Målrettet og effektiv læring

GoTutors læringsmetode

Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Indledende samtale

I din første undervisningstime skal du i samarbejde med din underviser sætte nogle klare mål for undervisningsforløbet. Det er vigtigt, at du sætter dig disse målsætninger, både for dig selv og for din underviser. Det kan nemlig være svært at have overblik over mål og ambitioner i et fag, som man føler, at man har svært ved selv at klare sig igennem. Med disse målsætninger, som I kan arbejde ud fra, kan vi give dig overblikket tilbage. Så snart du har fastsat dine målsætninger, kan underviseren planlægge et forløb, sådan at du til hver undervisningsgang får succesoplevelser, der kan motivere dig til det videre forløb.

Målrettet undervisning

Når du og din underviser har fundet ud af, hvad du lige præcis har brug for, så begynder din lektiehjælp. Typisk vil I arbejde med de samme emner, som du arbejder med i skolen. Hvis du har svært ved at sidde stille, kan det være en fordel at lave mere håndgribelige øvelser; og bare fordi du har svært ved at forstå noget, giver vores kompetente lektiehjælpere ikke op. Ofte skal tingene bare forklares på en anden - måske mere kreativ eller konkret - måde, for at du lettere kan forstå det. Det ved alle vores undervisere, og de vil gøre alt for, at du får det hele med.

Løbende rapportering

Hver gang du har haft besøg af din underviser, vil han eller hun udfylde en kort rapport om jeres arbejde. Rapporten er en super god idé, fordi det hjælper jer begge til at se de forskellige fremskridt i jeres arbejde - og fremskridt motiverer dig til dit fremtidlige arbejde.

Desuden vil dine forældre have mulighed for at følge med i jeres arbejde: De vil kunne følge med i, hvordan du forbedrer dig undervejs, og hvordan det, der før var udfordrende og uoverskueligt, nu er blevet til forståelse og overblik.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn