Online lektiehjælp i gymnasiet

Oplev lettilgængelig hjælp til lektierne online

Online lektiehjælp i gymnasiet

Vil du gerne have hjælp til nogle af lektierne på gymnasiet, men mangler du tid til traditionel lektiehjælp? GoTutor udbyder online lektiehjælp i alle fag på gymnasiet til både på A-, B- og C-niveau. Lektiehjælpen foregår via Skype, Google Docs og/eller skærmdeling. Så kan I nemlig sidde og lave lektierne sammen – men hver for sig. Du skal altså bare bruge din laptop, når du er klar til lektiehjælp eller eksamenslæsning med din underviser. Ring til GoTutor i dag, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med online lektiehjælp i gymnasiet kan tilpasses dig og dine behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Dygtige lektiehjælpere til online lektiehjælp i gymnasiet

Når du får lektiehjælp online i gymnasiet, sidder en af landets dygtigste tutorer klar til at hjælpe i den anden ende. Hos GoTutor håndplukker vi topstuderende, primært fra landets videregående uddannelser – de har alle selv opnået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i, så de ved præcis, hvilke faglige redskaber, du har brug for.

Når du ringer, finder vi på baggrund af en grundig behovsanalyse det bedste match til dig, både i forhold til underviserens faglige profil og en personlig kemi.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn