Online lektiehjælp i gymnasiet

Oplev lettilgængelig hjælp til lektierne online

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Online lektiehjælp i gymnasiet

Vil du gerne have hjælp til nogle af lektierne på gymnasiet, men mangler du tid til traditionel lektiehjælp? GoTutor udbyder online lektiehjælp i alle fag på gymnasiet til både på A-, B- og C-niveau. Lektiehjælpen foregår via Skype, Google Docs og/eller skærmdeling. Så kan I nemlig sidde og lave lektierne sammen – men hver for sig. Du skal altså bare bruge din laptop, når du er klar til lektiehjælp eller eksamenslæsning med din underviser. Ring til GoTutor i dag, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med online lektiehjælp i gymnasiet kan tilpasses dig og dine behov.

Dygtige lektiehjælpere til online lektiehjælp i gymnasiet

Når du får lektiehjælp online i gymnasiet, sidder en af landets dygtigste tutorer klar til at hjælpe i den anden ende. Hos GoTutor håndplukker vi topstuderende, primært fra landets videregående uddannelser – de har alle selv opnået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i, så de ved præcis, hvilke faglige redskaber, du har brug for.

Når du ringer, finder vi på baggrund af en grundig behovsanalyse det bedste match til dig, både i forhold til underviserens faglige profil og en personlig kemi.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer