Hjælp til ordblinde i gymnasiet

Målrettet privatundervisning med fokus på din ordblindhed

Vælg fag

Bliv ringet op

Få privatundervisning og lektiehjælp til ordblinde i gymnasiet

Når man har vanskeligheder med at lære, læse og skrive, kan lektielæsningen være ekstra hård at komme igennem. Med en lektiehjælper fra GoTutor får du en privatunderviser, der kan hjælpe med lektierne og dine sproglige vanskeligheder. Vi har lektiehjælpere tilknyttet, der kan håndtere ordblindhed og vise dig, hvordan du kan arbejde med den. Når vi sender dig en lektiehjælper, er der fokus på både faglighed og sociale egenskaber ift. din ordblindhed; du får tilknyttet en underviser, der matcher dine ønsker og behov. Vi har undervisere til alle fag på gymnasiet

Alle vores undervisere besidder både faglige og pædagogiske egenskaber. Det betyder, at de kan finde den helt rette måde at undervise dig på; måske du lærer bedre på én måde fremfor en anden? Samtidig har de været igennem vores screeningsproces, der sikrer, at vi kan være stolte af at kalde dem undervisere hos GoTutor.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn