Privat lektiehjælp målrettet dine udfordringer

Lektiehjælp tilpasset dit tempo, dine behov og din læring

Folkeskole Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Privat lektiehjælp giver skoleglæden tilbage

Har du eller dit barn problemer i et eller flere fag? Som skoleelev er der mange fag at forholde sig til, og langt de fleste har minimum ét fag, der halter. Man kan helt miste lysten til at række hånden op i timerne – men så ryger man for alvor ind i en ond cirkel. Vi kan give en god forudsætning for skoleglæde ved at sørge for succesoplevelser med læring i hjemmet. For os er der intet bedre end at se de små aha-oplevelser, der opstår efter en hård kamp med et svært fag eller emne. Efter sådanne oplevelser begynder troen på sig selv at dukke op, og så kan man gå glad i skole med en tiltro til egne evner pakket med i tasken. Ring til os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du eller dit barn kan få ud af privat lektiehjælp!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vores fleksible privatundervisere

Din lektiehjælper kan undervise hjemme hos jer selv eller i et andet nærliggende studiemiljø. Det vigtigste er, at du eller dit barn kan få ro til at fordybe sig med privatunderviserens formidling. På jeres første møde sørger I i fællesskab for at kortlægge helt præcist, hvordan forløbet bedst tilpasses jer, og hvor der er mest brug for hjælp. Privatunderviseren vil herfra udforme en plan for undervisningsforløbet, så der er mest mulig gavn af lektiehjælpen, og du/dit barn forhåbentlig kan få nogle stærke faglige redskaber med videre. Tidspunkterne for undervisningen koordinerer I selv. Vores privatundervisere er altid fleksible, og de er stadig klar til at hjælpe med lektierne, hvis I skulle få brug for at lave ændringer i forløbet. Mød vores undervisere

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Opdag forskellen med privat lektiehjælp

9 ud af 10 forældre og elever fortæller os om frustrationer vedrørende manglende motivation og/eller decideret modvilje til skolearbejdet. Det kan være svært som forælder at trænge igennem, og der er også mange ting, som børn og unge ikke har lyst til at tale med deres forældre om – hvis de fx skammer sig over deres karakterer. En privat lektiehjælper kan give en hjælpende hånd ved at arbejde med eleven og gøre alt for at ændre vedkommendes beslutning om, at skolen ikke er værd at arbejde for. GoTutor tilknytter en privatunderviser med de rette redskaber, så troen på deres egne evner kan vende tilbage, og nye og spændende udfordringer tages imod med åbne arme.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn