Privat lektiehjælp målrettet dine udfordringer

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


Vælg niveau:

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer privatundervisning

Privat lektiehjælp giver skoleglæden tilbage

Har du eller dit barn problemer i et eller flere fag? Som skoleelev er der mange fag at forholde sig til, og langt de fleste har minimum ét fag, der halter. Man kan helt miste lysten til at række hånden op i timerne – men så ryger man for alvor ind i en ond cirkel. Vi kan give en god forudsætning for skoleglæde ved at sørge for succesoplevelser med læring i hjemmet. For os er der intet bedre end at se de små aha-oplevelser, der opstår efter en hård kamp med et svært fag eller emne. Efter sådanne oplevelser begynder troen på sig selv at dukke op, og så kan man gå glad i skole med en tiltro til egne evner pakket med i tasken. Ring til os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du eller dit barn kan få ud af privat lektiehjælp!

GoTutor tilbyder privatundervisning i alle fag

Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Opdag forskellen med privat lektiehjælp

9 ud af 10 forældre og elever fortæller os om frustrationer vedrørende manglende motivation og/eller decideret modvilje til skolearbejdet. Det kan være svært som forælder at trænge igennem, og der er også mange ting, som børn og unge ikke har lyst til at tale med deres forældre om – hvis de fx skammer sig over deres karakterer. En privat lektiehjælper kan give en hjælpende hånd ved at arbejde med eleven og gøre alt for at ændre vedkommendes beslutning om, at skolen ikke er værd at arbejde for. GoTutor tilknytter en privatunderviser med de rette redskaber, så troen på deres egne evner kan vende tilbage, og nye og spændende udfordringer tages imod med åbne arme.

Genialt

Nikolaj Andersen, 30 januar

Fantastisk til eksamensforberedelse og rigtig god...

Ole Steffesen, 22 januar

Super forløb — top kvalitet

Rune Berthelsen, 23 november

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer