Hjælp til ordblinde i gymnasiet

Målrettet privatundervisning med fokus på din ordblindhed

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Lektiehjælp til ordblinde i gymnasiet

Mange børn og unge kæmper med ordblindhed, og det kan være svært at overskue skoledagen, hvis du oplever mange og for store udfordringer forbundet med det at være ordblind. Hvis du først lader din ordblindhed styre din motivation for skolegangen i en negativ retning, kan du falde bagud og i værste tilfælde ikke gennemføre gymnasiet. Med hjælp til ordblinde i gymnasiet får du privatundervisning med fokus på din ordblindhed og de udfordringer, der er forbundet med den. Du vil opleve en nemmere skolegang og en øget motivation til dine fag! Ring til os og fortæl om dine udfordringer – så finder vi sammen en løsning til dine behov.

Få privatundervisning og lektiehjælp til ordblinde i gymnasiet

Når man har vanskeligheder med at lære, læse og skrive, kan lektielæsningen være ekstra hård at komme igennem. Med en lektiehjælper fra GoTutor får du en privatunderviser, der kan hjælpe med lektierne og dine sproglige vanskeligheder. Vi har lektiehjælpere tilknyttet, der kan håndtere ordblindhed og vise dig, hvordan du kan arbejde med den. Når vi sender dig en lektiehjælper, er der fokus på både faglighed og sociale egenskaber ift. din ordblindhed; du får tilknyttet en underviser, der matcher dine ønsker og behov. Vi har undervisere til alle fag på gymnasiet

Alle vores undervisere besidder både faglige og pædagogiske egenskaber. Det betyder, at de kan finde den helt rette måde at undervise dig på; måske du lærer bedre på én måde fremfor en anden? Samtidig har de været igennem vores screeningsproces, der sikrer, at vi kan være stolte af at kalde dem undervisere hos GoTutor.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

GoTutor tilbyder hjælp til ordblinde i alle fag

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer