Online lektiehjælp i folkeskolen

Få lektiehjælp og privatundervisning online

Læs vores kundeudtalelser

Online lektiehjælp i folkeskolen

Ønsker dit barn sig at få lektiehjælp, men passer det bare ikke ind i en allerede travl hverdag? GoTutor tilbyder online lektiehjælp i folkeskolen til dit barn. Via Skype, Google Docs og skærmdeling hjælper en af GoTutors kyndige undervisere dit barn med lektier i det eller de fag, der volder problemer. Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med online lektiehjælp fungerer, og hvordan det kan løfte dit barns selvtillid og faglighed på én gang!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Certificerede undervisere

Med online lektiehjælp sidder en af GoTutors dygtige undervisere klar i den anden ende til at hjælpe dit barn. Alle vores undervisere er nøje udvalgte, og de brænder for at lære fra sig. De har selv opnået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i.

Når vi udvælger nye undervisere, laver vi en grundig screening af dem. Den sikrer, at deres faglige ballast og pædagogiske færdigheder er på plads. De gennemgår desuden en certificering, der klæder dem yderligere på til opgaven. På den måde ved vi, at vi altid leverer den bedst mulige lektiehjælp!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn