Lektiehjælp på videregående uddannelser

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Studiehjælp tilpasset dig

Langt de fleste studerende vil i løbet af deres studietid opleve frustrationer og problemer med kurser, afleveringer og eksamensopgaver på deres videregående uddannelser. Hvis man oplever store udfordringer med et kursus, og man har svært ved selv at læse op på de svære emner, kan det i værste tilfælde føre til dumpekarakter på eksamensbeviset, når det pågældende fag skal afsluttes. Med studiehjælp fra GoTutor får du tilknyttet en privatunderviser, der kommer til dig på det tidspunkt og sted, der passer dig bedst, så du kan få hjælp med de aspekter, du finder svære selv at klare.

Oplev en god relation

På universitetet eller anden videregående uddannelse er man som studerende ofte overladt til sig selv i arbejdet med sine kurser og de eksamenssituationer, der følger med. Underviserne på de respektive universiteter og kurser har sjældent tid til eller mulighed for at vejlede eller hjælpe mere end højst nødvendigt. Derfor kan mange studerende nemt føle, at det pågældende fag bliver uoverskueligt og svært at overkomme på egen hånd. Med studiehjælp til videregående uddannelser fra GoTutor får du tilknyttet en privatunderviser, der nemt kan sætte sig ind i de problemer, du oplever med dit studie, og som selv har været igennem lignende problemstillinger.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer