Online lektiehjælp i folkeskolen

Find online lektiehjælp til dit barn

Lektiehjælp over nettet

Ønsker dit barn sig at få lektiehjælp, men passer det bare ikke ind i en allerede travl hverdag? GoTutor tilbyder hjælp til lektierne online til dit barn. Via Skype, Google Docs og skærmdeling hjælper en af GoTutors kyndige undervisere dit barn med lektier i det eller de fag, der volder problemer. Det eneste, der skal til, for at få hjælp til lektierne, er altså en times tid eller to og en computer!

Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med online lektiehjælp kan løfte dit barns selvtillid og faglighed på én gang!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Fleksibilitet, der giver tid til læring

De fleste forældre kender til, at der ikke er nok timer på et døgn. Ligeledes kan der nogle gange være for få timer i vores børns dage. Både skole, venner og op til flere fritidsaktiviteter skal passes. Det kan være svært at presse endnu mere ind i et allerede bristefærdigt skema.

Med online lektiehjælp fra GoTutor er fleksibiliteten i højsædet, og dit barns lektiehjælp kan tilpasses efter, hvornår I har en ledig stund - på farten, i et frimodul eller måske ud på aftenen. GoTutor sidder klar til at hjælpe, lige når det passer jer!

Certificerede undervisere

Med online lektiehjælp sidder en af GoTutors dygtige undervisere klar i den anden ende til at hjælpe dit barn. Alle vores undervisere er udvalgte topstuderende, der brænder for lære fra sig, og har fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i.

Når vi udvælger undervisere, laver vi en grundig screening. Den sikrer deres faglige ballast og pædagogiske færdigheder. De gennemgår desuden en certificering, der klæder dem yderligere på til opgaven. På den måde ved vi, at vi altid leverer den bedst mulige lektiehjælp!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn