Tutor i folkeskolen til Matematik

Har dit barn store udfordringer med matematiklektierne?

Så kan en tutor til matematik i folkeskolen være løsningen! Hos GoTutor kan vi tildele jer en tutor, der kan hjælpe dit barn med lige præcis de udfordringer, der gør faget så problematisk. Matematik kan være et rigtig sjovt og spændende fag, men det kræver, at man har de rette redskaber til at arbejde med det. En tutor kan både undervise, vejlede og rådgive dit barn – det handler om at få skabt en glæde ved faget og skolegangen, så det ikke bliver en hovedpine at sidde med lektierne. Hvis du ringer ind til os, kan vi snakke om, hvordan vi kan hjælpe dit barn godt videre med en tutor i matematik.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i matematik

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Ali F.

Ali F.

STX

Se profil
Joachim B.

Joachim B.

HTX

Se profil
Carl S.

Carl S.

HTX

Se profil
Hannah E.

Hannah E.

STX

Se profil
Anders J.

Anders J.

HHX

Se profil
Astrid W.

Astrid W.

STX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte