Privat lektiehjælp i folkeskolen til dit barn

Få skoleglæden tilbage

Glæden ved at gå i folkeskole kan nogle gange blive overskygget af, at det faglige bliver for stor en mundfuld. Mange forældre kender til, hvordan et barn, der slås med skolearbejdet, kan lukke sig om sig selv. Det er en hård cyklus at blive ved at slå hovedet mod en mur, kun for stadig ikke at kunne følge med, og det går ud over barnets selvtillid. I værste fald mister de helt lysten til at stå op og gå i skole. Hos GoTutor tilbyder vi privat lektiehjælp i folkeskolen skræddersyet til dit barn. Gennem vedholdenhed og små og store aha-oplevelser styrker vi fagligheden og genvinder lige så stille dit barns selvtillid og skoleglæde!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Certificerede lektiehjælpere

Vores lektiehjælpere er alle topstuderende på eller uddannede fra en af de mange velrenommerede uddannelsesinstitutioner landet over. De har fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i, og går alle sammen op i at give den bedst mulige lektiehjælp til dit barn! Når vi ansætter undervisere, screener vi dem for at sikre ikke bare deres faglige niveau, men i særdeleshed også deres pædagogiske og sociale kompetencer. De gennemgår desuden en grundig certificering, så de er godt klædt på til at give dit barn den bedst mulige hjælp og videregive de rette redskaber. Vil du vide mere om, hvem der sidder og hjælper med lektierne? Du kan møde alle vores dygtige lektiehjælpere

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn