Privatundervisning
ud fra dit barns behov

Styrk dit barns trivsel

Privatundervisning tilrettet dit barn

Har du brug for privatundervisning, så du kan få hjælp til at komme godt videre med din skolegang eller dit kursus? En privatunderviser fra GoTutor retter udelukkende sin lektiehjælp mod dine specifikke behov. Med individuel undervisning er du sikker på at lære både intensivt og effektivt. Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet privatundervisning i alle fag til både folkeskole, gymnasie, HF og enkeltfag eller selvstudie. Hermed kan du få en god oplevelse med det svære fag, dygtiggøre dig og til slut forbedre din karakter.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Certificerede undervisere til privatundervisning

Vi tildeler dig en af vores certificerede undervisere, der studerer på en videregående uddannelse, og som selv har fået topkarakter i det fag, som du har svært ved. Vores undervisere certificeres gennem vores screeningsproces, som sørger for, at de er topkvalificerede både fagligt, socialt og pædagogisk. Langt de fleste elever vil på et tidspunkt opleve, at et fag volder store problemer hvad angår forståelsen. Hermed kan der være udfordringer, som er svære at løse på egen hånd, hvis man ønsker at opnå bedre resultater.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Dine behov i fokus

Det er vigtigt for os, at du får præcis den privatundervisning, som du har brug for. Derfor bestræber vi os altid på at finde netop den underviser, der kan opfylde de behov, du har for din undervisning. Når vi har fundet den perfekte underviser, vil denne gøre sit absolut bedste for at sammensætte et forløb, som giver størst muligt udbytte. Det kan også være, at der opstår nye udfordringer, eller at du ønsker planen ændret undervejs i takt med, at du forbedrer dig. Du kan være sikker på, at din privatunderviser optimerer og strukturerer forløbet, så både dine nuværende og langsigtede behov er i fokus.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Derfor er privatundervisning løsningen

Alle, der oplever problemer med et udfordrende fag, vil opleve, hvor svært det kan være at forbedre sig på egen hånd. Går du i folkeskolen eller på gymnasiet kan der samtidig være mange andre elever i klassen, som måske også sidder med udfordringer, og som ligeledes ønsker mere fokus. Læser du selvstudie eller ønsker blot at forbedre dine kompetencer på et givent fagområde, kan det nemt ske, at du kører fast i processen - og så kan det være svært at komme videre på egen hånd. Med privatundervisning er du sikker på, at det udelukkende er dine behov, der varetages og fokuseres på. Undervisningen foregår i præcis det tempo, du har det bedst med.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn