Online lektiehjælp i gymnasiet

Find fleksibel og tilgængelig hjælp til lektierne online med GoTutor

Få hjælp til lektierne online

Vil du gerne have hjælp til nogle af lektierne på gymnasiet, men mangler du tid til traditionel lektiehjælp? GoTutor udbyder online lektiehjælp i alle fag på gymnasiet, både på A-, B- og C-niveau.

Lektiehjælpen foregår via Skype, Google Docs eller skærmdeling. Så kan i nemlig sidde og lave lektierne sammen, men hver for sig. Det betyder, at det eneste du skal bruge for at få hjælp til lektierne, er din laptop!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Fleksibilitet i højsædet

Online lektiehjælp er tilrettelagt, så du kan få lektiehjælp, når det passer dig. Der foregår nemlig hele tiden tusind ting, når man går på gymnasiet. Ud over skolearbejdet og timerne er der det sociale og måske også et job, og man skal også stadig både spise og sove.

Med GoTutors fleksible online lektiehjælp kan altid du klemme hjælp til lektier og afleveringer ind i en fritime, en sen aften eller mens du er på farten!

Dygtige lektiehjælpere

Når du får lektiehjælp online, sidder en af landets dygtigste tutorer klar til at hjælpe i den anden ende. Hos GoTutor håndplukker vi topstuderende fra landets videregående uddannelser. De har alle fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i.

Når du ringer finder vi på baggrund af en grundig behovsanalyse det bedste match til dig, både i forhold til den faglige profil og personlig kemi.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn