Online lektiehjælp til elever i 0.-10. klasse

Få lektiehjælp og privatundervisning online

Online lektiehjælp

Har du overvejet mulighederne for fjernundervisning og online lektiehjælp til dit barn? Der kan være mange årsager til, at online undervisning er det rette valg for jer. Det er let tilgængeligt, fleksibelt og møder barnet i øjenhøjde, selvom undervisningen foregår gennem en skærm. Med redskaber som fx Skype og skærmdeling er online undervisning nemt og effektivt for både elev, underviser og forældre.

Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med online lektiehjælp kan fungere for jer, og hør nærmere om, hvordan en fjernundervisning kan løfte dit barns selvtillid og faglighed.

Bliv ringet op

Vi har dit barn i centrum

Hos GoTutor vil du altid opleve, at dit barns behov er i centrum for undervisningen – også selvom den foregår online. Vi tildeler jer den af vores mange undervisere, der kan varetage lige præcis de udfordringer, dit barn sidder med. Herefter skræddersyr og tilpasser underviseren et forløb, der sætter ind dér, hvor der er brug for hjælp. Der er plads til undren, uddybende forklaringer og grundige gennemgange, og vi tager tingene i et tempo, der er behageligt for barnet.

Folkeskoleelev til undervisning med klassen Pige i folkeskolen laver lektier hjemme Gymnasieelev skriver opgave med sin lektiehjælper Elever hjælper hinanden i undervisningen Gymnasieelev til klasseundervisning

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90