Privatundervisning i gymnasiet

Giv dig selv de bedste forudsætninger i gymnasiet

Læs vores kundeudtalelser

Privatundervisning kan hjælpe dig

Det kan hele vejen virke overvældende og uoverskueligt at gå i gymnasiet, og måske er niveauet på dine fag højere, end du regnede med. Kan det overhovedet betale sig at forsøge, når karaktererne og motivationen daler i takt med hinanden? Det kan sagtens betale sig! Gymnasietiden er afgørende, og det er her, du for alvor bliver klædt på til din kommende tid i uddannelsessystemet og måske en videregående uddannelse. Privatundervisning i gymnasiet kan bidrage til at styrke dig fagligt og ikke mindst personligt, så du står stærkt med begge ben plantet solidt i dine drømme og mål for gymnasiet. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine fag, opgaver og eksamener.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Du er midtpunkt for privatundervisning i gymnasiet

Alle kender følelsen af at synes, at alle de andre er meget bedre med i undervisningen. Man føler, man er den eneste, der ikke forstår, hvad der sker oppe ved tavlen. Det er demotiverende, måske lidt pinligt, og ikke mindst frustrerende. Novellerne har ingenting skrevet mellem linjerne, integralregning er helt umuligt, og måske synes du mest, at sol og stjerner er noget, man kigger på men ikke snakker om. Uanset hvad dine faglige udfordringer er, så finder vi sammen ud af, hvordan du kommer videre, så din gymnasiale uddannelse bliver en sejr. Du er ene midtpunkt for privatundervisningen, og det er dig, der sætter kriterierne for succes.

Vi er her for dig

Hos GoTutor har vi en lang række af dygtige privatundervisere, der står klar til at hjælpe dig med lige netop dét, du har brug for – om det er privatundervisning i matematik, dansk, musik eller noget helt fjerde. Vores undervisere er studerende på en højere videregående uddannelse og har selv oplevet den frustration, der kan være forbundet med kompliceret undervisning og et svært fag.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Hvem er GoTutor?

Siden 2014 har vores mange dygtige undervisere hjulpet over 5.000 børn og unge godt videre med deres skolegang. Vores mission er at sætte punktum for mistrivsel og i stedet motivere, rådgive og vejlede til en videre gang i uddannelsessystemet, der i højere grad er præget af lærelyst og skoleglæde. Vi samarbejder med en række sociale organisationer og kommuner, og vi arbejder med blandt andet ordblindhed og ADHD. Vi garanterer kvalitetssikring fra vores undervisere og tør med i alt 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot garantere rigtig høj kundetilfredshed.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn