Hjælp til ordblinde i folkeskolen

Få en lektiehjælper, der forstår sig på dit barns ordblindhed

Vælg fag
Læs vores kundeudtalelser

Når ordblindhed spænder ben

De første år i skolen kan for et barn med ordblindhed blive en hård tid. Mens de andre børn hurtigt kan både læse og skrive, halter et barn med ordblindhed typisk bagud. Vanskelighederne og frustrationen sætter spor i barnet, og selvtilliden kan blive ramt. I den situation er der brug for en hjælpende hånd til at løfte barnet, både fagligt og personligt. Hos GoTutor tilbyder vi derfor hjælp til ordblinde i folkeskolen, og vi har stor forståelse for udfordringerne med ordblindhed. Vi er dermed trygge ved at tilbyde skræddersyet lektiehjælp til børn med læsevanskeligheder, der kan løfte dem fagligt, give dem nyt gå-på-mod og afhjælpe de sproglige vanskeligheder.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Alle fag kan forbedres med hjælp til ordblinde i folkeskolen

Hos GoTutor udbyder vi lektiehjælp til børn med ordblindhed i alle fag. Vi er naturligvis særligt fokuserede på dansk, lige fra de er små og skal lære at læse og stave, til de har brug for moralsk opbakning når der skal læses en roman og skrives en bograpport i de store klasser. Men der er også meget læsestof og skriftligt arbejde i de andre fag, og det kan være en stor hjælp at have en fast lektiehjælper, der støtter op. Hos GoTutor tilbyder vi derfor flere forskellige lange forløb af hjælp til ordblinde i folkeskolen, der kan bruges på tværs af fagene. Kontakt GoTutor og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb kunne se ud for dit barn, eller læs mere om lektiehjælp til ordblinde i de forskellige fag

Vores certificerede lektiehjælpere

Hos GoTutor gennemgår alle vores lektiehjælpere en grundig certificering for at sikre deres faglige og pædagogiske evner. Desuden gennemgår hver og en et kursus, der skal klæde dem på til at hjælpe børn med læsevanskeligheder og ordblindhed. Her bliver de sat grundigt ind i, hvad ordblindhed er, hvilke hjælpemidler mange ordblinde elever har (så som IT-rygsækken) og hvordan de bedst yder hjælp til ordblinde i folkeskolen.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Hjælp til ordblinde er en hjertesag

Hos GoTutor er hjælp til ordblinde i folkeskolen en af vores hjertesager. Siden vi startede op i 2014 har vi hjulpet talrige familier, samt flere kommuner og institutioner med netop ordblindhed. Vi tror på, at børn med særlige forudsætninger har mindst lige så meget at byde på som alle andre, men vi ved også, at det kan kræve lidt ekstra støtte. Vi uddanner derfor alle vores undervisere i, hvordan man bedst hjælper børn med ordblindhed, ADHD og adfærds-, kontakt- og trivselsproblemer.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn