Privat lektiehjælp i gymnasiet målrettet dig

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fik Max hjælp i gymnasiet

Gør gymnasietiden lettere

Glæden ved at gå på gymnasiet kan nogle gange blive overskygget af vanskeligheder ved det faglige. Der er mange fag, der spænder bredt, og nogle gange nedprioriterer man nogle lektier for at nå andre. Det kan betyde, at man falder bagud, og det kan blive en uoverskuelig opgave at indhente det tabte. GoTutor udbyder privat lektiehjælp i gymnasiet til elever, der har brug for en hjælpende hånd i et eller flere fag. Vi kortlægger dit unikke behov og skræddersyr herefter et forløb, der løfter både det faglige niveau og den almene skoleglæde.

Dygtige lektiehjælpere

Hos GoTutor har vi flere hundrede dygtige lektiehjælpere, der alle er topstuderende fra landets videregående uddannelser. Med hver deres faglige profil og unikke personligheder er der altid mulighed for at skræddersy et godt match mellem lektiehjælper og elev.

Vi ved, at kemien er afgørende for, om forløbet er succesfuldt. Derfor kortlægger vi ved ansættelse vores lektiehjælperes personlighed, som en del af en større screening. Screeningen sikrer også, at alle vores undervisere har de rette pædagogiske og sociale kompetencer. Skulle det ske, at kemien alligevel ikke er der, så finder vi naturligvis en ny lektiehjælper med det samme.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

GoTutor tilbyder privatundervisning i alle fag

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer