Lektiehjælp i gymnasiet

Styrk din faglighed med successkabende lektiehjælp i gymnasiet

Vælg fag

Lektiehjælp i gymnasiet gør lektierne overskuelige

Du kæmper derudad på en gymnasial uddannelse, men de mange lektier er overvældende, motivationen daler for hver hjemmeopgave, og selvtilliden er flyttet ned i kælderen. Dine karakterer bærer præg af problemerne, og det betyder, at listen af mulige videregående uddannelser svinder ind. Hos GoTutor kan vi hjælpe dig! Du bliver matchet med en af vores dygtige undervisere, og sammen kan I få styr på de mange lektier, forberede dig til dine eksamener og styrke dine fremtidsmuligheder. Din underviser skaber et forløb, der sætter fokus på dine udfordringer og behov; og så arbejder I hen mod de små succesoplevelser, der motiverer dig til at arbejde hårdt for dine faglige mål.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

HHX

Har du problemer med at huske, hvad du lige har lært? Føler du dig håbløst bagud ift. dine klassekammerater? Lektiehjælp kan være lige dét, der skal til, hvis du vil hæve dit faglige niveau. Vi har et stort udvalg af dygtige undervisere, der sætter dine læringsbehov i fokus, så du kan nå dine faglige mål. Undervisningen har udelukkende fokus på dig og dine udfordringer – vi kan tilbyde en hjælpende hånd i alle fag på HHX og forberede dig bedst muligt til dine eksamener.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

En simpel pris

Lektiehjælp fra GoTutor

Pris per time

299 kr.

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

Pris per måned

0 kr. i oprettelse

1.495 kr.

  • Ingen skjulte gebyrer

  • Ingen pålagte renter

  • Automatisk opkrævning

Lektiehjælp tilpasset dit niveau

Læs mere om lektiehjælp på ungdomsuddannelserne

1.G 2.G 3.G HF

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn