Online lektiehjælp i gymnasiet

Oplev lettilgængelig hjælp til lektierne online

Bliv ringet op

Dygtige lektiehjælpere til online lektiehjælp i gymnasiet

Når du får lektiehjælp online i gymnasiet, sidder en af landets dygtigste tutorer klar til at hjælpe i den anden ende. Hos GoTutor håndplukker vi topstuderende, primært fra landets videregående uddannelser – de har alle selv opnået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i, så de ved præcis, hvilke faglige redskaber, du har brug for.

Når du ringer, finder vi på baggrund af en grundig behovsanalyse det bedste match til dig, både i forhold til underviserens faglige profil og en personlig kemi.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn