Lektiehjælp i gymnasiet

Giv dit barn succes med privat lektiehjælp

Succesoplevelser for dit barn

Succes med lektiehjælp i gymnasiet

Kæmper dit barn med manglende motivation til et eller flere fag i gymnasiet? Hos GoTutor kan vi hjælpe og vejlede dit barn i det eller de fag, der skaber for store udfordringer og uønskede frustrationer. Dit barn får tilknyttet en underviser, der forstår problematikkerne og kan bearbejde problemet, så fremtidige eksamener ikke virker helt uoverskuelige. Vigtigst af alt er, at motivationen til skolearbejdet er der – og netop dette kan vores lektiehjælpere genskabe med de helt rette redskaber og en masse ‘aha’-oplevelser!

Vælg niveau: 1.G 2.G 3.G HF

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Drop frustrationerne med en lektiehjælper

9 ud af 10 forældre fortæller os om frustrationer vedrørende børnenes manglende motivation. Gymnasiet kan virke langt og hårdt, og hvis eleven er faldet bagud og føler sig presset, ryger motivationen til at fortsætte. Som forælder kan det være frustrerende at se, hvordan ens barn giver op og forsømmer skolen, også selvom man måske føler, at man selv gør en ihærdig indsats for at hjælpe – teenagere lytter jo ikke altid til forældrene. En lektiehjælper kan bedre trænge ind til dit barn og forstå, fokusere på og afhjælpe udfordringerne, så vi kan få genskabt motivationen og glæden ved skolearbejdet.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Problemløsninger med lektiehjælp i gymnasiet

Hos GoTutor skaber vi et skræddersyet undervisningsforløb med fokus på de udfordringer, dit barn oplever i sin daglige skolegang. Uanset hvilke problematikker, det drejer sig om, kan vi skabe et forløb, der målretter sig dit barns specifikke behov. Jeres lektiehjælper kan give de helt rette redskaber, så dit barn fremover selv kan arbejde på at knække de faglige koder; og så kan lektiehjælperen fungere som en mentor, der kan råde, vejlede og motivere gennem både daglig skolegang og fremtidige eksamener.

Mød vores lektiehjælpere
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn