Privatundervisning i gymnasiet

Giv dig selv de bedste forudsætninger i gymnasiet

Med begge ben i dine drømme

Tre år med en helt ny mængde af lektier og måde at gå i skole på, end du har været vant til. Det kan virke overvældende og uoverskueligt, og måske er niveauet højere, end du regnede med. Kan det overhovedet betale sig at forsøge, når både karaktererne og motivationen daler i takt med hinanden?

Det kan sagtens betale sig! Gymnasietiden er afgørende, og det er her, du for alvor bliver klædt på til din kommende tid i uddannelsessystemet og måske på en videregående uddannelse. Privatundervisningen kan bidrage til at styrke dig fagligt og ikke mindst personligt, så du står stærkt med begge ben plantet solidt i dine drømme og mål for gymnasiet.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Du er omdrejningspunktet

Vi kender alle følelsen af at synes, at alle de andre er meget bedre med i undervisningen, og jeg er den eneste, der ikke forstår, hvad vi laver. Det er demotiverende, måske lidt pinligt, men ikke mindst frustrerende. Novellerne har ingenting skrevet mellem linjerne, integralregning er helt umuligt, eller måske synes du mest, at sol og stjerner er noget, man kigger på men ikke snakker om.

Uanset hvad dine faglige udfordringer er, så finder vi sammen ud af, hvordan du kommer videre, så din gymnasiale uddannelse bliver en sejr. Du er omdrejningspunktet, og det er dig, der sætter kriterierne for succes.

Vi er her for dig

Hos GoTutor har vi en lang række af kompetente undervisere med flere års erfaring inden for undervisning i gymnasiale fag, som står klar til at hjælpe dig med lige netop dét, du har brug for. Om det er privatundervisning i matematik, spansk, musik eller noget helt fjerde - det er dig, der styrer slagets gang, og vi arbejder sammen om at klæde dig bedst muligt på til din undervisning i gymnasiet.

Vores undervisere er selv studerende på en højere videregående uddannelse og har selv oplevet den frustration, der kan være forbundet med kompliceret undervisning, på egen krop. Det unikke ved vores undervisere er, at det er vores fælles mission at sende dig ud i skolelivet med de bedst mulige forudsætninger.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn