Hjælp til ordblinde i gymnasiet Kemi

Få styr på Kemi med hjælp fra GoTutor

Det er en almen misforståelse, at ordblindhed kun kan være en udfordring i de sproglige fag. Kemi på gymnasialt niveau, både på A-, B- og C-niveau, er et læsetungt fag med snørklede fagudtryk. For overhovedet at kunne følge med i undervisningen bruger mange elever timer på deres læselektier - og det kan få en elev med dysleksi eller læsevanskeligheder til at smide håndklædet i ringen.

Heldigvis er der hjælp at hente. GoTutor tilbyder hjælp til ordblinde i kemi på gymnasiet. Vores dygtige underviser skræddersyr et forløb ud fra netop dine udfordringer og behov, og støtter dig, når det bliver svært. Det giver de bedste resultater - både fagligt og personligt.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i kemi

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer