Tema: Ordblinde elever og lektiehjælp

Det er ikke nemt at være ordblind, og ofte er det en lang og svær proces at komme igennem skolen. Dette kan i værste fald føre til, at man kommer bagefter, og på den måde har endnu sværere ved at følge med.

Støtte til dit barns uddannelse

GoTutor tilbyder lektiehjælp og privatundervisning til ordblinde. Vi tilbyder lektiehjælp på alle niveauer, og vores undervisning er altid tilpasset dine behov. Dette sikrer, at der er en rød tråd gennem hele læringsforløbet og udelukkende fokus på de ting, du har svært ved. Kontakt os, og få en skræddersyet pakke udviklet specielt til ordblinde, hvor vi tilknytter en underviser, der er særligt udvalgt.

Vidste du, at…

Der er omtrent dobbelt så mange drenge som piger, som får en form for ekstra støtte på grund af ordblindhed. Det skyldes ikke alene, at ordblindhed er mere udbredt blandt drenge, men også at drengene oftere forstyrrer undervisningen.

netdoktor.dk

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Symptomer på ordblindhed (dysleksi):

  • Vanskeligheder ved at oversætte bogstaver til lyd
  • Talevanskeligheder eller svært ved at benævne ting ved navn
  • Forvirring over bogstaver, tal og andre symboler
Få personlig rådgivning

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Når dit barn bliver større

Elever i indskolingen

Eksamensangst

Elever i indskolingen

Gymnasiestart

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn