene og kan hjælpe med lektierne. Vi skræddersyr et forløb, der passer perfekt til dine behov og arbejder målrettet med dine udfordringer. Hos GoTutor sørger vi for, at din læring er i centrum, og sammen får vi styr på de svære fag.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information
Lektiehjælp tilpasset dit niveau

Læs mere om lektiehjælp på ungdomsuddannelserne

1.G
2.G
3.G
HF

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn