Hjælp til ordblinde i gymnasiet

Læs vores kundeudtalelser

Lektiehjælp til ordblinde i gymnasiet

Mange børn og unge kæmper med ordblindhed, og det kan være svært at overskue skoledagen, hvis du oplever mange og for store udfordringer forbundet med det at være ordblind. Hvis du først lader din ordblindhed styre din motivation for skolegangen i en negativ retning, kan du falde bagud og i værste tilfælde ikke gennemføre gymnasiet. Med hjælp til ordblinde i gymnasiet får du privatundervisning med fokus på din ordblindhed og de udfordringer, der er forbundet med den. Du vil opleve en nemmere skolegang og en øget motivation til dine fag! Ring til os og fortæl om dine udfordringer – så finder vi sammen en løsning til dine behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Hjælp til ordblinde i gymnasiet – arbejd med din ordblindhed

Ordblindhed sætter hindringer i alle dine fag. Der er måske nogle fag eller emner, som du finder ekstra spændende og derfor er mere motiveret til at arbejde med, men ordblindheden er med hele vejen. Ordblindhed kan være udfordrende – men du kan lære at arbejde med det og få en bedre skolegang. Det kan være en god idé at lade dig teste for ordblindhed, for det kan nemlig være meget individuelt, hvordan den rammer. Med en nøjagtig test kan du finde ud af, hvor udfordringerne særligt ligger, så du kan lære at arbejde med særligt fokus på de aspekter, der vanskeliggør skoledagen.

Få privatundervisning og lektiehjælp til ordblinde i gymnasiet

Når man har vanskeligheder med at lære, læse og skrive, kan lektielæsningen være ekstra hård at komme igennem. Med en lektiehjælper fra GoTutor får du en privatunderviser, der kan hjælpe med lektierne og dine sproglige vanskeligheder. Vi har lektiehjælpere tilknyttet, der kan håndtere ordblindhed og vise dig, hvordan du kan arbejde med den. Når vi sender dig en lektiehjælper, er der fokus på både faglighed og sociale egenskaber ift. din ordblindhed; du får tilknyttet en underviser, der matcher dine ønsker og behov. Vi har undervisere til alle fag på gymnasiet

Alle vores undervisere besidder både faglige og pædagogiske egenskaber. Det betyder, at de kan finde den helt rette måde at undervise dig på; måske du lærer bedre på én måde fremfor en anden? Samtidig har de været igennem vores screeningsproces, der sikrer, at vi kan være stolte af at kalde dem undervisere hos GoTutor.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Vi kan også hjælpe dig!

Hos GoTutor har vi en mission om at sætte punktum for dårlig trivsel i skolen – det gælder også for gymnasieelever, der kæmper med ordblindhed. Vi har siden 2014 hjulpet tusinder børn og unge, og her er ordblinde ingen undtagelse. Fælles for langt de fleste er, at de af den ene eller anden årsag har vanskeligt ved at lære og svært ved at forstå fagene – men sådan behøver det ikke at være! Vi hjælper både gymnasieelever, folkeskoleelever, voksne på videregående uddannelser, kommuner og virksomheder med lige præcis dét, der skaber unødvendige forhindringer … og vi kan også hjælpe dig!

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn